Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
lizzy spune:
teutz,
din tot sufletul, sanatate si bucurii alaturi de ai tai! 
laura, welcome back! 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
miki04 spune:
LA MULTI ANI TEUTZ!
Denis si Luca 
pentru toate fetele care ne-au urat " La multi ani! "
Mihaela
Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
chinico spune:
infiintam club vad...
LA MULTI ANI Teutz , Denis si Luca 
ne inscriem si noi (toti 3)la nedormit noaptea. again.
sa tot fie vreo 10 ture facute azi noapte pana la ora 2 cand m-am mutat la ea in camera (pe jos,poate suna cunoscut...aceeasi canapea demontata, am gasit sambata alta numai buna de demontat,tot pe jos se intinde, maine o aducem home..)si am luat-o cu mine in pat. a dormit vreo juma de ora, iar s-a trezit...si uite asa pana dimineata la 6.
toata lumea in jurul meu imi spune, de cand a preluat conducerea lumii shefa, ca va fi mai bine. astept inca...vad ca nu sunt insa singura.
mirona si bea a vomitacit azi, ca tot ma laudam ca nu o face...
dandusa picaturile sunt pentru usurarea respiratiei in timpul somnului, cat o fi si ala.
dia sa-mi spui daca vrei sau nu zeama de la Penaten,e de pus in apa de baie, are acelasi efect ca si picaturile de pus pe pijama.
Sabadila le spune la homeopatele impotriva racelii.
ktrinel bafta la interviu miercuri. asta pana nu uit.
flore sunteti niste frumosi!
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by marani
BAMBO, imi pare rau pt azi noapte. Se trezi de foame sau din cauza dintilor?
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
cred ca amandoua
cat de curand ii mai iese vreun dintisor,are gingia de jos umflata
si ieri si azi maraitaBamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
Noi ne-am plimabrit cu tati toata ziua
Antonia a dormit in parc dupa nu stiu cate luni ![]()
Dandusa-imi pare tare rau ca mami a ta nu te sustine
uite multi multi 
Dianocica-lasa ca o sa scapati voi de toate problemele 
Laura-
bine ati revenit
si noua ne-a fost dor de voi 
Somleac-

fug ca ma asteapta sotul
si Antonia care nu doarme![]()
n buna somnic usor 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
carla2005 spune:
Raportam si noi inca doi dintsori-cei de sus- au reusit sa iasa dupa chinuri si maraieli, nopti agitate, mancat aiurea...
De la o vreme imi merg toate cu dosul, am fost azi intr-un hipermarket si printre altele am luat si acumulatori pentru aparatul de fotografiat ca aia vechi nu mai tin decat la o poza doua-de aia nu am mai pus poze recente- si dupa ce am dat carca de bani pe acumulatori (90lei) sotul i-a uitat in carut...cica nu i-a vazut sa-i mai ia si pe aia 
! Mooor pe langa faptul ca s-au dus banii aiurea, nu am nici acumulatori!!! Alexuta face progrese pe Zi ce trece si nu am cu ce filma si fota :)!
Deocamdata inaintam de o manuta, pasim asa incet-iar eu ii cant melodia aia a lu Colibri "Paseam atent, paseam atent sa nu ma sparg!", de mers singurica de la celebrii pasi de acum doua saptamani nu a mai incercat!
Merg sa citesc din urma ca eu nuprea am multi timp la dispozitie si macar sa ma mai pun la curent cu una alta! V-am spus ca noi nu folosim premergator, si nici nu ma ajuta nimeni, asa ca daca ma vedeti ziceti ca sunt camila cu o cocoasa, toata ziua ma plimba Alexuta pe unde i se nazare ei! Grea si perioada asta!
Pup!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Laura13 spune:
salutari din nou!
mare lucru nu am reusit sa citesc, asa ca va plictisesc un picut cu noutati despre noi:
1.intr-un final a iesit si dintele al doilea de sus, cu mari chinuri si ..... are STRUNGA! mare cat o zi de post, seamana cu mama![]()
2.de cum a ajuns la Onesti a gasit canapeaua (care e mult mult mai joasa decat ce avem noi pe acasa) si s-a ridicat in picioare!
bineinteles ca de atunci numai asta face
3. in concediu a fost super fain, dar obositor, dani si-a schimbat programul si se trezeste la 6.30
, isi ia suzeta, se ridica in picioare si se uita la noi vreo 15 min pana ne simtim si noi sa il bagam in seama (am facut proba, mai mult de 15 min nu are rabdare)![]()
mai doarme apoi in cursul diminetii cand vrea el, ori la 7.30, ori la 10, cum are chef. deci dimineata nu mai avem nici un program. totusi somnul de pranz a ramas in jur de 13, 13.30. am vazut ca v-ati plans de nopti nedormite..... si noi, si noi. doar la unte (moldovita) a dormit bine noaptea, in rest ne trezeam si din 1/2 in 1/2 de ora. apropo de somn, eu am fost cu el la manastire sa ii citeasca un preot si pot sa spun ca dupa aceea a fost mult mult mai bine, are somnul mult mai linistit si continuu, mai ales la pranz (el se trezea mereu dupa 1/2 de ora) acum doarme neintrerupt.
4. ne "plangem" de mancare
, rade castroanele si biberoanele (nu stiu daca din cauza aerului de munte, sa vedem cum se va prezenta in Iasi), seara bea 240ml de apa cu 8 masuri de lapte praf si 3 masuri de cereale, la 21.30, la ora 4, 41/2 URLA de foame, asa ca de acum pregatim bibe de seara si il tinem la frigi. la 4 tot 240ml de apa.... sunt tare suparata ca nu exista bibe mai mari.....
5. de mers inca nu, pe marginea patului se munceste, dar este atat de "smecher" incat dupa ce se ridica in picioare nu se mai tine si cam pica daca nu e cinva langa el. eu sunt rupta de spate si sold, am niste dureri infernale, sapt asta vreau sa ajung la o radiografie ca daca il tin in brate 10 min imi vine sa plang de durere
in rest ce sa mai zic, ne-am distrat, ne-am intalnit si cu parintii lui florin, au fost si ei la munte, asa ca dani cu 2 randuri de bunici si parintii si matusica (care e programata cel tarziu pe 5-6 sept pt inducerea nasterii
) si unchiuletul si verisoara a fost un rasfatat, numai in brate, cum maraia un pic se gasea cine sa il ia sus, sa il dragaleasca, sa il pupe. asa ca maine voi fi distrusa singura.
vroiam sa mai zic: dianarus si dani a inceput sa se traga de cuc si cand are pampersul pus.
si dia cum e chestia aia care e premergator, dar nu e premergator? ca nu stiu cum se cheama...... ce ai tu pt oana de care se sprijina si o ajuta la mers......PLS. ca la spatele meu.....presimt ca imi va trebui ceva si ca sa nu apelez la premergatorul clasic.....
dandusa tu inca esti in buc? la mama ta? eu zic sa porti o discutie ffffff serioasa, sa ii explici CLAR, fara ocolisuri ce ai de reprosat, sa o rogi sa nu iti mai spuna NICIODATA ca tu nu esti o mama buna si alte chestii de astea si ca daca vrea sa te ajute atunci sa faca asta, nu sa iti impuna cum sa o cresti pe crinuta.
hai ca v-am plictisit destul, va pupic, incerc sa mai citesc, sa mai scriu, dar daca nu reusesc.....
pupici si somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Credddd ca am adormit-o fara titza...
,sa va explicccc...,i-am dat portia de cereale de la ora 21...,ne-am jucat,miriit,calarit...,am facut baie si dupa toleata de seara...,pastile,aspirat,hidratat...,i-am dat titza...De obosita ce era...,n-a fost nevoie de mai mult de 2 min de supt,ca a si inchis ochii sa doarma...si cum dormea ea asa...,i-am scos titza..., a intors capul nu a ripostat..., apoi a inceput sa miriie...,i-am dat titza iar...,iar am scos-o...,iar miriiala...,o cauta cu ambele miini...,i-am dat iar,am lasat-o sa pipaie,ciupeasca,miriie...si a adormit fara titza in gura...Se pune???Eu zic ca-i doar inceputul...,de miine repet faza...si la noapte...,am sa-i fac la fel...,daca rezist...,ca la ce somn o sa am in mine...,parca vad ca i le scot pe amindoua si incep sa sforai...![]()
Nuuu,chiar vreau sa-mi scot si eu carnetelul ,ca si sora mea,Dianocica si sa-mi notez ce si cum...,apoi sa repet faza cu scosul titzei cind este pe cale sa adoarma...
Am uitat sa-i tin mina la buza...,sa nu mai aiba ce suge in somn...aaaa si metoda ta Somleac,ar trebui sa fie ok...,cu tinutul la piept si adormit...,voi incerca...
Vreti sa stiti ce a facut mama,in tot acest timp???A stat cumintica in sufragerie...,nu vorbeste cu mine...,cum a rezistat ea la miriielile Crinutei...,nu stiu...
Offf,mor de draci ca nu pot sa ma inteleg cu ea cum ar trebui...,ma oftic de morrr,ma face sa ma simt ca eu sint sora mai mare a Crinutei...,uita ca-s macsa...,probabil refuza sa creada ca eu am devenit mama...,greu cu sentimentele astea...O avea si ea dreptate...,dar nu si-a ales bun momentul sa-mi arate ce simte ea...si nici metoda...
Mi-ar fi placut sa fim si noi prietene...![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dianarus si dani a inceput sa se traga de cuc si cand are pampersul pus.
Si Crinuta...
Bine ati venit casa sanatosi...,bravo ca maninca asa bine...,sa te bucuri...
,bravo ca a facut progrese...,creste ce sa mai vorbim...Poze,ceva?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
asiza spune:
TEUTZ...

...La multi ani cu sanatate!!!!! Te-am pupat cu drag! 
Multumim, fetelor dragi, pentru urari!!!!! Azi am facut 8 lunisoare!
...Denis va transmite pupaciuni! 

Cam atat pentru azi...Dianocica, Dandusa va tin pumnii sa aveti o noapte fara prea multe treziri!!!!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis