Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, IANIS de Bibi, pentru primul anisor! Sa ai o viata cat mai frumoasa si senina!

Roxanae, asa sunt eu de obicei, mai tacuta

CristinaGoji, felicitari si bebe sanatos tun!

La multi ani si celorlalte Bucurii de 14!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

La multi ani,IANIS DE BIBI!Sa cresti mare,sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare!
Multumesc fetelor care au intrebat de noi...scuze...dar nu am mai reusit sa intru...a fost tati in C.O. si am stat mai mult impreuna. Plus de asta am avut de rezolvat niste probleme de care depinde toata viata noastra de acum incolo...asa ca va dati seama ca ne-am concetrat complet pe acel lucru. Sper sa reusim in ce ne-am propus...

In rest suntem bine...ies dintii de sus...sunt umflati toti 4...acum sa vedem cand vor iesi la lumina.

Papam bine...crestem frumos...

Aaaa...si ce nu v-am spus este ca Reby merge de aproape o luna ...poate chiar mai mult...singurica in picioare...pe distante foarte mari...se opreste, ridica jucarii de jos, se uita inapoi, se intoarce, fuge...se opreste iar...si uite asa se comporta de parca ar avea 2 ani.

Avem si niste www.flickr.com/photos/10238351@N07/1113581857/in/set-72157600897649446/" target="_blank">POZE noi, pentru cine vrea sa ne mai vada.

Va pupam si sa auzim numai de bine.

P.S.: O sa incerc sa fiu mai activa acum ...

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Raresul meu doarme de aproape 2 ore. Uraaaaaa!!! Iar eu am facut o baie zdravana dupa ce am facut repede curat in toata casa cu spalat pe jos cu tot (mai am de sters praf dar nu cred ca mai apuc ca deja il aud maraind). Dar dupa o alta noapte de cosmar este un miracol.
Am intrat mai mult sa o invat pe Lullabay cum sa procedeze cu olita. In primul rand il pui sa se obisnuiasca cu ea, nu neaparat sa s faca. Il pui de mai multe ori pe zi si pana la urma o sa nimeresti ceva si atunci il lauzi si ii arati ce a facut acolo. Ptr stimulare pui si un pic de apa calda in oala. Noi facem la oala de la 6 luni si acum rar mai face pe el. Deja stiu orele cand face. Azi insa a mai facut si pe el o data.
Gata fug ca ma striga.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

A facut un al treilea cah pe el. Acum este pe oala si tot face el macar un pisu si nu ma dezamageste.
Lullabay, sa nu te astepti sa vezi rezultate intr-o zi doua. La noi a durat o luna pana a acceptat sa stea pe oala si pana a inceput sa priceapa ce trebuie sa faca cu ea.
Gata fug ca ma doreste aproape.
La multi ani Ianis pentru primul anisor!!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am o serie de POZE NOI
Urmeaza si a doua serieee...dar mai dureaza cu incarcatul
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ianis

Lullabay ce ma bucur sa te mai vad in zona!!!!!! Chiar inainte de a pleca in concediu am intrebat de tine....
Imi pare sincer rau ca nu e tocmai cum ar trebui sa fie relatia ta cu sotul tau....sper din suflet sa treaca perioada asta mai grea si sa fie totul bine...

Lakioana ti-am admirat(iarasi) papusica!E tare frumoasa!Si foarte precoce!

Sephora ce dulce e Matti!Abia acum am avut timp sa vizionez filmuletele!

Lexi ti-am admirat papusica scumpa!Doamne cu dulce e buflica mica!!

Revin.....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

[b]Buna ziua mamici si gravidutzooooooo!
Cristina, sarcina usoara sa o sa vezi ca totul o sa fie super bine. Imi place semnatura, poti sa pui imediat dupa semnul nr. de saptamani de sarcina. Sunt si eu emotionata pentru tine.
Am vazut de ieri pozele lui Itzy si al lui Pufy. Ce frumoase sunt. Asa de mult le place nisipul. Mult nu mai am si o sa vad cu ochii mei.
Pufy, in poza "La Isola" am vazut o fantana arteziana. Cumva are luminitze colorate noaptea. Asa o fantana este la hotelul in care o sa stam noi.
Alina, concediu placut in Italia. Gata bagajele?
Roxanae, MamiLili, isteti copii aveti. Maria scoate din guritza (nu cu manutza, le lasa sa cada) bucatzelele mai mari de mancare pe care, probabil, nu le poate inghiti.
Lilina, Anangel, haideti, nu va mai plangeti de greutatea voastra, please. Eu am 12 kg. mai mult decat inaltimea si cu 3 kg. mai mult decat aveam inainte de a ramane insarcinata. Se pune cineva cu mine?
Gonghy, pot sa ghicesc cu ce te ocupi?
Mexxa, ne e dor de tine.
Mirabelac, ce mare creste David! Parca nu de mult eram in luna februarie si bebeii dormeau cuminti in carutzuri, a mea si cate 2-3 ore.
MamiLili, daca ti-e asa dor, hai la Iasi sa ne vedem. Chiar, cand mai ai drum pe aici?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mai am de vazut pozele Alexutzei si ale Lakioanei. Plus filmuletze plimbaretze. Acum ma duc sa vad ce vrea bumbishoara mea maraicioasa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Cristina foarte frumos,mi-am adus aminte cand m-a semnam si io asa,ati urez tot binele din lume si o sarcina super usoara.Sper din tot sufletul sa nu mai treci prin ce-ai trecut.Oricum vei avea treaba de acum.... (ai convins sotu?)
Alexutza foarte scump printul,cati carlionti....pare mai mare de un an,ce fain ai sta cu clopul...
Lakioana super tare Reby ca de obicei.
Mirabela ai sta bine lui David tunsut,ce baiat mare...,poza cum al pupi mi-a mers la suflet,atata dragoste emana.
Pufy multumim mult.

Noi bine sanatosi,umblareti,am facut 3 pasi singurel,nu ne mai place deloc sa stam decat sa mergem dus de o manuta.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput