Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 30
gio spune:
Buna fetele,
Acum v-am citit, suntem in recuperari. Am fost plecati o sapt, numai pt noi (*apropo de intrebarea cu 48 de ore si puteti sa va uitati cam ce am facut aici .
la multi ani Delfinuta!!!
Shine, pui,spune ce ai facut? Si iertare ca n-am fost pe faza, tu stai mereu cu Ilinca? Ai rezolvat cu canalele, mastita?
Mira, casa de piatra!!! Aveti niste poze superbe si voi ati fost ff frumosi!!!
Monu, banuiesc ca ati facut pozele private ca eu nu le mai gasesc.
Flavia, printesele tale sunt niste dulci, frumoase rau!!
ca sa raspund la intrebari:
spre ex aseara, Eva a dormit in body cu maneca scurta si pantaloni lungi dar f subtiri;
Eva i-am spus pt ca in cautare de nume, Eva era pe lista si asa o alintam cand mi-a dat primul sut; cu Victoria, pe scurt, asa am perceput eu sarcina cu ea; faptul ca exista, ca am reusit sa o avem e o mare victorie pt noi.
lili, nu stiu ce sa zic de cazul lui Darius, insa eu una as opera copilul in afara. poate exista totusi metode sa o convingi si pe ea + sotz de asta.
kate, eu am inscris-o pe Taisia in primavara pt toamna; se poate, cu cadoul de rigoare pt directoare, e drept dar se poate. gradi e in fatza blocului, ar fi fost culmea sa ne refuze pt ca avem oricum prioritate. Eva va avea locul asigurat la gradinita Taisiei pt ca fratii au prioritate.
cata, ai ajuns la dr, sa intrebi de Matei? dac-ai fi vazut cum dadea Taisia din cap, pe la varsta lui, si ce tipete scotea....
In rest, ma duc sa ma culc, sa ma dezmeticesc, sa-mi pup copiii cat pt cele 7 zile lipsite de acasa.
Pupici
mihacarm2002 spune:
DELFINUTZA
Marina, Gabriela vacanta placuta!
Adela, distractie placuta la nunta! M-a amuzat tratamentul pt gingii 

gio, ce frumos ca v-ati plimbat prin Europa!
Cu gradinita nu stiu ce sa zic. Daca as stii sigur ca se fac inscrieri de pe-acum m-as duce sa o inscriu pe Eva.
Ceea ce stiu e ca in ziua inscrierii trebuie sa te duci cu noaptea-n cap sa stai la coada.
Catalina spune:
Messa, de la mega image l-am luat.
Gio, bine ai venit. Nu am ajuns inca la medic. Fiind la serviciu nu am timp saptamana viitoare. Continuam insa sa il observam. Face in special cand incepi sa te joci cu el. Apoi mai face seara cand e f agitat. Am observat ca azi dimineata se juca tati cu el si cand ii zicea asa in joaca "vin la tine si te pap" asa pe un ton jucaus care ii place lui Matei, facea asa din cap. Cine stie, o fi modul lui de a se exprima in vreun fel.
Oricum, saptamana viitoare tre sa ii iau urocultura de la doctor asa ca vedem
Liuda spune:
neata!
ce faceti?
noi bine... m-a trezit plodu la 6 asa ca dupa 9 cand a venit bona eu m-am retras la un pui de somn si am mai dormit 2 ore. In rest, nimic inafara ca o floare am gasit-o penita, cheia de la masina nu o mai gasesc in casa (sigur e mana Dianei) noroc ca sant doua. Si seara stam 20 de minute in masina sa se sature fie-mea de tras de schimbatorul de viteze, ca altfel se termina cu scandal... bai asa de inebunita este dupa masini!
bai cu numele, fie-mea de cand am aflat ca e fie-mea si nu e fiu-meu a fost Maia, cam mai ult de juma de an ea a fost Maia, tas-o asa zicea "ce face maia?" inca din burta. insa eu vroiam al doilea nume sa fie de sfanta si sfanta sarbatorita vara, ca o nasteam iarna, eu tot iarna sant nascuta si e naspa sa faci ziua iarna, asa ca am ajuns la Maria (asa o chema si pe bunica-sa, masa lu' tas-o - sa-l facem si pe el sa se simta bine, ca la toti le zice ca pe fata o chiama si Maria - Maria ca pe mama lui)sa poata sa faca ea un gratar la iarba verde. Dar Maia-Maria - prea mult M asa ca in ziua nascarii in fata spitalului cine credeti ca vota? eu, sor-mea si capul familiei! El nu zicea nimic ca nu il interesa... cum ziceti voi eu asa o sa o numesc, asa am ajuns la Diana - Maria. Am si uitat ca era maia in burta. AAA si daca voua nu va plac diminutivele noi santem calare pe ele... eu ii zic si Didi, hoata, putza, paduche... numai de bine!
katy - fata va ganditi la gradinita? eu nu imi fac griji, am una in spatele blocului, daca nu ma accepta acolo o dau la gradi particulara (nu trebuie nici spaga) si stiu ca e hranita ca lumea, cu supraveghera video pe internet, limbi straine invata si calculator si dracu-lacu! Oricum nu ma las pana nu ii dau o scoala buna! cartea e viitorul! Aia ti-o aduc si acasa cu transportul lor, deci , mai vedem dar o sa caut ceva mai bun decat alea de la stat unde nu se uita nimeni la copil. Are mama o fata o sa lupte pentru ea!
Catalina sa stii ca nu e problema Prodlactei... uite la mine alaturi este un magazin, bun cu de toate dar frigiderele nu fac fata, cumpar lactate in termen si sant stricate... numai bune de aruncat, m-am si certat cu babele de acolo, care zic "nu vedeti ca sant in termen?" dar ce are termenul daca ele nu stau la rece? Pe lactata scrie "a se pastra la 8 gr." dar de unde ca lactatele nici nu sant reci in frigiderele alea, e normal sa se altereze inainte de termen.
hai ca mai revin
Liuda spune:
capitol nou cine face? ca pe asta cu doamne ajuta si cu teme de discutii propuse si cu sarbatoriri de sfinti l-am cam incheiat.
Hai bagati-va fetelor, ca eu ma bag la o cafea !
Liuda spune:
Catalina - na ca sa vezi fie-mea de 2 zile exerseaza cu muschii de la fata, parca ar incurca-o ceva in gura, incordeaza falcile cu gura deschisa, radem cu lacrimi ce fata face, ori e de la dinte care e unul singur si e crescut mare si e zamturos si cred ca o irita la gingia de sus. al doilea nu mai iese iar asta e mare de tot, ori o doare falca ca eri a cazut bezmetica din balasoar jos si are o vanataie mica pe obraz. Incepe veselia, abia se vede dar totusi e un pic nasadita pe obraz, dar asa cresc copiii , mai si cad, ce sa facem... Dar e tare comica cu buzele incordate de parca ar avea ceva in gura si vrea sa scoata.
fetele pupici, ma duc la treaba, sa cumpar ceva fructe si acasa la copil, ca ma plictisesc la birou... aaa si sa va zic ca am azi^
-- biserica la administratorul firmei (cununia)
-- botez la directorul de la o banca
-- fie-mea a facut 7 luni... aoleu am uitat La multi ani la toti! Lucas, ginerele meu care e cu mamaia acasa sa traiasca si Dana, mamica lui sa se destrabaleze bine la mare!
--botez la brasov la o ruda!
la care credeti ca ma duc? la nici una! acasa sa nu fie cu suparare pentru nimeni! la umbra aerului conditionat! dorm pana plesnesc de cate ori ma lasa copilul... nu prea ma lasa ca nu mai doarme ca inainte cate 2 ore la o inchidere de ochi. Acum in juma de ora e treaza iar si eu nu reusesc sa atipesc macar!
pa
si fiti cumintele
sraluca spune:
Buna fetelor
Acum am citit si eu subiectul zilelor trecute
1. 48 de ore as dormi, citi (asta e o noua pasiune), as zace in general si lenevi
NUME: initial am unmbal cu prostii, niste ciudatenii, nu mi le mai amintesc de se inegrise soacramea, aaaaa INGMAR sau ceva semenator, nordic
MIHAI: pe fratele meu l-am botezat si dupa prietena mea cea mai buna de atunci ALIN. Asa ca in cautari de nume mi-am adus aminte ca prietena mea din facultate e mihaela asa ca .....Partea interesanta ca tatal meu aavut un frate vitreg tot Mihai, dar am facut ca mai jos, dupa un timp am realizat coincidenta
ALEXANDRU: s-a trezit al meu de dimineata si a hotarat ca o sa ii spuna Alexandru ca e un nume puternic si fuse si Alex Machedon un mare bla bla. Dupe o sapt l-am intrebat: bai, pe bunica-tu nu-l chema Alexandru?

gabriela_s spune:
catacred ca mai degraba nu prodlacta e buba,ci cei de la mega image.cu siguranta nu a fost tinut in conditiile corespunzatoare.iaurtul invechit fermenteaza sau ce naiba face dar nu mucegaieste ,din cate stiu eu.daca eram in state ii dadeai in judecata si ii cumparau lu mateiu un disneyland cu totul
eu am grija cand cumpar chestii din astea sa nu fie prea aproape de termenul de expirare oricum,ca na...
ma gadila fi-mea la talpi,e pe sub birou
apropos de temele repsective:
48 de ore:pai.............
pai mi-as da intalnire cu sotul meu la un hotel,asa...ca si cum nu ne-am cunoaste...am rezerva o camera faina rau,si marog...restul intelegeti voi
auci,sau n-am voie sa bag si mandrul in poveste?
cu numele stiti,asa a vrut ta-su,inca de cand avea fi-sa doar doua zile la mama ei in burta.iar maria am vrut eu,sa o serbam si vara![]()
cu gradinita inca nu ma precipit...nu stiu ce sa zic.
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
gabriela_s spune:
oau gio ,ati fost prin lume...venetia,munchen...vleau si io.![]()
da,as putea adauga si eu "as rezerva o camera la un hotel ...in bangkok"???

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
aventura spune:
Ne iese al 2-lea dintisor (tot jos)!!! Uraaa! Noroc ca Antonio suporta curajos, saracu' isi roade pumnii dar nu plange, nu maraie, pupa-l-ar mama 

48 de ore, cu siguranta le-as petrece cu iubitul meu facand dragoste non-stop (ma rog, pe-acolo
), dar nu in Bangkok
ca nu-ti ajunge timpul sa zbori dus intors..m-as limita la o plaja pe aproape pe aici..AAA..si m-as matoli nitzel cu vin, bere etc...![]()
Numele lui Antonio? Pai intai ne placea Conrad (tot ciudat) si toata lumea se lua de noi, ca asta nu e nume de pus copilului, ca nu stie nimeni sa-l pronunte etc.
Vroiam oricum ceva mai deosebit caci numele nostru de familie (Ventura) se preteaza..Apoi ne gandeam la Antonio sau Mateo. La o privire pe net cu search pe Google, am remarcat ca Mateo era purtat numai de puscariasi, criminali 
si desi ne placea f. mult am ramas la Antonio ![]()
Oricum nici eu nu vreau diminutive, as vrea sa fie Antonio dar depinde si de ce-si doreste el ![]()