Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

LA MULTI ANI DE SFANTA MARIE!

lA MULTI ANI! Albinutelor si Bondareilor nascuti in zi de 15!

La multi ani Mari-lu!

Aku` sa va prezentam bilantul: avem 4 luni si doua zile; 7.150 kg, deci ne incadram la elefantei si 63cm. Am speriat-o iar pe dr. ca la ora 10.00 cind a venit bebelina dormea dusa...si ma intreaba:"Cind a avut ultima masa? io zic la 10.30...adik?...adik 22.30... dr sa lesine deci: 4 mese pe zi la 10, 14, 19, 22.30 cu aproximatie.
Vom merge cu suculet bagat la ora 13.00 si in timp vom adauga brinzica sau cereale, pt. ca la 4 mese e o problema sa scoti una si sa lasi doar suc.
Am facut si vaccinul, n-am plins, mai exact n-am avut nici o treaba speram sa fie asa si mai departe.
Sa ne prezentam http://good-times.webshots.com/photo/2223788790068039225CmpvPT...facem si noi o cucerire?!?!

Va pupam
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mada, eu nu vreau tort de la fiecare aniversat ca-s cate o balena!!! De azi am intrat la un pic de dieta, dar numai un pic, cat sa nu se duca lapticul!

Gabi, nu te supara, dar m-am mirat f tare si ma gandesc ca este vreo explicatie: de ce trebuie sa-i dai zahar? Eu stiam ca nu-i deloc indicat la bebe asa mici sa dai zahar. Nu te supara, dar chiar sunt curioasa ce a spus medicul?

Suzy, multumim de aprecieri, eu asa-i vad frumusei, dar asa sunt toti copiii! Pupam Nicolas zambicios!

Roxy, nu pot sa cred, cum poate sa doarma atat!? Esti norocoasa, cred ca tot stupul te invidiaza!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata...oops...pardon...buna ziua la toti evribazii in the forum....
Trezit la 7 pt papa si plecat sa faca mami analize....dus la posta...si alet comisioane asa ca la 11 am fost back in the house am cpovestit l aursuleti cum e lumea pe afara..am papat si acum dormim.

Ca sa nu mai ard si azi legumele de supa voi raspunde mai pe scurt asa...desi mi-e greuuuu...ca daca sunt nevorbita macar de scris sa scriu.

La multi ani cu sanatate, noroc si muulte bucurii sarbatoritilor zilei de azi.
La multi ani cu sanatate, noroc si fericire celor care isi aniverseaza ziua numelui:Marii, Mariuci, Marini si toate combinatiile acceptate de voi.

Ioana ma dat gata innotatorul.De unde se cumpara dracovenie d'aia si cam cat costa cavreau si eu pentru delfinasul meu..dar tot asa...pt peste 8kg .Victor se tinecu manutele de marginea copaii si abea reusesc sa-l desprind sa-l pun pe spate si sa-l spal..

Rebiana acu ca te-ai spovedit ai fost si la impartasit?

Anne Victor bea cam 35-40ml supa nu vrea mai mult.Azi am pus si ardei gras si 1 feliuta mica-mica de ceapa.Sa vedem daca ii place.Incerc sa-i pasez sa vad daca stie sa inghita....dar ma indoiesc ca la sucul de morcov (alea 2 zile in iulie) a dat tot pe jos.

Sherbi ala nu-i baiat tipator mami..am auzit eu unul in bloc... sta la 3 scari de mine si tot se aude...Al tau e ca Victor ..tipa cat sa se faca remarcat nu sa deranjeze

Ela imi pare rau.Si eu am patit-o de 2 ori si stiu cum e...dar va veni un Victoras si in viata ei ...sa nu-si piarda speranta si increderea in Dumnezeu.Transmite-i un gand bun si o imbratisare din partea unei mamici incercate.

PAxela felicitari Deliei.Ea oricumstatea bine in fund si pe talpite..asa ca nu ma miram sa dai vestea cat de curand...acu astept sa ne anunti ca merge.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxygeo !

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

marta eu i-as lua asa . acum avem din asta. sau www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Tarc-de-imbaiat---Bath-ring---Lipski/1127/" target="_blank">asta.

poze cu matei

ca tot veni vorba de ce mai luam pt copii, www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1060" target="_blank">ce zicei de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna mamici,

Nu am mai intrat aici pt ca nu pot sa va tin pasul la discutii si nu pot sa postez ceva doar ca sa ma aflu in treaba si sa fiu pe langa subiectul pe care il discutati pt ca nu prea am timp sa stau sa citesc.

Multumim pt urari.

Le doresc si eu la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi,multa sanatate,sa va bucurati de puii vostri si la multi ani si mamicilor care sunt Maria,Mariana,Marina...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Diana69 este normal deoarece stomacul lor nu e pregatit de digestie completa...au mai patit-o si altii ..daca te ingrijoreaza i ao pauza si reia dupa 3-4 zile.Il elimina nedigerat?

Mihael@ ce face Stefania? Ati fost la dr? Ce a zis?

Oana2007 intra in stanga la profil personal si ai acolo optiunea activeaza private messages si dai ok.Sper ca am explicat bine.

Anamana 123 ne-ai dat gata si pe mine si pe sotu cu Shakira ta...frate ce usurinta are la ridicare .Cat despre zile de veghe...he he he ...cred ca suntem campioni...noi de mici am avut chestii d'astea in program

Kitty nu te stresa sa bagi si aspiratorul in functiune...e ok...asa se obisnuieste si cu zgomotul...eu am luat special un aspirator cu nivel scazut de decibeli.Sanatate Giuliei si staati linistite ca vine ea diversificarea si pe strada voastra.Si chiar de sti iti mai zic si io sa nu o folosesti pe uscat...adica sa bagi musai picaturi sau fas innas inainte de aspirare ca sa fluidizeze si sa nu ususce mucoasa nasului.Pupa mama fetele.

Kmi78 esti o fericita daca doarme atat si cu voi incamera.Eu ziua nu am nici o sansa sa dorm cu el in camera case trezeste...iar noaptea se foieste de numa...si io dau vina pe noi ca intram pe rand incamera cum ne terminam treburile si fasaim pe parchet...da probabil asa o fi modelu la copilu meu...sa vrea camera lui..d'aia trebuie sa fac odata casa aia

Danuta_t sa-ti traiasac comorile si Andreiutu sa devina mai mancacios sa-l bagam la noi in echiap de baschet

Elamia bafta la vaccin. pentru Dylan sa nu planga tare.

Mady si tu tot dimineata poti sta la calculator nu? Nu-i asa ca din motive de sotz ? Ca la mine cum intra in casa cum trebuie sa-mi iau adio de la comp.Cat despre sotz.Io zice sa-ti revizuiesti atitudinea si sa te mai culci si tu cand doarme Razvanelu ca sa fi odihnita si pt sot si sa ai rabdare si cu "baiatul cel mare".Gandeste-te ca incepe scola si atunci ce te mai faci? io de ex mi-am facut cadou 1 cutie cu vitamine si minerale (sa aibe si magneziu neaparat si B6) si am inceput sa iau cate 1 ca il cam repezeam pe domnu sotu....

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

salutare stup!

LA MULTI ANI si PENTRU:

Maria Alexandra de Selene; Mariuca de Tzuna; Maria Cristina de Karra; Maria de Anamana; Ana Maria Roberta de Iubita_2007; Maria Bianca de Raldi; Miruna Maria de Valide; Maya Maria de Iuliana_2007; Ana Maria de Mihaela_ce; Alexia Maria de Anca_anca; Raisa Maria de RaisaFudulu; Bianca Maria de Carla_lia; Riana Maria de Diamar; Raluca Maria de Ionelac; Carla Maria de katink; Teodora Maria de Roxygeo; Ana Maria de MadyEr; Deea Maria de Dana_P; Maria Gabriela de Val; Ana Maria de Camitu; Ana Maria de Florin_a

si evident pt buburuza mea Iarina Maria !

iaca si io tot din ceata in care s-au ratacit si alte con-forumiste..revin cu vesti proaspete:

noi ca nelumea..e bun pureul dar numai dupa lapte...urla cu lingurita in gura si nu vrea sa inghita, dar dupa 100 ml de lapte intra si tot pureul.. ata ete..mai ne matzaim asa..intr-o zi s-o prinde ea ca e bun si ala. Mar cu piersica si cu cereale e buuun tare da' mami zgarcita da doar un pic..pana nu papam pure bine bine..nu vede dulce ca... deh...
Cea mai mare realizare.. de 2 zile doarme singurica fara sa ma mai tina de mana sau sa o iau in brate..se tine de un scutec sau de o bara de la pat si adoarme..bine ..asta dupa ce a bazait ieri 1 ora..dqar nu am cedat..suzi , pup si pa-pa si in final a adormit.

Am fost si noi de dimineata si ne-am impartasit.. buuun vinul..nimic n-a curs pe langa... cred ca aia e diversificare ce ii place nu dovlecei fierti..hi hi hi

Acu iau din urma si raspund si eu la ce stiu.

anaalina ai grija cu bucatelele de morcovel sa nu se innece. mai bine fa-i direct suc daca ii place.

oana2007eu am nascut-o pe iarina cu 3350 si la 4 luni avea 6 kg.. deci mie nu mi se pare ca e chiar asa de putin. Daca papa san de unde stii cat mananca la o masa? mai bine pune mana si mananca tu calumea daca e laptic si ea nu urla de foame nu vad de ce sa ii bagi formula.

sherbi si cine mai este interesat... mancarea la borcanele contine conservanti. Am vrut sa iau si eu 2 ca vineri plecam din buc si sa am pt vineri/sambata dar farmacista. o tipa f de treaba mi-a spus ca mai bine nu ii dau deloc alea 2 zile ca toate au conservanti si pureurile si sucurile.

Anne joi cred ca te vizitam. Daca mai sta cineva pe la obor..pune-m de o intalneala pe la 18.30 asa..

Mihael@ cum a fost cu kk? ca nu parea ok....

Mady sucul de fructe NU inlocuieste nici o masa. se da intre mese cu 1-2 ore inainte(in functie de cum are el orele de masa). Oricum este mult prea mic sa ii inlocuiesti oricare dintre mese asa ca da-i inainte cu tupeu cu suculet si lapticul in aceeai cantitate ca si pana acum. noi spre ex bem suculetul pe la 10-11 max 50 ml. Este supliment nutritiv.

elpower te asteptam sa revii. cred ca foarte multe dintre noi am trecut prin chinul unei sarcini pierdute. eu am trecut de 2 ori prin asta... stiu ca nu ajuta la nimic.. poate numai faptul ca acum toate avem copii sanataosi si ca orice cioara care se respecta as spune ca si frumosi. pupam fetele .

paxela sincer...MA OFTICI!! glumeam..of course! cred ca delia vrea sa il ia pe Silviu la realizari..la 6 luni se ridica in picioare.

diana69 din cate stiu eu sunt 2 variante: 1 mai bunuta..nu e pregatita sa digere si mai asteptati si una mai urata. Sunt bebei care nu au flora bine formata si atunci nu au cu ce sa digere mancare . stiu ca se prescrie ecoforina in cazul asta dar asta numai un medic iti poate spune.

anamana123 e mult prea meseriasa Maria ta. si io o vad direct ca-i fata..nu de alta da si maria mea arata cam la fel... io am zis ca daca mam mai intreaba unu ce e ii spun ca e canar. unu ma intreba f serios "e barbat?1" HUH?!!

mada_rozz mai zi ceva si de bebe roz.... ca sunteti ai mai mari... sa invete si poporu' de la voi. pupam familia roz!

gabi78 pupam Tudor sa se faca maare maaare mare si sa nu mai fie bolnavior!!!

roxygeo ba io va incadrez la capsunele tocmai bune de mancat cu friscaaaaaaaaa!

elyannnnnneeeeeeeee unde fugishi? hai rogu-te mai zi si la fete ce mai papati cu ce tetine , cum e cu cerealili.. cand va bagati pe supe... ce progrese mai fac bondareii mititeiii... hai pliz pliz plizz cu multi de zzzzzzzzz

iar m-am intins ca o placinta si siiigur am uitat sa zic ceva cuiva.... a da.. ioanaradu nu mere linku ca cica-i reclama. vrem si noi sezlong ca si noi baltim ca si matei..numa ca inca face treaba asta pe parchetu lu' ma-sa..si cam doare!

GATAAAAAAAAAAAAA...pupaciuni la minuni!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Suzi multumim de aprecieri dar nici cu sprancenatul tau nu mie rusine..Cat despre lapte nu aveam cumsa uit cum tu te plangeai ca ai prea mult iar eu inghiteam litri de ceai si galactogil sa pot hrani manzu..DD a tinut si cu noi... voi insa se pare ca o sa aveti mai mult timp ceea ce e super...as vrea si eu macar pana la 1 an.
Despre fructe am aceeasi parere de aia nici nu am inceput la Victor cu ele ci cu supa.Iti doresc sa ai succes cu supa la Nicholas.La noi merge bine.Am inceput cu radacinoase si dupa 2 zile am bagat dovlcel iar azi la 4 zile am bagat o fasie de ardei gras.Sper sa-i placa.

Ioana din capitolu cenzura sa traiasca nu se vede NIMIC.Asa ca daca esti buna da-mi tu pe mail link-ul: martanenciu@yahoo.com. Mersi.

Roxygeo io zic asa...ia veniti voi doua asa pe la 18.30-19 maine in fata primariei de la sectorul 2 ca nu se stie ce o sa iasa .Ne intalnim cu Raul si cu Iarina si vedem cine cu cine .

Acu ca tot veni vorba sa vi-l zic pe fimiu.Ies eu duminca seara cu el sa-l mai temperez din maraieli.Il imbrac in costum de mariner pe domnu Goe si ma intalnesc cu Iarina imbracata la fel...zicem noi mamele intre noi "hai sa-i punem fata in fata".
Buuun asta al meu se dadea la Iarian sa o mangaie , ii vorbea si mandra ce face...se pune nene pe plans...am muriit de ras.Da fimu nu se lasa..aseara o mangaia pe mana si ia bagat si degetele in gura....Ce-i drept aseara se uita si fata la el da' golanu meu se uita si in jur sa vada si alte oferte ca cine stie...daca se punea iar fata pe plans el ce sa faca cu ea...Acu ziceti si voi nu am baiat destept...stie el cesa faca cu fetili de acu.
Deseara pun un film cu vorbaraia lu fimiu si poze promit.

oops ma simtit ca vorbesc de el si sa trezit.fug sa-i dau supa.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

o iau da capo ... de-asta avem noi http://www. bebelusultau . ro/detalii.php?cod=LF17, dar exista si asa http://www. bebelusultau . ro/produse.php?resultpage=6&categorie=Articole+pentru+baie sau asa http://www. bebelusultau . ro/produse.php?resultpage=14&categorie=Articole+pentru+baie. eu acum as vrea sa iau asa http://www . bebelusul tau . ro/detalii/Tarc-de-imbaiat---Bath-ring---Lipski/1127/ sau asa http://www. reclama bebelusul tau . ro/detalii/Suport-pentru-baie-2-in-1---Tif-Taf---Litaf/961/. din categoria ce ma mai tenteaza as lua: http://www. trei ursuleti . ro/balansoare-si-sezlonguri-copii/saritor-balla-balla-cu-prindere-toc-usa-400/ si inca ceva ... dar am pierdut linkul.

poze cu matei

Mergi la inceput