Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Raluca, cam asa e cu sotii….Noua ne-ar plaea sa vii, dar vezi cum te simti! Ce mare e Ilinca, merge deja la scoala!Ce faci pe-acasa, mai rezisti?

Si pe mine ma oftica Monica cu soarele si marea ei….Da’ la anu ne luam revansa, cu bebe cu tot, deja am planuit 2 vacante!

Alex, n-am eu o problema cu plecarile lui, ca m-am obisnuit cu ele si nu sint absurda, doar ca acum, ca ma apropiu de termen m-as fi simtit mai linistita stiindu-l acasa! Dar…asta e!

Lily, eu nu am facut un astfel de test, dar banuiesc ca la orice laborator sau in clinica! Te asteptam printre noi cu…burtica! Test de sarcina ai facut?

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Da, Raluca, cam asa e cu sotii….Noua ne-ar plaea sa vii, dar vezi cum te simti! Ce mare e Ilinca, merge deja la scoala!Ce faci pe-acasa, mai rezisti?

Si pe mine ma oftica Monica cu soarele si marea ei….Da’ la anu ne luam revansa, cu bebe cu tot, deja am planuit 2 vacante!

Alex, n-am eu o problema cu plecarile lui, ca m-am obisnuit cu ele si nu sint absurda, doar ca acum, ca ma apropiu de termen m-as fi simtit mai linistita stiindu-l acasa! Dar…asta e!

Lily, eu nu am facut un astfel de test, dar banuiesc ca la orice laborator sau in clinica! Te asteptam printre noi cu…burtica! Test de sarcina ai facut?

Gabriela 35+ Sara

M-am uitat pe site la medstar, si nu au in asemenea test. Si ma gandeam ca voi stiti mai multe despre laboratoare.
Da, am facut test(e) de sarcina, ca m-au mancat degetele...dar au fost negative (ultimul facut azi dimineata, in ziua 33). De-asta as vrea sa fac un test de sange ca sa stiu: ori e alba ori e neagra.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ARGHIRMONICA deci bebeiiiiiii tai sunt mari ,bravo ,sigur ca ne putem intalni ,hai ca planificam ceva pt saptam viitoare ,oricum nu uita daca poti veni vineri suna ma si mergem impreuna (0749210852)

BEX sunt convinsa ca si sotzul ei se pricepe la masaj si conteaza tare mult ca are si calificare pt asta ,dar totusi m as simnti mai bine sa mi faca ea masaj

32 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

monica, te invidiem de aici! sa te gandesti si la noi! pupici si sper sa ne vedem curand!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

salutare la toata lumea
Lily la rombel ai incercat? Sau al clinica gine 1 Succes sa fie pozitiv.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

test de sarcina cred ca se face si la medstar. bhcg sau beta hcg se numeste. cred ca e un test simplu. oricum, sigur fac la oncologie, rombel sau cum ii zice. sa nu mergi devreme, ca recolteaza pana la 11, daca mergi pe 10.30 scapi de aglomeratia de dimineatza

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

Bex, Felicia La multi ani.
fetelor voi va vopsiti pe par?ca eu sunt tarer carunta si decolorata.ar nu sunt sigura ca nu ii dezvolt ceva alergie la bebe si deocamdata stau cumninte dar nu stiu cat mai rezist asa

veronica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

veronicka, eu m-am vopsit inainte de a ramane insarcinata insa de atunci nu am mai pus vopsea in par... sfatul meu ar fi pe cat se poate sa nu te vopsesti.... am insa cunostinte care s-au vopsit si una chiar si-a pus permanent si bebe sunt super ok... acum ce sa zic... tu decizi!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sara buna fetelor

eu am sotul in concediu si azi am plimbat fetele in parc, apoi le-am distribuit la bunici si ne-am plimbat prin oras, mi-am luat 2 perechi de pantofi cool de la Wrangler cu reduceri maricele, am stat la cafele pe terase,am mancat la Agape, ne-am relaxat tare bine daca concediu pe coclauri ioc anul asta.
acuma le-am recuperat, spalat si fiecare culca cate una

chiar incerc si eu sa ajung sa va vad!

veronica eu nu m-am vopsit si am inteles ca nu e indicat, acuma nu stiu cat e de nociv.cu Thea m-am vopsit odata si nu are nimik.acuma cat alaptez m-am vopsit odata cu L'oreal fara amoniac!

Raluca io-s stressata rau cu mersu la scoala desi e prematur da nu prea stiu in invatatoare decat in racovitza si habar n-am dupa ce criterii sa aleg scoala.stiti de ce mi-e o frica paranoica dupa ce mai cresc?de droguri!

Gabriela si io te inteleg perfect cu delegatiile sotului, si al meu calatoreste mult in Europa, conduce o fabrica in Turda, dar are mult de umblat la clienti si targuri !eu i-am impus sa nu plece din sapt 36 incoloca eram stressata rau!

Monica vrem pozici din excursie!

vreau sa va intreb daca nu stiti ceva apartamente de 2 camere ieftine.ma intere pt cumnatul meu , cumnata-mea trebe sa nasca si-s tare stressati ca n-au casutza lor si nici bani multi!

pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cristiana - ce suma au pentru apartament?

Scuze nu m-am prezentat - sunt Cristina mamica unui baietel de 10 luni si proaspata graviduta stresata si speriata.
Vorbim maine, ca-mi pica ochii in gura...Am copil matinal, la 6 da trezirea

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput