Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 31
gabitzam spune:
Deschid imediat capitol nou!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
Buna fetelor!
Teddy-sper ca esti bine. Doamne ajuta si insanatosire rapida.
fran-imi pare tare rau pentru tatal tau, dar sa stii ca este unul din cancerele cele mai tratabile. Chiar am citit de curand ca daca este in faza de inceput in 90% din cazuri se trateaza definitiv. Sanatate multa!
Mercedes-eu nu stiu sa inot si mi-e groaznic de frica de apa. Imi dau seama prin ce ai trecut. Bine ca Bia nu a realizat ca sa nu ramana si ea cu frica de apa.
onixone-La multi ani sotului tau! Si al meu tot in septembrie este nascut, dar la sfarsit. Felicitari pentru progresele cu WC-ul!
Maya nu mananca decat un singur fel la o masa. Poate ar manca mai mult dar nu vreau eu sa-i dau ca si asa este cam dodoloata.
olga-pana la urma ce cumparaturi ai facut saptamana trecuta? Ai luat ceva dragut?
OanaC-eu nu ii cumpar Mayei incaltaminte prea smechera pentru ca nici nu apuca sa o poarte ca lumea. I-a luat sotul meu acum un an niste ghetute foarte bune si scumpe din Germania, dar i le-a luat prea mari si sunt bune acum. Dar nu stiu cum s-a nimerit ca marimea asta i-a fost buna vara asta si poate prinde putin din toamna, ori vara nu a avut de ce sa le poarte ca sunt mai groase. Eva poarta 9!!!! Maya abia acum poarta 7.
dariana-si eu imi caut de lucru, ca nu mai rezist. Succes!
Androix-nu am mai auzit de faza cu painea. Cred ca Mihai este gelos ca tu ai dat jos mai multe kg ca el si vrea sa te indemne sa mananci paine
. FElicitari pentru kg pierdute!
Laura-da-mi si mie niste ciorba de burta ca sunt moarat dupa ea. Ce-i drept, nu am gatit niciodata asa ceva.
Si acum hai sa va zic ca am inceput gradinita. O pregatesc pe Maya de luni de zile si deocamdata a dat roade. Am lasat-o acolo si eram pregatita sa stau putin cu ea, dar nu am stat deloc pentru ca imediat s-a dus si a inceput sa se joace, de erau uimite si educatoarele. Acum am mai auzit de copii care in primele zile sunt fericiti la gradi si cand realizeaza ca asta nu este ceva de o zi incep sa se intristeze. Sa vedem cat va dura la ea. La 11.30 ma duc sa o iau. Ziceam ca 2 saptamani o las numai pana la pranz.Oricum nu merge decat de 3 ori pe saptamana. Sa vedem cu merge. Oricum, a fost pentru mine o mare usurare ca nu a plans si s-a despartit de mine cu zambetul pe buze, ea care nu suporta alti adulti in afara de mine si Mircea. La ea conteaza enorm sa-i spun dinainte ce i se va inatampla, sa fie pregatita. Nu-i plac deloc surprizele. Dar si la dr daca merge si ii spun dinainte ce si cum, nu plange absolut deloc.
Acum nu pot sa fac nimic, ma tot gandesc ce face ea acolo. Ma mananca palmele sa sun acolo, dar mi-e teama sa nu-mi spuna ca a inceput sa planga.
Va pup!
Olga si Maya (28.05.2005)