Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Ba io vreau cantitate de calitate...da sa fie nene cantitate. Ca pe bune daca se ramane la stilul asta de scris o pagina la zi in cel mai bun caz....ori ma calugaresc, ori ma las de forum. Cum nu am cum sa ma calugaresc, imi ramane doar varianta lasatului de forum. Incepe numaratoarea inversa...3...2...1...eject!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine

Sunt de aceeasi parere!

Rali, il vazui pe nazdravanul tau. Se pare ca vrea o surioara?

Sa povestesc cum am ales numele fetei. Mie mi-a placut f. mult filmul Evita; mi-a placut si personajul, Eva Peron, dar si actrita, Madonna, ambele femei care au stiut ce vor de la viata si au si obtinut. Si apoi Eva a fost prima femeie cu initiativa care a stiut sa isi conduca barbatul, nu? Pai ar fi mancat Adam din mar daca nu ii spunea Eva? Nici prin cap nu-i dadea. Oricum, credeam ca pe fata o voi striga Evita insa m-a pus Costin la punct cand m-a facut constienta de existenta verbului a evita si gata, nu am strigat-o niciodata asa pana acum.
Florina i-am pus pt ca vroiam sa aiba si o sarbatoare religioasa. Nu vroiam insa nume de martir, asa ca initial ne hotarasem pt Gabriela. Da' tot Costin a zis pana la urma ca toti o vor striga Gabi si nu ii place. Cineva ne-a sugerat sa ii dam un nume de floare pt a fi de Florii. Si cum am o prietena f. buna cu numele de Florina ne-am oprit la el.
Si unde toata lumea se crucea cand auzea ce nume am ales (si inca se mai cruceste mai ales la Florina), acum peste tot ma impiedic de Eve si Florine

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti coincidente, stiti ca eu si cumnata-mea avem aceleasi nume??? Bine ca au fost inspirati ai mei si mi-au pus si Mihaela in coada ca era tare naspa.
Si a cautat mult si bine cumnatul meu o fata cu acelasi nume 7ani si abia in Timisoara a gasit ce i-a placut. Netu' sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by cristiana70
MARYBELL, ai dreptate, NIMENI nu poate decide in locul mamei, doar ca nu as fi dorit sa iasa o disputa din cauza diferentelor de nuanta... Mai rau e ca uneori auzi de la cadre medicale din Ro comentarii de genul: "ce pot strainii aia sa faca si nu putem noi?", si se mai gaseste si cine sa creada rautatile astea.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Cristiana sincer, eu tot nu inteleg ce "disputa" ar fi putut sa creeze, mesajul meu pentru Lily, mesaj care in mare parte avea cam aceeasi "nuanta" ca si mesajele celorlalte fete

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

dianamizzi, acuma la ora 23.30 in camera copilului sunt 27.9 grade si afara 26.5. Folosesc aerul conditionat natural (am deschis geamul). Dar mare lucru nu rezolv, stiu asta. Nu-mi permit sa folosesc AC pentru ca e singurul din casa si bate exact spre patutul lui bebe.

Mai am o intrebare: noaptea tineti deschis geamul in camera bebeilor?
Mama ce m-am mai agitat cu branza calcica, ce fel de lapte sa folosesc! De ce nu mi-oi fi amintit ca mai am jumatate de cutie de NAN care expira peste 4 zile? (E valabila o luna de la deschidere). Am sa-i fac din lapte praf, ca am inteles ca e cel mai bun.

rali, eu sigur vin! La iarna, cand e muuuulta zapada. Apropo, da ce supla mai esti fetita... bravos! Ai macar 20 de ani?

Messa, am stiut ca ai glumit. Da' am o intrebare: cu branza calcica ce faci? Nu-i dai? Ca cica aia e buna pentru bebei, ca e facuta din pastilute de calciu, de asta se si numeste branza calcica. In fine, asta mi-a zis cineva cand am intrebat daca nu pot face branza si din lapte cu iaurt (nu stiu reteta, dar cica iese mai multa branza).

Conchita, acuma am ajuns la raspunsul tau. Da, cum zice si cristiana, vorbeam de laptele din care sa-i fac branza calcica. Sa stii ca la asta ma astept si eu totusi: daca-l alaptez, sa aiba calciu de la mine. Dar uite ca in ciuda alaptarii mi-a facut anemie la trei luni. I-am facut analizele atunci. De asta ma gandeam acuma sa incep sa-i dau branzica, ca sa fiu sigura ca are calciu suficient. Mai ales ca medicul mi-a spus sa-i dau 5 picaturi de vigantol. Si doar fontanela nu are nici doua degete.

Catalina, multumesc. Am sa-i spun medicului de transpiratie. Sigur va sti sa-mi spuna care e cauza.

Asa. Si acuma cu numele: cum e traditia pe aici si cum nasii sunt oameni deosebiti, am tinut foarte mult ca unul din cele doua nume ale copilului sa fie cel al copilului nasilor - Alexandru. Problema era ca si pe nepotica noastra, care e cu doar trei luni mai mare decat Alex sa o cheme tot Alexandra. Ne-am tot sucit cu numele de Alexandru, ca nu-mi convenea sa fie identic cu al verisoarei lui, pana am zis stop! Asta-mi place, asta-l vreau. Si ce daca sunt doi de Alexandri? Sa fie sanatosi! Cui nu i-o conveni, nu are decat. Dar bunicii sunt mandrii tare de numele nepotilor :)

Mergi la inceput

Misha, in Cta e f. cald, stau la ultimul etaj asa ca tin geamul deschis. Eva doarme in body. Dar balconul e in dreptul dormitorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

misha, da, la noi e toata casa cu geamurile dechise vraiste vara, din mai pana in octombrie nu inchidem geamurile. Cu branza calcica e asa - de ce sa-i dau mai mult decat are nevoie? Cata vreme creste ok si nu are niciun semn de rahitism, inseamna ca isi ia calciul de care are nevoie din ce mananca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata...

sunt chiauna de somn,ce bine ma simt

adela cu rasfatul sunt pareri si pareri.unii spun ca dimpotriva,copiii care nu primesc atentie suficienta sunt cu adevarat razgaiati si indaratnici,fac orice ca sa atraga atentia,ceea ce mi se pare oarecum logic.altii spun ca uneori e bine sa ii mai lasi si sa planga,sa nu se invete cu ideea ca daca plang primesc ceva.
eu una sunt cam 50-50,din cauza ca am si facultatea pe cap si altele,nu am timp de toate toanele ei,asa ca uneori o las sa planga:cand vrea sa se intinda dupa ceva ca sa strice,cand face "bazdac" ca ii interzic ceva,cand se enerveaza atunci cand o imbrac,in fine,in general atunci cand face crize de isterie si oftica.daca se sperie de ceva,se loveste,o consolez.de multe ori se consoleaza cu degetelul,e un fel de calmant universal.
de luat in brate cel mai des o iau atunci cand e vesela si imi intindea ea manutele,si stie ca atunci ne jucam

iar despre tensiuni...probabil ca nici voi nu sunteti obisnuiti sa fiti o echipa.deja cand apare un copil e vorba de o familie,nu mai e ca atunci cand fiecare e cu serviciul si cu ale lui, vine seara acasa,petrece 2-3 ore cu partenerul,apoi somn si a doua zi iar la munca.macar din punctul asta de vedere n am ce i reprosa alui meu,pot pleca linistita de acasa,se descurca.si in general isi rezerva aproape zilnic timp si pentru ea,fie ca ii face baie si ii da biberonul de nani,fie se joaca nitel.dar si la noi mai apar orgolii de genul "eu fac mai bine"

opa,e 7,biberonul (asta mica e ceas)

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Misha, de ce nu faci branzica din lapte din asta din comert ( eu am luat Brenac sau Cedra de 3,5% si l-am fiert 10 min)? Doar intreb, nu te contrazic. :) Eu nu pot tine geamul deschis nici la MAtei nici la noi, stam la etj 3 si prin fata blocului trece tramvaiul. :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata

Uffffffff ce noapte nasoala am avut………………daca mai gasim bilete la avion sapt viitoare plecam in concediu. Abea acum am realizat ca o sa stau 8 zile fara pasarutza mea, ca nu o sa pot sa ma duc sa o vad cand am chef (cum fac cand o mai las la bunici). Cred ca si ea a simtit ceva pt ca a fost agitate si la 7 era in fund.

Cu prenumele: tati a vrut Maia si mi-a placut si mie pana cand mi-am dat seama ca nu am cum sa o alint. Asa ca m-am sucit si am inceput sa fac liste cu n prenume care sa sune bine alaturi de numele de familie…lui nu-i placea nici unul. Asa ca pana la urma am ales Emma pt ca suna bine, e scurt, pot sa o alint si e si numele nasului (nasii nu au avut astfel de pretentii, ei au aflat numele cu o sapt inainte de botez….si pe emma au vazut-o prima data la botez). Ioana este nume de sfant. Emma Ioana…e campioana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

marina si noi plecam in bg la mare saptamana viitoare si nu o iau pe adriana deja mi se rupe sufletul...si ma enerveaza gandul ca o las cu maica-mea,sa o tina cu caruciorul in fata blocului,alaturi de prietenele ei "gospodine"din bloc,sa o traga alea de obrajiin loc sa o plimbam la mare...
as fi luat-o doar ca acolo unde mergem noi nu e statiune,e un orasel ,si plaja o sa facem undeva mai departe,si cum nu ne putem trambala in masina toata ziua o sa plecam dimineata si o sa ne intoarcem seara la hotel,asa ca nu am cum sa o tin toata ziua pe plaja cu mine.si in plus,tati a spus ca nu vrea sa o luam,ca defapt asta fost buba................

cat au fost caldurile alea mari am stat cu AC deschis,bebe fiind in aceeasi camera.patutul nu este sub bataia aparatului,aparatul era pe 27-28 de grade si pe debit mic de aer,asa ca in camera era o atmosfera placuta.am urmat sfaturile pediatrei si adrianei i-a fost foarte bine .ea mi-a zis ca diferenta de temperatura dintre camera bebelinei si restul casei nu trebuie sa fie foarte mare (in caz in care o duc la baie sa o spal,samd)si sa am grija ca aparatul sa fie curat,pentru ca defapt pericolul aerului conditionat pentru bebei sunt mai mult bacteriile care se pot inflitra pe acolo.daca madam a zis,o cred pe cuvant.ah,si mi-a mai zis ca de preferat este sa nu pun paleta aia de la aparat pe o pozitie fixa,ci sa o las sa balanseze,sa se raspandeasca uniform racorica.
acum ii las geamnul nitel crapat,ca nu mai e chiar asa cald.de dormit doarme in pijama de vara,pantalonasi si bluza cu nasturei.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput