Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Buna Dimineata ca inca e 10:30 aici.

aurasa: m-am distrat tare bine cu ce ai scris.Cred ca desi e greu cu doi, cate o data lesini de ras.Catalin vorbeste mult fatza de Alex si trebuie sa fie tare simpatic.Ale nu leaga decat 2 cuvinte sau 3 daca le repeta dupa mine.Are un vocabular bogat dar nu il foloseste decat cand vrea.Invata mult de la tv dar ce sa ii fac.M-am distrat de minune cum ne povesteai

monu: eu experienta cu nanny nu am deci nu stiu ce sa iti spun.Trebuie sa iti fie si tie greu sa tot le cauti si sa renuntze dupa o perioada.

tdi:ce fel de operatie faci ca eu nu am citit ne nicaieri, poate eram in concediu si atunci am citit pe sarite.

mygirl: concediul placut la toti 3.

Alex a inceput sa manance brocoli si porumb fiert fara sa mai fie pisat si ascus cu pesto in paste.Ma bucur tare mult.Am inceput operatiunea WC serios de 2 zile asta in urma mesajelor voastre , si atunci m-am simtit si eu ca prea eram lenesa la capitolul asta.Asa ca prima zi de chilotel in casa am spalat vreo 7-8.Nu imi spunea,dar l-am pus pe wc de multe ori nu face sau face 2-3 stropi de care era foarte incantat.Ieri am spalat 2.Acum il duc si ii spun sa il faca pe tot si il face.Pana acum, adica de dimineata pana acum nu a facut pe el...dar l-am dus de 2 ori la toaleta.Asa ca sunt tare mandra de mine..dar mai ales de el!
Aseara taica-su i-a facut baie si s-au culcat amandoi la aceeasi ora.Sotul dupa munca si-a sarbatorit ziua mai devreme(azi e ziua lui)undeva la un Pub.Ma nu stiu omul asta, dar cat de obosit vine de la munca tot el vrea sa ii faca baie.Si ieri era si ciupit putin dar tot el a vrut sa ii faca...bineinteles ca de data asta am stat cu ei...(i-am spus ca stau de placere, ca de obicei nu stau)...ma rog nu asta am vrut sa spun...am vrut de fapt sa va spun ca m-am distrat copios de convorbirea lui Alex cu taica-su cand erau fiecare la ei in pat.NU va pot relata ce au discutat dar era funny rau de tot.Si dupa ce i-a facut baie, si erau in pat ... in timpul conversatie Alex a facut caca...si ii spunea dar taica-su nu intelegea ce vrea.Eu ascultam totul prin monitor din sufragerie.Pana la urma a inteles despre ce e vorba siradea sotul ca si-a cam bagat picioarele Alex in munca lui !!!
CAm atat , m-am lungit... vorba la Tdi... ca guma la chiloti!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Barbati astia!!
Asa trebe sa se ocupe si ei de copii sa vada ca nu e usor ,si al meu in ultimul timp il las sa se ocupe mai mult de Gwendoline si cand il vad nervos ca nu reuseste ma apuca rasu ""vezi draga iti lipseste antrenamentul!"

Noi astazi stam acas a inceput sa tuseasca si ne curge nasucul,in rest totul bine,eu imi caut de lucru nu mai vreau sa stau acas asi iasi si eu !!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aurasa, ce zi! Si eu azinoapte pe la 1 mi-am adus aminte ca in frigider bate vantul si daca vreau sa gatesc ceva trebuie sa merg la piata. La "aprozarul" de langa mine sunt rosiile turcesti 30 de mii asa ca dupa ce ca au si preturi d-astea nesimtite nici nu prea ai ce alege. Asa ca mi-am pus ceasul sa sune si dimineata la 7:30 plecam la piata. Noroc ca Mihai al meu a avut filmare azi de la 11 asa ca am putut lasa copiii acasa.
Eii si mersul meu la piata a fost o adevarata aventura. Fetelor!!! Nu este posibil sa vrei sa iesi din parcarea blocului si sa nu ai unde ca e straduta blocata! Din cauza intersectiei blocate in fiecare dimineata si a lucrarilor pe colentina care parca nu se mai termina o data, toti soferii smekeri ocolesc cica aglomeratia bagandu-se pe stradutele din spatele blocurilor, dar se blocheaza si acolo. Nu mai zic ce placere este sa ii auzi claxonand si injurandu-se la 7 dimineata booon deci reusesc sa ies din spatele blocului, in ... 10 minute! Drum de parcurs in 30 de secunde in mod normal. Ce s-o mai iau pe colentina sa merg si sa parchez in piata, ca nici acolo nu stiu ce gasesc ca doar i-am vazut p-astia la tv cum se batura ca i-a mutat cu tarabele nu stiu unde, zic poate nu mai pot sa intru in piata. Asa ca am mers doar pana la kaufland si am parcat la ei si apoi pe jos in piata. Evident am facut doua drumuri ca o furnicuta, da macar mi-am facut piata, acum pot sa gatesc.
La intoarcere iar omor la mine in fata blocului, m-am strecurat printre cateva masini la mustata mustatii, nu aveam nici o jena ca pe-a mea oricum trebuie s-o bag in service cat de curand, dar intr-una din ele era si soferul care astepta in coloana si era cu okii pe mine ca pe butelie sa nu-i iau vopseaua si la cat era de nervos ca era blocat cred ca m-ar fi batut. Ei, dar am scapat, am facut o ciorba de perisoare ca mai aveam niste amestec de carne in congelator si a mers repede. Si vine Filipu care a balotat toata dimineata ba lapte, ba snitel, ba struguri ca cica sa-i dau si lui. Zic stai copile ca frige rau abia i-am stins focul. L-am adus in sufragerie i-am pus un baby einstein la pc si fug in bucatarie sa-i racesc un polonic de ciorba. Ma agit, suflu, il pun pe geam, cand in sfarsit se raceste si vin in sufragerie ia copilul de unde nu-i. Se dusese sa se culce si adormise! Socu pe mine cat casa ca a adormit fara temenele!
Nu ca viata e frumoasa?
Asa si Aurasa, bucura-te cat mai tine faza cu vazutul ciocolatei in casa. Asa era si Filip, fata de Eric care cerea si cand nu vedea si iata ca s-a "prostit" si el si cere acum asa din senin. Ii cumpar pingu de la kinder si ar rade cate 5-6 pe zi daca ar fi dupa el.

Si mai am acum un motiv serios de stres. Nu prea mai stau bine cu laptele. Ori o fi vreun prag de crestere ori nu stiu ce se intampla ca azinoapte nu am prea avut ce-i da Georgiei. S-a trezit hamesita la 3 si nici atunci nu am siroit de lapte, s-a culcat foarte nervoasa tragand din deget. Azi dimineata parca a fost mai bine, Mihai cica e din cauza ca nu mai mananc paine Si asta n-ar fi nimic dar ea nu bea O PICATURA de lapte din biberon. Sunt in culmea disperarii, mai ales ca mai am o luna si incep scoala iar ea nu vrea decat tzatza. Mai am niste lapte de-al meu la congelator si mi-e si frica sa-l dezghet doar ca sa testez daca nu cumva figurile se datoreaza gustului de lapte praf sau a biberonului.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat ca vroiam sa zic si de barbatii care se duc si trudesc, si ce stim noi ca doar stam acasa cu copiii.

Dupa cum v-am povestit in concediu i-a iesit lui Mihai limba de-un cot dupa Filip ca si io m-am nesimtit si l-am lasat cat mai mult posibil pe el sa se ocupe. Si el mai avea reprosuri d-astea penale ca da eu stau acasa si prostu se duce si face bani. Pana cand intr-o zi din mirificul concediu cand a scapat porumbelul: "Frateeee, asta asa face si acasa?" Zic: "Nu, aici e timid ca nu cunoaste locul! Acasa face mai rau!" Pe moment a avut o privire compatimitoare si pe urma si-a dorit sa inceapa mai repede munca sa mearga la odihna si tratament. Apoi a uitat si nu mai departe de ieri mi-a trantit-o iar. I-am zis ca mai am 2 kile de dat jos si ma premiez, iau copiii si plec la munte. Si zice: pai bani ai? da, vine indemnizatia si alocatia lu fi-mea. Mda, tu te duci la munte si prostu se duce sa munceasca
Pai ce vina am eu frate ca stau tot anul incuiata in casa cu copiii de gat ca munceste el in weeked??? Ca sa nu mai zic ca l-as lua si pe el, dar nu si-a atins targetul de 5 kile de dat jos ca baga numai interzise, pe cand eu am trecut de jumatatea drumului.

Asa ne propusesem in concediu: cand ne intoarcem acasa ne punem pe slabit si la fiecare 5 kg pierdute ne premiem cu un weekend la munte. Eu am dat jos 3 si deja fac planuri, el n-a dat nimic Acum e cinstit sa-l premiez din kilele mele?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

fetelor, ca veni vorva de mancare la capitolul asta, am si eu o intrebare.Alex mananca la pranz un fel, ori ciorba ori felul 2.CAnd le dati copiilor ambele feluri, injumatatiti portiile, nu? Ca nu il vad pe Alex de ex manancad cantitatile alea.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana'lui Alex, la multi ani pentru sotul tau. Sanatate, bucurii si tot ce va doriti.

Teddy sanatate si sa ne auzim cu bine dupa operatie.

Cuscraaaaaaaaaaaa unde esti, ce mai face Dragos ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Oana, la multi ani pentru sot.

Aurasa, multa rabdare si incearca sa il implici in we pe sot ca sa vada cum e. poate a uitat.

Eu am un sot super. Se implica f mult in cresterea copiilor spre shocul soacrei care mi-a reprosat ca nu sunt singura cu copii si sa imi las sotul mai moale cu implicarea ca e barbat! ce pana mea!

Androix bravo pentru kg. Cu alaptatul si painea nu am auzit de asa ceva.

Cu mancatul nici Alexia nu poate manca 2 feluri la masa. Si nici nu ma chinui. Ea serveste supa la 13 si felul 2 la ora 17.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Salutare, ne mai tineti minte?
Ne-am intors de o saptamana din concediu, la serviciu e o nebunie-ne re-organizam, peste doua saptamani plec la Londra la un workshop si trebuie sa pregatesc niste materiale si pentru ala...
Iepu' e bine, a inceput sa vorbeasca si mananca de sparge. In schimb am avut un soc din care inca nu mi-am revenit-tata are cancer la prostata, descoperit intamplator si-a facut niste analize de gura mamei, i-au iesit nasoale si a facut si biopsie...luni vine medicul care o sa-l trateze ca sa vedem de hotareste- radioterapie sau operatie. Se pare ca e un stadiu de inceput si ca sunt sanse de vindecare, dar pe mine m-a dat cu totul peste cap...
Pup si revin cand mai am timp

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fran imi pare rau pentru tatal tau, multa sanatate si putere sa le duceti pe toate.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fran m-ai pus in fund cu vestea asta...mereu am considerat-o o boala de care aud numai la tv...putere multa sa treceti cu bine peste soc si sa gasiti cea mai buna metoda de vindecare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput