Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 24
bb_alinus spune:
Valeuuuuuuuu cat ati scris azi!
Nu sunt in stare sa zic nik, am un gat in pioneze, un nas infundat, stranut de numa si abia ma misc....Ce-o fi?
Am urcat deja in camera, si as vrea sa dorm dar prea ma doare gatul....Uf, de vreo 2 zile aveam io semne de astea, acu ii clar ca trag o raceala zdravana!
Nasol ca si missa e la fel, adica nas infundat si stranut....voila fetele daca nu mai ne vedeti prin zona sa nu va ingrijorati ![]()
Sanatate maxima!
PS: oare ati putea sa il sunati pe barbatu-mio sa urce cu un paracetamol la mine? ca io din patura nu ies nici sa ma impusti
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Salutare draga colectie!
Sper ca sunteti bine ... nu am timp sa citesc!
Am adormit pitik si am fugit putin la net (care merge tare prost!
) ca sa va salut!
Noi suntem bine per ansamblu, va pove mai mult cand ajung acasa!
Daria e bine, doar ca nu prea mananca cine-stie-ce si nu vrea la apa ... ii este tareee frica!
Conditiile sunt ok, per ansamblu, insa cred ca asteptarile mele au fost cam mari
! Masa cel putin e cam "nashpa" , nu prea am ce-i da copilului in afara de piure, casrtofi prajiti, cascaval si alte cateva din-astea si "corn"!
Aaaa mai are si o iritatie pe brate si picioruse, as zice eu urticarie, da vwedem acasa, deocamdata ii dau sirop claritine si sper sa fie bine.
Va pup dulce!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
hello!
In primul rand urez multa sanatate copilasilor bolnaviori, pupicei pe obrajori sa va faceti bine repejor si mamicilor multa rabdare.
delia, exact asa patesc eu cu alexia de cand am inceput desuzetarea, la noi dureaza cam 1 ora pana adoarme..tot cu pacaleli si vorbe lungi cu ce a facut ea peste zi...
in cazul anei gandeste-te daca nu s-a produs vreo schimbare in programul ei ce ar putea sa o afecteze, mai putina joaca, mai putin timp petrecut alaturi de voi, alimente noi introduse la masa de seara??? Si eu ii fac masaj alexiei inainte de nani si sa stii ca o relaxeaza si doarme bine, un alt aspect pe care l-am observat de cand cu zilele astea lungi de vara...vrea sa se culce mai tarziu, are chef de joaca si mai devreme de 22 nu o pot pune in pat ca se enerveaza si nu are rost.La ce ora o pui la nani? poate vrea sa mai stea sa se joace cu voi, si eu stau langa alexia pana adoarme si apoi o mut in patutul ei.POti incerca sa ii dai niste ceai, lapticul il bea simplu sau cu cereale?
Tie iti trimit un gand bun si un pupic, sper sa iti revi cu odihna in concediu si ai mai multa grija de tine.frumos nume ai ales pentru bebelina!
joy, scumpa mea, intradevar este o mare problema cu marimea 39 la PB, intr-un timp colaboram cu un producator din suceava care include si marimea asta in pontaj, lasa-ma sa verific maine daca exista vreun model cu marimea asta si te anunt.Noi pentru sezonul de T-I ne-am axat mai mult pe gama de dama.tu cum te mai simti cu burtica?
noki, sa ii porti sanatoasa!
mara, felicitari pentru intarcat! Si multa sanatate tie.
brado, multa multa sanatate, noroc si impliniri alaturi de fetele tale frumoase!
alina ai grija de tine, multa sanatate si micutei tale.Ceai, lamaie si vit c.
Azi m-am topit toata dupa fii=mea, bantuiam prin casa cu ceva treaba si ma apuca stranutul la care alexia din sufragerie :" nonoc"
imi vine sa o pup toata ziua asa de dulcica este, mor de dragul ei 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Bau si pe seara!
Vezi, Alinush daca nu ai un mirific de sotz ca al meu care sa cumpere 100 de laptopuri incat sa va faceti retea si desktopul sa-l faci server? Asa puteai comanda pe mess direct pilula mult visata!
Sanatate infinita tie si printesei dragi!
Cami- distractie placuta in continuare si ne bucuram ca sunteti ok! Io una m-am speriat initial cand am vazut ca ai postat!
Lavi- chiar, ce faci toata ziua? Impartaseste-mi si mie din viatza ta roz! Glumesc, te cred ca ti-e dor de fete! doar tu esti o mama model, nu ca mine, o denaturata care abia asteapta sa scape de piticanie!
Soanso-wooow, chiar ca v-ati pus pe cutreierat tzara! Bine ca e micutza cuminte in masina. A mea e dezastru. Si vine sambata drumul catre Bistritza. Deja mi-am facut stocul de Xanax.![]()
Mandy- nu-l pot convinge sa nu-l ia. Dar cred ca o va face soarta, ca trebuie sa i-l lasam mamei mele care pleaca la Bistritza in avans fatza de noi, ca o interneaza pe bunica pentru operatie cu o saptamana inainte de a ne intoarce noi din Turcia. Iar ea are de predat un mega-studiu, cel anual de fapt, pana in 1 noiembrie si daca pierde atata vreme fara s alucreze la Bistrita - ante si post operatei va fi vai si amar de ea, ca nu va putea termina.
Dar Adila tot isi ia CD cu datele importante si tot va accesa mailul si va face oferte daca are solicitari. Adica tot un fel de job va fi.
Pumba- pai asta e buba, ca nu e wireless si se plateste in acel cafe internet, tariful fiind de 12 dolari/ora, ceea ce mie mi se pare enorm.![]()
Gaca..am fugit la nani! Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Noki- nu-l pot convinde sa nu-l ia.....

catutza spune:
Buna!
Noki , eu am fost la dr de familei cu plicul primit acasa. Acolo mi-a facut un chestionar, mi-a luat tensiunea si mi-a scris pe o jumatate de talon ce analize trebuie sa fac. Mi-a spus cand sa ma duc ca sa-mi recolteze sange si cam atat. La policlinica 10 e cam ciudat. Am fost si noi acolo inscrisi dar ne-am retras pentru ca te programau foarte tarziu la consultatii si pana i-ti venea randul te afceai bine.
MihaelutzaT , unde i-ti faci rochia? Ai tu o croitoreasa buna? Da si mie detalii ca vreau si eu o croitoreasa buna . Unde te duci la ea, cat ia de o rochie, in cat timp e gata
Mimi ,bine a-ti revenit! Cum a fost? Vrem poze 
Feli , cu intarziere LA MULTI ANI, DORU! Sa fii sanatos si iubit de familie 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
roxisialexia spune:
cata
, de cand tot ma tin sa iti raspund si tot uit.... pentru concediu la mare azi am trimis e-mail sa vedem ce imi raspund am gasit ceva foarte frumos in olimp, la munte vom merge in sinaia la vila izvor.Asa de rea esti si tu la vederea sangelui?
eu mai mai sa lesin
mimidumy ce fac fetele? cum a fost in vacanta?
catutza spune:
Roxana , vad ca lucrezi la incaltaminte, ai poze ceva cu produse, s-au un mag de desfacere? Ca as vrea si eu ceva pt toamna.
Edit: Roxana, da eu lesinam pana sa nasc de fiecare data cand mergeam sa-mi recolteze sange, dar dupa nastere doar mi se face rau, dar rau de se invarte pamantul cu mine. Am fost aseara cu Mihai la Baltazar ca iar are puroi la o unghie si cred ca o scoate iar

si a venit unu plin de sange si am iesit val vartej ca ma luasera caldurile
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Roxi, carevasazica faci misto de un om necajit!
Ce scumpa a fost Lexi cu norocul ei!

Catutza- saru mana de info. Io cred ca ratez ocazia, ca nu am cum sa mai ajung si plec la Bistritza, apoi in Turcia....
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Io zic sa ne luam toate 3 de manutza si sa leninam sincron, ca si io-s taaare viteaza.

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah