Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza fetelor!
Poftiti la

Va multumesc la toate pentru felicitari!!! Sper si eu sa fie totul bine pana la urma...
Sephora - intradevar ar fi bine ca bb2 sa nu fie cum a fost Vladic in primele 4 luni, iar cel mai mult mi-i frica sa nu se repete depresia post-natala, care a fost cea mai urata experienta din viata mea De fapt asta a fost motivul cem mai mare pentru care nu am vrut bb2.
Floricel - multumesc, dar nu cred ca o sa reusesc sa ma menajez, pentru ca am si o mare responsabilitate fata de Vladic, asa ca daca va da D-zeu sa fie totul bine cu bb2, va fi, ca Vladic este inca la varsta la care are nevoie foarte muta de mami si de bratele ei.
Alexutza - ce patanie cu Gabriel! Imi imaginez ca ai fost foarte speriata de incident. Eu nici nu mai pot sa-l tin pe Vladut in carucior, ca plange daca-l prind in centuri, iar daca nu-l prind se ridica in picioare.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hei, unde sunteti? Va place noua mea semnatura?

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxanae esti tu draguta ca de obicei, uite ca m-am conformat aici.

Of, Paula eu inca n-am patit-o asa dar sunt speriata de bombe, mai tarziu cand o avea mai multi dinti poate oi avea mai mult curaj. L-am prins in gura cu diverse chestii care le-am scos, una dintre ele fiind o bucata de balega uscata din iarba .

Lilina am vazut intrebarea ta legata de petrecerea de 1 anishor, si eu sunt in pana de idei, noi facem pe 22 sept. ca e sambata si ne gandeam la un picnic, sper sa nu ploua sau sa bata vantul sa-i zboare motul, oricum tre sa avem in vedere si alta varianta daca e vremea rea.

Cristina sarcina usoara si bebe sanatos! Aveti grija de voi! Super semnatura, mi-era dor de emotionul asta!

Si al meu pitic a inceput sa ceara multe de cand a scapat la picioare, vrea mai tot timpul pe jos, cred ca asa e perioada asta cand descopera multe dintr-o data si invata sa ceara.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sa va povestesc ce am patit acu vreo 2 nopti: D se foieste mult noaptea si eu ma mut in pat dupa cum doarme el si pun 2 perne pe la margini sa nu cada piticu' din pat... la un moment dat a cazut o perna jos si n-am mai ridicat-o, mi-era prea somn ca se trezise de n ori in noaptea aceea... la un moment dat ma trezesc ai aud ca cineva comenteaza si ma uit pe pat, eram singura, nu era nicaieri copilu'... cand ma uit jos el statea in fund pe perna si bodoganea pe limba lui... cazuse pe perna si n-a plans deloc... am tras o sperietura de n-am mai dormit pana dimineata, noroc cu perna...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Multumim de cafea Cristina, fara cofeina, nu?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare tuturor!
Noi suntem la Botosani in miniconcediul meu de o saptamana-adica eu si Stefan si sper sa am timp mai mult sa scriu ca de citit sunt la curent cu noutatile
Felicitari Cristina o sarcina cat mai usoara..ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate si dupa 10 ani o sa zici ce bine!
Uite de ex eu vreu 3 copii,al doilea il programasem pt la anul dar...un mare dar,sotzul meu drag nu mai vrea,curand zice el,deloc ma gandesc eu...asa ca nu stiu si nu cred ca o sa fiu mama de 3 copilasi asa cum mi-am dorit toata viata,mai ales ca nici lucrurile nu stau asa de bine intre noi,convietuim dar cam atat,eu sunt foarte nemultumita de multe lucruri..dar ma rog,nu va mai zapacesc cu astea,ca exista un forum specializat pe tema asta.
Pufy bine ai revenit din concediu..Slovenia ,mama ce destinatii ati avut fetelor..Croatia,Slovenia.noi nu am fost plecati nicaieri si asa mai simt nevoia de o iesire..posibil turci in septembrie desi si aici e un mare semn de intrebare..a sa nu uit tot respectul pt tine ca te descurci singura cu 2 bebelusi si mai ales nu te plangi ca iti este greu...cum reusesti?
Lilina noi motzul o sa il taiem acasa,pica duminica ,o sa vina nasii ,bunicii ,noi si cam atat.
Mirabelac noi dormim acasa impreuna ,adica eu si Stefan dar pe o saltea direct pe jos(si am ajuns la concluzia ca e asa de bine incat si cand o sa creasca Stefan mare nu cred ca imi mai fac pat)..aici la parinti dormim in pat si sunt super stresata sa nu cada pun perne peste tot..la Iasi dorm neintoarsa ca stiu ca nu are unde sa cada.
Astept sa se trezeasca bubuletul lui mama sa iesim in oras ca e un festival al fanfarelor si ii place mult sa se uite la fanfara!
Gata v-am zapacit suficient pt inceput!
A MamiLili ne-am luat si noi periuta de la sensiblu...si ii place mult sa il perii pe dinti..sa vedem cat il tine!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Cristina - matinala ca intotdeauna, multumim de cafeluta si pt tine sa-ti faci de-acum una fara cofeina!!!multi ici si da - imi place semnatura , m-au trecut fiori numai retraind anumite momente din timpul sarcinii

Mirabela - nasoala faza cu "negasitul" copilului in pat...tocmai de asta am tot vrut sa nu se invete cu noi in pat...deocamdata suntem pe drumul cel bun...Cat priveste mancatul e unul singur - eu am mers pe ideea ca nu pot pana la 1 an sa stau sa-i tot faramitez si atunci am incercat sa-i dau de toate si mai tari si mai moi sa se invete cu ele, sunt mereu cu ochii pe el, dar acum a invatat cat sa muste si care se topesc si care mai trebuie mestecate!!!!Tocmai ce am ajuns la performanta de a-i da o nectarina cu tot cu coaja pe care a mancat-o singur, tacticos - bineinteles cu mozoleala de rigoare pana la buric, dar cred ca pt el a fost foarte utila experienta.

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mirabela si eu ma stresez cu inecatul ..dimineata mananca pasat fructe cu branza,la pranz bucatele mici dar numai care i le dau eu si le verific atent,ii mai dau piscoturi speciale pt bebelusi si le las in mana ca l-am urmarit si chiar nu se farmiteaza ci se topesc in gurita....in rest nu am curaj.
Cred ca la capitolul realizari bebelusi de varsta lui suntem cam pe la coada:nu facem la olita dar nu e vina lui ca nu l-am pus pt ca nu il prind niciodata,nu are ore fixe si cand face nici macar nu se screme..apare deodata cu un "putor"inconfundabil in jurul lui si gata treaba e terminata :)),nu vrea sa bea cu canita cu cioc,cred ca nu stie cum sa traga..cu canita bea desi jumate pe langa,in picioare face cativa pasi tinut de mana dar apoi se tranteste cu fundul jos,singurel sta in picioare cateva secunde dupa care se arunca jos :))
Eu sincer nu ma stresez il las in pace..de ex se da jos singur din pat si se urca singur exact cum facea Matti de Sephora in filmulet si nu l-a invatat nimeni ,a picat de vreo 2 ori din pat si cred ca s-a prins singur cum sta treba..de asta il si las..sa se prinda singur de toate :)))..bine sub supravegherea mea..ca tot asa s-a prins cum se scot prizele din perete daca tragi de cablul care iese din ele.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

L-am admirat pe David - ochisorii aia ma termina sunt superbi.

Cristina - semnatura.

Lexi ce mai faci? De ce esti asa tacuta? Ce mai face Maria?

Alex asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxana- ici - parca m-ai vazut ce faceam!!!! acum ma chinui de zor sa termin de incarcat pozele sunt vreo 30 de poze si merge greuuuuu...dar pana diseara sper sa termin

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput