Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mey fetelor, Marinar, Gabriela, nu va mai faceti atatea probleme cu bebeii, mergeti linistite alaturi de sotii vostri, va datorati voua ca si cupluri niste momente de respiro! O sa fie bine!

Noi am fost o saptamana in Barcelona cand Antonio implinea 4 luni, el a ramas cu mama si bona, si a fost super ok si el si noi. Sunam o data sau de 2 ori pe zi si totul a mers ok. Daca va este mai usor, lasati scris programul de mese sau obiceiurile copilului, noi asa am facut.

Pe bune e chiar oki sa poti sa faci si tu dragoste "ca omul" , adik fara biberoane, bebe, oboseala. O sa reveniti cu bateriile incarcate va garantez!

E bine si pentru copil sa stiti, pentru independenta si sociabilitate, garantat! Ca doar plecati doar o sapt nu tot timpul!

Gio, felicitari! Bravo, eu asa cred ca e sanatos, macar o data pe an numai in 2 "sub o umbrela"..

PS E doar parerea mea of course..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Liuda, cred ca de la dinti face asa, si Antonio face ceva similar din cand in cand..

Misha, eu nu tin geamul deschis in camera copilului, insa il tin deschis la balcon care da in dormitorul nostru, langa cea a copilului si ajunge aerul si la el, numai ca acum numai aer nu e, ca sunt niste calduri

Bey fetelor, ori nu ati vazut ori nu stiti, mai intreb o data, exista ceva de agatat/pus la patutul de plasa al lui bebe pentru a-l ajuta sa se ridice?

AAA...si tema 2, cand dam legume proaspete (nefierte) copiilor? Ca m-am saturat de fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput