Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
suzy78 spune:
'Neata,
LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MARIA, MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA
LA MULTI ANI, MARI-LU!CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE
Bun venit fetelor noi COOLUTZ, ELAMIA .....si sa aveti numai bucurii alaturi de noi la clubul scutecelor.
LUMI-NAG - frumoasa povestea voastrade dragoste......mai nasol cu nasterea, dar a trecut si ai o mica comoara. Felicitari! si sa o tineti tot asa.
SHERBI - esti o mamica formidabila.....de fapt nici nu se vede ca esti ammica.......m-am emotionat cand am vazut pozele voastre din grecia......anul trecut am fost si noi in CRETA si eram insarcinata in 4 luni.....DAVID este un dragut si ff mare.
IOANARADU - Matei e un scump la baita......asa face si Nicolas.....si e foarte nedumerit cand e scos afara .
OANA2007 - fiecare copil are ritmul lui d ecrestere....atat timp cat este vioaie, zambiciosa....totul e in regula si nu ai motive s afi nelinistita.
ANAALINA - noi numai de sapt viitoare incepem cu supica in biberon....dar asa cum au spus fetele o s afac pe 2 zile.....tai legumele in 2 jumi pun la blender.....si restul ramane la figider pt a 2-a zi.
MARTUZA - MULTAM, CA TI-AI ADUS AMINTE DE LAPTICUL MEU
sunt beata de atata lapte.....cum papa bebe dimineata si seara ma mulg cat 250 ml......totusi a svcazut d ela 300-400 ml la fiecare masa a copilului. Oricum ma bucur ca dimineata dupa masa mai am d eo masa ca d ela 1 oct incep serviciul si o sa-i las in frigider laptic sa foloseasca socrela la piureuri, cereale....bla bla.... Victor arata foarte bine la varsta lui......
Despre diversificare spun numai lucruri bune: am reusit sa ma abtin s aincepem pana la 5 luni jumate.....de luni am crescut progrsiv ml la suc de morcov......deja ieri a baut 40 ml....si ii place la nebunie.....de maine amestecam cu suc de mar.....si de luni trecem la supica....eu cred ca o s afiu mai ortodoxa si incep direct cu morcov, patrunjel, dovlecel pastarnac.....sa-mi uratu succes,......Despre fructe ce sa spun sunt mai acide......si numai dupa supa si pireu de legume am s ale introduc la masa de 10 amestecate cu putin morcov fiert.....sau cu cereale,....nu dati cu rosii......varianta o am d ela mama care a lucrat la un centru d eplasament.....si 15 ani asta a facut a gatit pt bebelusi mcici-mici.
ABSOLUTA - dar frumoasa mai e ABSOLUTA MICA.
ANNE - nu fi suparata dupa sotior care nu te merita.........imi vine sa-l scutur cand ma gandesc ce nesi9mtit e....SCUZE.......dar chiar nu ma pot abtine la tatici din astia care vor sa cada in picioare.....si pe mamele lor care asa i-a invatat....desi si ele au fost nurori la randul lor......sper ca noi s ainvatam din greselile lor......si sa nu gresim si noi la fel. Raul e un frumos si cuminte.....si va creste ff frumos alturi de mamicutz iubaret......capu' sus.......si sa cauti un avocat bun.....ca nu sti ce pune la cale.....lui ii arde de Pris.....cand tu de chinui mcu plodul lui....
KMI78 - tIMEEA te mosteneste la silueta.....si de asta nu-i papacioasa......eu m-am apucat d epapaceala la 14 ani.....pana atunci am aratat ca si un copil subnutrit.....m-am nascut la 1.500 kg.....la 9 luni .....iar la 3 luni aveam 2.300......la 6ani jumate aveam 14 kg.....asa ca nu stresati copiii sa pape/.....
LARLA32 - nu fi suparata mama.....ca incepi jobul.......este normal....ori ca incepem la 3 luni sau la 2 ani tot o sa fim strsate......pupam Luca dragutel,
GHIBUADINA - mama, mama ce a mai crescut domnisoara ALEXIA........
ROXANICI - bine ai revenit d epe meleaguri moldovenesti.....ne-ai lipsit......
KITTY - tare frumosi copii tai.......bine ca a trecut operioada grea,
MIHAEL@ - FRMUSICA FOC sTEFANIA.
PAXELA - ai fetita mare, sta deja in fundulet.
Nicolas e un vesel.....zambeste toata ziua sui la toata lumea......il puteti admira la pozele de 5 luni......dar e ocupat de bebe de Flopici, Martha Ioana.
Mai revenim,......
Suzy78 - mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
paxela spune:

la multi ani Marii, si Mariute
tuturor care serbeaza astazi, mamici tatici, pitici, bunici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
gabi78 spune:
buna dimineata fetelor!
"La Multi Ani!" tuturor Mariucilor mici si mamicilor lor si pentru toti care au sarbatoriti azi multa multa sanatate!
Tudor este bine, maninca ceva mai bine si o sa va dau detalii in limita timpului.
va pup pe toate!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mada_rozz spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA!!!

Maria Alexandra de Selene; Mariuca de Tzuna; Maria Cristina de Karra; Maria de Anamana; Ana Maria Roberta de Iubita_2007; Maria Bianca de Raldi; Miruna Maria de Valide; Maya Maria de Iuliana_2007; Ana Maria de Mihaela_ce; Alexia Maria de Anca_anca; Raisa Maria de RaisaFudulu; Bianca Maria de Carla_lia; Iarina Maria de Iunita; Riana Maria de Diamar; Raluca Maria de Ionelac; Carla Maria de katink; Teodora Maria de Roxygeo; Ana Maria de MadyEr; Deea Maria de Dana_P; Maria Gabriela de Val; Ana Maria de Camitu; Ana Maria de Florin_a; 

Asteptam cate o felie de tort de la fiecare albinutza.
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Elena.2006 spune:

La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!![s]
Fetelor ce mult au progresat bebelusii nostrii si ce scumpi au devenit!
Ioanaradu l-am vazut pe Matei in cada si mi-am dat seama ca si Adita face asa la baie si ar trebui sa-l mut in cada sa aiba loc sa se desfasoare.Ce i-ai pus sub el de sta asa in siguranta?
Anamaria123 am vazut-o si pe pitica ta ce scumpa e si cum incearca ea sa stea in fundulet, te topesti dupa ea, nu alta!
Serbi cred ca s-au vorbit, ca si Adrian isi exerseza vocalizele mai nou, cred ca fascinat de ce sunete scoate iar mi-e mi-e graoza sa las geamul deschis ca imi zic mereu vecinii ca il aud plangand pe baiat, de ei nu stiu ce repetitii face el...
Elae un moment dificil, poate cel mai dificil din viata unei femei si cuvintele nu isi au locul...noi ne gandim la asta si cred ca asa era in planul celui de sus
trebuie sa plec ca s-a trezit si isi cere drepturile...va pupam pe toti sarbatoritii.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
ioanaradu spune:
Elena am un suport cu ventuze, e ca un sezlong. din pacate nu va mai fi bun mult timp pt ca pe prospect scrie ca e pana la 8 kg ... si noi sigur am depasit. in plus, in ala ar trebui sa stea oarecum intins, dar domnu' isi salta capul intr-una si se cam chinuie. nu-i bai! am vazut si alte modele pentru bebei care au inceput sa stea in fund, asa ca f curand trecem la modelul urmator.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI si SA TRAIASCA CU NUMELE TOATE MARIILE SI MARIUCELE!!!!
Noi am fost la biserica, am imparatasit-o pe Alexia.
SUZY, multumim pt aprecieri, da am crescut, de multe ori stii astia mai mici cresc mai bine decat cei care se nasc cu greutate normala.Mai pus poze..
IOANARADU, si noi o sa trecem in cada mare ca nu mai incapem in vanita.Avem tot suport ca al vostru.
ELA, imi pare rau pt prietena ta.Sper sa-si revina repede, sa treaca peste si sa ramana din nou insarcinata...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ddana spune:
La multi ani fericiti albinutelor si mamicilor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Un gand drag pentru Ela si pentru prietena ei greu incercata: Inteleg foarte bine, prea bine, din pacate, prin ce trece. Am suferit mult cand am trecut prin ceva asemanator. Si am gasit pacea la gandul ca nu e sfarsitul lumii - desi credeam cu convingere asta - ca viata are nenumaratte resurse de regenerare atunci cand te astepti mai putin si, mai ales, ca Dumnezeu nu face nimic la intamplare si nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce. Extrem de multe femei trec prin asta fara sa caute o explicatie care oricum nu mai poate schimba nimic din ce a fost. Spune-i prietenei tale ca ce s-a intamplat are o cauza,chiar daca nu o vedem. Eu am fost recunoscatoare ca natura, Dumnezeu, nu m-au lasat sa am un copil bolnav. Da, am suferit pentru asta, dar gandul ca am fost ocrotita chiar si in mijlocul acestei suferinte mi-a dat forta. Si.. dupa doua luni de la nenorocirea asta, Dragos isi facea loc in corpul meu si in inima noastra. 
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
gabi78 spune:
Mai scriu acum cite ceva.
Tudor s-a trezit la 7.30 si a mincat un pic pe la 8 si a adormit la loc. Dar parca vad ca acum cin scriu se trezeste.
Sa va spun ce ii dau acum sa manince: la ora 10 (azi... mai incolo) maninca mar cu orez fiert si cu zahar.
Pun 2 linguri de orez la fiert in apa cu 2 lingurite de zahar.
Il las sa fiarba bine bine de tot si il pasez de fapt il pun in blender cu marul.
Sa stiti ca maninc extraordinar de bine, fara nici un fel de mofturi!
Peste inca o saptamina incepe.. reincepe sa manince supita de legume. Aici am fost sfatuita sa ii fierb morcov, albitura(patrunjel, pastirnac, telina) si cartof.
Nu am voie sa ii dau cereale pentru ca mi s-a spus ca nu se stie niciodata ce e in ele si el cum e predispus la alergii e bine sa nu manince cam nimic de la borcanase.
Asta e cam nasol pt ca ne gindeam sa plecam in concediu si sa ii dau borcanase dar uite asa cred ca nu mai plecam nici unde. Sau plec cu resou si sacul de legum si fructe dupa mine. In fine..el sa fie sanatos ca nu murim un an fara concediu.
Am vorbit cu pediatra lui si imi spunea ca indiferent de ce mi s-ar fi spus la Bucuresti, oricum inante de 6 luni cerealale nu sunt recomandate bebelusilor, chiar daca sunt cutii pe care scrie de la 4 luni.
Miine merg la o doctora renumita aici in oras sa vedem ce imi spune si ea. Pediatra lui Tudor mi-a spus ca ea nu e de parere ca ar avea fier prea mult, dar la chestia asta tind sa il cred pe profesorul Gherghina. De altfel docotra mi-a spus ca i-a fost si ei profesor si ca este un foarte bun dietetician. Asa ca voi merge pe ce mi-a spus omul ala.
Cit am stat la spital Tudor nu a mincat nu a baut ceai, nu a dormit.. am venit acasa cheauni. A dormit toata noaptea 4 ore si alea in reprize, iar peste zi adormea max jumatate de ora la 3-4 ore. Si de cind am venit acasa... doarme. .cel putin doarme!
Mai are de lucrat la partea cu mincarea. Marul cu orez il mainca foarte foarte bine, dar lapte... mai putin!
In rest e foarte vioi si il las sa stea numai pe jos la el in camera si daca il las prea mult singur vine pina la usa de o sa ma trezesc cu el in bucatarie in curind! E foarte haios cum topaie ca un iepuras si e si mai haios dimineata pina isi aminteste cum sa faca sa o ia inainte... la inceput nu prea reuseste si merge numai inapoi, dar cind se prinde care e smecheria...sa te tii! O tot o topaiala si o tropaiala!
Am vazut si pozele puse de voi si .. nu am cuvinte!
Sherbi sa stii ca asa face si Tudor dar eu zic ca vorbeste, el cind tipa.. tipa!si tras un tignal de zici ca il arzi cu tigara! Si tot ce vrea.. e .. in brate!
Am vazut si un super inotator al ioanei_radu, si am vazut cit de bine se ridica micuta anamariei!
Sa fie toti sanatosi!
O zi buna fetelor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ioanaradu spune:
gabi ma bucur ca tudor e mai bine. multa sanatate si rabdare, in continuare!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei