Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Cristina, noi ne stim!!!felicitari!!!
de ce esti speriata?

(cam pina in 70000E au)

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Cristiana, ne stim! Speriata sunt pentru ca sarcina asta nu e tocmai ce mi-am dorit si habar n-am cum ma voi descurca cu 2 copii atat de mici. Si la banii astia nu gasesc apartament in Cluj? Eu aveam o varianta in Floresti cu apartament, dar daca au 70 mii, isi gasesc sigur apartament in Cluj. Daca aflu ceva in Cluj, te anunt.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,

Gabriella,nu stiu de ce nu poti pune poze pe webshots ,dar incearca sa-ti faci alt cont cu alt user si parola si vezi asa daca nu reusesti poti sa incerci pe www.photobuket.com ,eu am conturi pe ambele.

veronicka,eu am fost nevioita sa ma vopsesc la 4 luni de sarcina pt ca an fost nasi insa asa am auzit si eu ca nu e indicat,dat daca tb musai atunci poti folosi o vopsea fara prea mult amoniac sau chiar pe baza de plante(intreaba mai bine la o farmacie care vinde si vopsele de par).

carrie,ce bine de tine ca ai sot in concediu ,da nu mai e mult pana sambata cand intra si al meu ,abia astept .si el cand e liber se ocupa mult de Sorana.

azi e o zi frumoasa ,mergem imediat afara,va pup.

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

cristiana eu stiu o varianta ieftina de aprtament pe calea baciului insa inconvenientul este ca sunt gata numai la anu in mai. costa 52000 de euro cu avns de 25%dat acum .sunt noi si cele mai ieftine din cj.acum isi cumpara o colega daca vrei mai multe detalii o intreb
multumesc pt raspuns in leg cu vopseaua,si sugr deocamdata mai astept

veronica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Eu m-am trezit pe la 5, am adormit iar pe la 7 si am visat ca aveam bebe mic, asa de mic ca abia il tineam in brate. Si plangea si eu nu stiam sa-i fac nimik. Eram asa neputincioasa. Astea-s gandurile mele. Sper sa fiu o mama buna! In vis asa o iubire mare simteam, imi imaginez cum e in realitate....

Soso, nu prea ma descurc cu noul cont, totusi poate ma ajuti cu webshots, tu cand dai upload new photo nu iti apare error? Nu stiu ce se intampla...asa ma enerveaza...

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buna! Ce mai fac mamicile? Cum sunteti?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, schimbare de planuri pt noi, eu nu mai pot veni maine sa va vad! Ce pacat! Suntem invitati la ziua unui prieten la cabana si plecam de maine pana duminica! Promiteti ca mancati bine si pt mine si Sara?

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela, imi pare rau ca nu mai vii... pana la urma cine mai vine??? daca nu, poate ne intalnim alta data...

vroiam sa va intreb, voi povestiti cu bebe? sau ii citit povesti?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabi, ce as vrea si eu la cabana.....
Cine deschide cap. nou?

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Subiect nou, merg sa halesc cfeva ca mor de foame si revin cu noutati de la control.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105726

Ripley 30+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput