Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 23
anda77 spune:
mara 95, posibil sa nu fie sindrom d-ala, numit popular si vertij. eu ameteam brusc cu cadere din picioare intr-o secunda oriunde ma apuca etc...Dupa analize sange, consultatii orl la 2 medici (pt ca ma banuiau de sindrom de-asta), test de acufenie (nu mai stiu cum ii zice), electrocardiograma, encefalograma si TOMOGRAFIE, unde am fost trimisa ca ultima "speranta" (pentru ei speranta ca io am slabit 5 kg de stres cand mi-au zis cu parere de rau ca-mi trebuie tomografie...), ei bine nu reiesea nimik....Mister...
care mister l-a dezlegat pediatrul familiei cand mi-a luat tensiunea, ca nu se gandise nimeni la asta pana atunci. Eu am in fiecare zi tensiune 6-7 cu 4, adik ca si cum as fi moarta. caderile le-am patit cand am bautr cafea, fiind mai obosita decat uzual. deci nici hipertensivele nu ma ajuta. organismul meu s-a obisnuit cu tensiune foarte mica si dk tensiunea urca la 9-10 cu o cafea pe fond de oboseala, 9-10 adik cat la alti oameni sanatosi sau tot hipotensivi chiar, organismul meu se da peste cap, e ca si cum as avea tensiune de accident vascular.
deci verifica tensiunea cand nu-ti e rau si cand iti e rau, poate ai patit la fel.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,chiar ma gindeam dc nu mai zici nimic ..Vezi ca a inceput si poetul sa avanseze ,iti faceai griji ,in curind ai sa vrei sa taca macar 5 min. ,al meu deja m-a zapacit de cap ,dimineata ma trezeste cu:,,mami ,haide ,bututie ,petii\\adica ,,haide in bucatarie sa vedem pestii'' ,daca-l ignor ,ma impinge din pat ,,mamiii ,apate ,jos ,haide'' si o tine tot asa pina ma trezesc
Joy ,Septilinul este pentru imunitate ,foarte bun dupa parerea dr noastre ,se dau 5 ml de 2 ori pe zi ,timp de 3 luni ,este pe baza de plante .
Am plecat afara ,mergem la ,,matinutze'' in parc ,ii place piticului sa se dea in masinute si trenulet la maxim ,daca apuca o tura ,nu mai pleaca d'acolo 2 ore :((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
pumba spune:
lavi ,mersi ,ca ne-ai introdus pe lista.
ripley- poate nu s-a obisnuit cu noua camera, noi facem baita la 8 bem laptele si la 9, cel tarziu 9.30 cere la somn ,ma asez cu ea pe canapeau din camera ei ,adoarme in 10 min si o transfer in patut.
alinus- cooking mama- are mai multe meniuri(chinezesc,american,mexican) ,iti alegi unu si gatesti meniu respectiv de la cap la coada( tai ceapa ,prajesti pestele,faci gogosi) poti lua si retete daca vrei.
,mai este un joc dupa care sunt inebunita - WII PLAY ,le-am primit cand am cumparat cea de-a 2 telecomanda.
noki - nu te stresa de pe acum ca vei lua laptop-ul cu voi , spunei si tu ca se fura ,alea alea si daca nu merge figura asta e ,decat sa plateasca 6 dolari la cafe bar, mai bine sta in camera ,mai intri si tu pe net.

mara95 spune:
anda
tensiunea mea este de 9-10-11-12, in cele 7 zile pe care le-am stat in spital. am facut si tomograf si nu a iesit nimic.asa ca...mai caut..tot citesc pe net..cand ma mai lamuresc, cand intru in ceata...
mandyksch spune:
Sal'tare.
O intrebare absolut off topic-mai ales pentru fetele care comanda de pe LR sau de pe alte site-uri de afara. Vreau sa imi comand niste carti de afara si mi se solicita (pe site) plata cu card Visa sau Mastercard. E OK ca am ambele, dar mai multe persoane mi-au spus ca ar fi bine sa imi fac un card virtual pe care sa il folosesc pentru astfel de ocazii, deci sa transfer pe card doar strict suma pe care o am de platit. Mi-e teama sa nu ma trezesc cu banii "luati" de pe card. Ca unul mi cel de salarii cu descoperire pe el si una e pe un cont curent. Voi cum ati procedat?
Si acum on topic, dar va zic ca nu am recuperat la citit mare lucru, ca aveti o viteza.
Mara, sanatate multa iti doresc si Flaviei la fel. Poate fi de vina si tensiunea cum bine zice Anda. Io am patit-o dupa ce am nascut si eram la sectia de lauze. Mi-a scazut tensiune la 9 cu 5 si mi-a fost atat de rau ca am crezut ca mor acolo. Io am de obicei 12 cu 8.
Anda, deci te-ai captusit cu una bucata poet inapoi.![]()
Faza cu intainsul continutului scutecului cred ca a fost tragico-comica. Si noi am patit-o cu Kriszti, noroc ca n-a apucat sa intinda mare lucru pe covor...dar de gustat chiar a gustat.
Sper macar sa fie norocos.Bravo pentru progrese, las ca o sa te rogi tu de el sa mai si taca.
Ripley, io cred ca ti-ar prinde bine cateva zile la munte, poate reusiti sa va relaxati un pic. Daca te consoleaza cu ceva-dar nu cred-si Kriszti ne striga la nesfarsit ori pe mine ori pe taica-su, dupa ce il culc in patut sau noaptea daca se trezeste, o tot da inainte:mama, mama, mama da' nu zice ca ii trebui ceva.Pur si simplu tot repeta. Apoi in ultimele 2 saptamani am patit-o si de noi de vreo 3 ori ca s-a trezit noaptea si nu a vrut sa se culce la loc. Statea treaz si cate o ora si tot povestea: ba poezioare, ba rugaciuni, bab ii insira pe cei pe care ii cunoaste. Ce sa fac cu el...
Lavi, deci sunteti singuri-singurei...
, declar ca e ocazia optima pentru a pune bazele unui bb3.
Hai ca dau send si mai citesc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
Brado, 

, la cat mai multi ani. Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii. Felic, vad ca si barbatul tau e ca al meu...nici al meu nu avrut sa facem caz de ziua de nastere. Fara mare taraboi.
Joy, io ii dau lui Kriszti lap[te de 1,5 sau 1,8 sau cat o fi ala mai slab.Mie asa mi s-a spus...mai ales ca la meu Kriszti e un pic mai grasunel. Dar se mai intampla sa nu gasesc decat din ala mai gras si atunci ii dau din ala. Aoleu, si dor i-a fost lui Vlad. Saracutul de el. Eu nu am experimentat inca despartirea mai indelungata asa ca nu stiu cum ar reactiona piticul.
Noki, si nu il poti convinge pe sotul tau sa lase laptopul acasa? Nu de alta dar chiar se poate trai si fara calculator, o sa vaeti mai mult timp sa va plimbati, sa povestiti. Mie una mi-a prins foarte bine in concediu. Peste doua saptamani fara PC. Cel mai fain a fost ca nu m-a durut coloana deloc.
Madau, sanatate multa Mirunei. Io ii dau lui Kriszti la regim orez, banane, macaroane cu branza, morcovi (ii plac tare mult), cereale cu orez. Sper sa isi revina repede.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Hildegard spune:
Buna,
Noi sutnem bine, ne-a muscat ceva pe picior(zona de siret) si nu stim ce e..e o pata fara nici o ciupitura...
Oare ce o fi??
Am mai cazut azi si avem cotul zgariat
.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
joy04 spune:
LAVI cum este sa fiti singuri??? eu cred totusi ca-i cam naspa senzatia.
adica io care "credeam" ca voi respira mai bine fara vladu acasa, mi-am dat seama ce greu imi este totusi fara el.
si apreciez muuult mai bine compania lui.
si cu exteriorizarea sentimentelor lui vladu, ai dreptate. nu cred in niciun caz ca-i "rau" dar ma uit ce diferente meri exista intre copii.
ca sa numai zic ca daca venea vreo vecina de acolo la noi imediat sarea la mine sa-l iau in brate, sau ma lua el pe mine...
. de parca m-ar fi protejat...
dar erau toti uimiti ca nu erau fete noi ci vlad le stia pe toate ia o pauzarile de acolo, dar asa le arata el ca io-s masa.
MARA bine ca s-a terminat cu bine. faza cu tensiunea aiurea o votez si eu ca si ANDA.
MIRI da o iapa are socrella. e frumoasa foc si vladu este innebunit dupa cal si caruta. il lasa in caruta pana inhama ei iapa si asta saracu plange si se maraie pana-i da haturile in mana....
gata pe ziua de azi ca imi ia cristi locul. oricum pana acum tot el a stat.
PS: si-a luat teapa cu pantofii de la Quelle. masura 40, care ar fi trebuit sa-i vina super bine conform masurilor lor, ii sunt cam cu 3 cm mai mari
saracu o sa-si ia direct pantofi-bocanci de iarna.
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
soanso spune:
Pupam intreaga colectie,
am ajuns aseara de la Galati ,orasul mi-a placut foarte mult ,e plin de verdeata si pomi ,iar faleza de la Dunare m-a dat gata ,insa e foooooarte departe de Cluj,am facut drumul la dus in aproape 11 ore pt ca am prins bolaj de 7 km intre Predeal si Sinaia si am stat 3 ore bara in bara ,la intoarcere a fost mai lejer dar tot am facut 9 ore.
a fost foarte frumos acolo ,m-am relaxat putin si detasat de treburile casnice ,nu tu gatit,calcat,curat,mancare,copil ,a fost asa un miniconcediu.
mergem la mare pe 19.08 tot cu masina (alt drum obositor),da am facut acu antrenamentul.
nu am lasat-o pe Sorana atatea zile fara sa o vad ,intalnirea a fost foarte emotionanta ,pur si simplu a sarit in gatul meu si ma strangea in brate si a inceput sa ma pupe pe ambii obraji ,iar acuma seara cand a venit Sory acasa a topait si zbierat de bucurie si nu s-a lasat de gatul lui.
azi a fost cuminte spre bucuria mea ,si sper sa ma pot intelege bine cu ia sa nu mai faca crize de personalitate ca eu ma panichez si nu stiu ce sa ma fac cu ia in astfel de momente,aveati dreptate cu pedepsitul inca e mica si nu am pe cine ,da cateodata ma scoate din pepeni.
pup copilasii bolnaviori,multa sanatate.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
lavi02 spune:
Joy sa nu-ti zic ca pe seara am ajuns la o mega-depresie; am si stins calculatorul: da, e fain fara copii, cateva ore asa, sa bagi un shopping sau un film, ceva, dar tot la ei sa te intorci...
Plus ca ni se pare taaare mare si gol apartamentul ..
mandy
cu bb3 ![]()
Noi asa ne-am facut, un card special pt cumparaturi on-line si rezervari de cazari on-line. Datele astuia le-am tot dat asa ca nu tinem bani pe el, punem doar cat avem nevoie cand avem nevoie. Exista mai multe tipuri de carduri: unele au taxa anuala, altele comision la cumparare on-line, studiaza oferta si vezi ce ti s-ar potrivi mai bine.