Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
martutza spune:

BAFTA!!!
DACA CASTIGI FACI CINSTE CU UN VIN DE FOCSANI.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
anaalina spune:
Vin de Focsani se gaseste oricand 

. Va invit cu mare drag!!!Dar sa veniti cu mancare la pachet ca nu-mi place deloc la bucatarie.
Sa stii ca nici eu nu vreau sa-i dau portocala si grefa pentru ca nici la burtile mele nu-mi priesc ...
Varsta Catalinei Teodora
roxanici spune:
Ela, la biserica....tb
- acea fasa, dar nasa o cumpara, sau asa ar treebui,
- crasma (acea panza/prosop) in care o pune pe bebelina imediat ce a scos-o din cristelnita
- lumanare
- prosp si sapun ptr popa
- un rand complet de hainute (tot nasa tb sa le ia)
- tu sa iei 1-2 pampersi de schimb, servetele umede si uscate ptr eventualele accidente
, suzete sau jucaria preferata in scopul linistirii daca cumva se pune pe scanal Thea.
In biserica lucrurile nu sunt foarte complicate, tu nu prea ai de facut mai nimic, te cam fugareste popa, nasa le face pe toate. Ii citeste acolo la inceput, apoi botezul in apa, apoi stat un pic la putza goala pana o unge cu mir de nu stiu cate ori, apoi imbracata, plimbat in jurul cristelnitei cu lumanarea aprinsa, apoi inchinata pe la icoane si valea acasa.
Tot nasii platesc si preotul/slujba. Asta e pe aici, sper ca si la voi e pe aproape.
Eliana, am studiat canitele de la Avent de 3 luni si 6 luni si nu am reusit sa vad o diferenta covarsitoare. Mi s-a parut ca una are mustiucul ala mai lat, si atat....dar am concluzionat cu vanzatoarea care s-a holbat cu mine ca probabil se trage mai usor din una decat din alta. Ambele aveau cate 3 gauri, mai mult nu am putut sa vad ca erau impachetate, si nici sa incerc nu m-a lasat ![]()
Oricum io am decis sa mai astept pana o sa isi tina raresu bibe singur ca asa....ori ii tin cana ori bibe io n-am facut nicio treaba. El inca isi bea laptele cu pofta.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
fetele, cred ca ati vazut ca la Sambata de Sus a fost nenorocire cu ploaia, au evacuat astia cateva pensiuni...nu mai stiu cine e plecata in concediu acolo, sper ca nu a fost as'noapte pe la Sambata.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
Multumesc Roxanici! Jucaria preferata e....
mami. Pe-asta sigur n-o uitam acasa!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Mihael@ spune:
Ia spuneti fetelor, care a castigat la loto ca eu una, nu 
Martutza, sa stii ca o sa te ascult si o sa bag cate doua lingurite in plus, adica cam 10 ml, dar introduc in fiecare zi sau raman doua zile pe o cantitate?
Stiti cumva, mucilagiul asta de orez are ceva calorii ca de cand ii dau cate 20 ml inainte de masa Stefi mananca la 3 ore. Inca nu am renuntat la el de teama sa nu-i revina scaunele moi.
Maine ma duc sa-i iau si eu canita de la Avent, 6+, ca azi domnisoara a baut din pahar
, se tot intindea dupa paharul meu si i-am pus si ei putin ceai si i-am dat sa vad daca stie ce sa faca cu el...si ce credeti ca l-a apucat bine si l-a dus direct la gura.
Noi n-am iesit afara de 2 zile ca tot timpul ploua sau era vant cand puteam noi iesi, sper sa se faca mai frumos maine.
Voi ce-ati facut? somnic cu bebeii sau la voi a fost vremea buna?
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
ditu spune:
Buna fetelor,
De 2 zile nu am mai putut sa ma apropii de calculator ca bebica nu ma lasa.Bebe tot nu vrea sa manance seara,am incercat si creale cu lapte,le-a mancat insa nu i-au tinut de foame,asa ca am ramas pe latic seara.Nu stiu ce are de nu vrea seara sa manance,dar m-am obisnuit,o mai pacalesc cu calgel si imediat lapticul.
Programul nostru:
7-8 laptic -120ml
11-12 supita din ceapa,morcov ,patrunjel ,cartof ,o picatura de ulei si putina carnita de fiecare data , dovlacel -telina -ardei sau rosie- orez asta ca sa ii schimb gustul .Fac supita la 2 zile si o tin in frigider.
Daca mancam la 11 atunci mai avem o masa la 1-2 de laptic-100 ml
4-5-fructe(mar cu nectarina sau mar sau nectarina sau nectarina cu piersica sau piersica si de azi banana cu nectarina) cu cereale sau cu biscuite sau cereale cu lapte.Eu la fructe fac combinatii ca sa nu se plictiseasca de acelas gust.
8.30- laptic 120 ml
2-3-4 noaptea 100ml laptic
In fiecare zi bem si suc din : o para cu jumate de portocala sau un mar cu morcov sau numai para.Am incercat si minola si grefa dar nu ne-a placut ca am varsat tot suculetul.Fetita mea daca nu-i place ceva ,varsa asa imi dau seama daca este pregatita pt alimentul intrudus sau nu,asa am patit cu carnita din supita la inceput.
AAAAAA sa specific ca intai am pus carnita doar la fiert o saptamana si numai apoi am inceput sa i-o pisez in supita,ce nu pisam in supita este telina si ceapa.
De la 6 luni vreau sa introduc si branzica facuta din lapte bebelact ca am o cutie si nu vreau sa o arunc(i-am facut cu fructe dar nu i-a placut lui bebe)
Legat de caderea parului,nu prea am probleme pt ca am luat materna cat am alaptat ,mi-a zis sora mea sa nu fac prostia sa nu iau cat alaptez ca o sa-mi cada parul cum a patit ea!!!!!! asa ca i-am ascultat sfatul si cum materna contine toate vitaminele nu am avut probleme.
Progrese: stam destul de bine in fundulet si in picioruse,eu nu o pun insa tati o tine cate putin in picioruse ca a vazut ca ii place,ne intoarcem foarte usor de pe spate pe burtica si invers,dar dormim numai pe o parte si pe spate,mancam foarte frumos cu lingurita si o sa incerc sa bem ceiuc si din canita,gangurim doar cand avem chef si ce este cel mai important pt mine este ca de curand am invata sa ne bagam suzeta corect in gurita dar si sa ne desfacem lanticul de la suzeta si sa ne jucam cu el(asa ca nu prea mai stiu cu ce sa-i leg suzeta sa nu o arunce din carut).
Va pup ca bebica incepe sa se foiasca de la ora 1 noaptea si este deja ora 23.
sherbi spune:
cica ar trebui un prosop si un sapun si pt. nasa cand se face baitza de mir. dupa ce spala copilul tre sa se spele si ea in apa cu pricina si sa se stearga si sa-si ia sapunul si prosopul acasa "amintire".
ioana, matei e super tare. nu stiu de ce, dar eu am o slabiciune aparte pt. matei al tau. il regasesc mult pe david in mutritele lui probabil si de-aia mi-e tare drag.
anaalina, pofta mare la pitica, ca-i tare dulce cum pap ea p burtica.
auziti fete, voi ati inceput sa ridicati spatarul la carut, ca eu am inceput sa-l port pe david in carutul sport asa mai pe spate, nu in fundulet?
si cand il tin in brate sta in fund, chiar aplecat spre fata, ca se intinde dupa toate cele.
am inceput sa facem si noi kk de om mare, de-mi vine sa fug in lume cand il schimb. sa nu ma credeti dusa cu capu, dar kk pe care il facea inainte chiar imi placea la miros ![]()
am papat si noi piure de morcov, dar nu ne-a placut prea tare si la sugestia lu ta-su i l-am amestecat cu piure de mar si l-a halit pe nerasuflate.
intrebare pt. cele care dau cereale: la ce ora se dau? si daca trebuie respecate cantitatile la preparare, ca eu am facut de proba niste cereale humana si au iesit mult prea lichide de la bun inceput...ca stiu ca se chioresc daca le lasi mai mult. eu as fi vrut sa fie mai pire asa ca sa pot sa i le administrez piciului, ca noi nu le avem cu bibele. are ceva daca-l fac mai gros, ca pe cutie scrie sa respectam cant.?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
arissa spune:
Ma bucur sa aud ca Luca de Rebiana si Eduard de Laura_oana sunt mai bine.
Am vazut poze cu Matei leganat si mi s-a facut dor de copilarie. Era tot un zambet dumnealui! Am admirat-o si pe Catalina de anaalina cum papa ea piureut.
Mihaela, stiam ca mucilagiul este hranitor.
Dani7asi, te simti mai bine? Ai reusit sa te vopsesti?
Azi a fost mai racoare, afara, ca in casa sunt inca peretii fierbinti, asa ca am iesit pe la 11 vreo 2 ore si seara iarasi. Tare va invidiez cand va aud ca aveti program stabilit de masa la puii vostri. Noi papam cand cere bebita si ea cere la 1 ora, la 1 ora jumate sau la 2 ore, in cel mai fericit caz, doar noaptea are 6-7 ore intre mese. Ce-i drept a fost si cald, dar totusi...Poate ca asta imi arata ca ar fi timpul sa o diversific.
Am intrebari:
Cata apa le dati bebelusilor sa bea pe zi? Am invatat si noi sa bem cu biberonul.
I-am descoperit acum 2 zile prima alunita, mica, mica, pe bratul stang. Este normal sa aiba deja alunite? Ea seamana cu tati care este plin, dar nu ma asteptam sa ii apara asa devreme.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici