Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Carmenita, daca e stafilococul auriu sigur ar fi util Baneocin crema.
Nana, nu sunt contractii, asa rupe BB burta. Asa aveam si eu pana acum 2 saptamani. Acum nu prea mai e loc.
Alinus, mi s-a zburlit parul pe mine de ce am citit (noroc ca nu ramasese prea mult dupa cosmetica de azi). Nu imi vine sa cred ce medici si ce condtii. Si biata fata...POate gasesti alt medic la Iasi, nu sta lumea intr-o singura doctorita, daca nu, vino aici. Eu am o prietena buna, din Barlad, a nascut ambii baieti la Bucuresti.
Teodora, fibrinogenul parca era ceva cu coagularea, e ceva proteina din sange. Stiu ca apare marit la reumatism...insa mai mult nu stiu, nu cred ca e cazul la tine de asa ceva.
Inca o chestie, am tot vrut sa va scriu despre asta, dar uit. Acum am vazut ca Youngrita deschisese discutia. Eu la Alex mi-am dublat sanii si am avut si secretia de colostru. Acum in afara de faptul ca am sanii mai sensibili (mai ales mameloanele), nu au crescut mai deloc, sunt unele dintre sutienele vechi care ma incap (nu cele de dantela cu balene) si nu am nici o secretie. Nu stiu ce sa mai zic. Voi cum stati?
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Alinush, m-a ingrozit povestea ta. Si m-a revoltat peste masura. Unii oameni ar trebui sa mature strazile sau sa se faca tamplari, orice altceva daca n-au suflet si chemare pt. medicina. Dupa parerea mea sunt trei profesii pt. care iti trebuie neaparat vocatie, medic, preot si profesor, din pacate unii si le aleg numai pt. bani... Biata fata! Cred ca ai si acum cosmaruri cu acel spital. Cu ginipralul eu nu te pot ajuta ca n-am facut tratament de sustinere la nici una dintre sarcini, din fericire nu a fost nevoie. Cei mai multi medici spun ca n-ar mai ajuta decat ca efect placebo dupa ce s-a format placenta. Totusi stiu tipe care au luat pana la final si daca te ajuta macar psihic tot e ceva.
Rox, felicitari pt. grasut!!! Si pt. cosmetica, fireste, stiu ca iti da o stare de bine.
Isabeluta, Youngrita, eu am mai scris despre asta, nu va ingrijorati cu sanii. Eu n-am avut picatura de colostru la sarcina anterioara, nici acum nu am nimic si am alaptat din belsug, puneam si la flori surplusul. Vine el colostrul si lapticul imediat dupa nastere, faptul ca nu aveti in timpul sarcinii nu inseamna nimic, multe mamici care au alaptat cu succes n-au avut scurgeri din sani ca gravide, eu chiar as zice sa va bucurati ca oricum va veti simti mereu ude dupa. Acum oricum nu aveti nevoie de el.
Cecilia, imi pare rau de vestea cu placenta. Totusi nu te stresa pana maine, ca poate nu se confirma. Si stai cuminte numai in patut!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
tomasa spune:
Rox, asa cum am scris mai sus, eu secretie n-am dar sanii sunt foarte mariti si durerosi. Eu nici nu concep sa n-am acum lapte la cata laptarie am avut data trecuta, nu vad de ce ar fi diferit acum, mai ales ca am exact aceleasi manifestari.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
Happiness_4_us spune:
Annisia, te urasc!!!!!!
Tare as mai baga si io la aghioase!
Am avut weekend lung, sambata duminica luni, si duminica am bagat si eu somn la greu. Sotul meu tot zicea: mai poti bubule, ca maica-ta vad ca nu se lasa deloc?
Recuperez eu cand oi termina cu serviciul asta.
Sa stii ca si la noi in dormitor, tot de la draperii, dar ptr ca la noi tocmai trece perioada de vara in care fu lumina aproape non stop, e bezna si se doarme la greu. Asa te trage patul la soamne, de n-ai vazut, asa ca te inteleg perfect.
Pupici si aghioase placute!
Roxule, sa-ti fie de bine! Cred ca te simti usoara ca un fulg! Ce senzatie super, stiu cum e si tare mi-e dor de ea. Bravo tie!
Sim, ce sa te intelegi cu bebe ca eu vb mereu cu el de parca m-am tampit, si in zadar. Nu ma baga nimeni in seama!
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
Cristina, cum mai stai cu dieta? Ca eu m-am saturat mai frate... rau de tot.. Am ajuns sa visez mancare
31+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Afibebe, hai lasa starea proasta, il necajesti si pe BB.
Gabi, asa sunt barbatii, nu fac lucruri din astea cu rea intentie, uneori zici ca nici nu gandesc. Eu in locul tau ii lasam bilet ca nasc si am plecat deja la spital, asa sigur il invatai minte.
Teodora M, multam pentru mesaj.
Ma uit ca multe griji mai aveti. Nu ca as avea eu mai putine ca sunt la BB2, dar nici cu Alex nu ma agitam asa. Nu mi-am mai pus problema de nevoi la nastere, sigur ca atunci m-am stresat, dar nu inainte. De ras nici nu ma gandeam sa ma las pe mana alora, am decis ca inainte sa plec la spital imi lua maxim 5 min sa maaranjez si gata. Desi am o prietena care s-a ras tot asa inainte sa iasa spre usa, s-a iritat si au certat-o moasele alea pe acolo. Oricum acum sunt bibilita si daca nu nasc pana vine Badiu, ma mai duc o data.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Yaia spune:
Urmy, frumoase foc, sa le stapaniyi sanatosi.
Piciulika, mai vazusem filmul, dar nu mai tineam minte, si pe masura ce-l vedem imi aminteam fazele, dar tot am ras. Si ca veni vorba de comedii, cred ca tine de starea de spirit cand vezi filmul, dar eu la "Nothing to lose" am ras de am crezut ca pocnesc. Ma durea falcile. Si un alt preferat la capitolul comedii e "Ritualul imperecherii la pamanteni". Ala merita vazut in perioada asta, de sarcina.
rina 31
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru raspunsuri!!
Va plangeti dekg in plus...raportez 15 in plus la 30 saptamani. Mai am inca 8 sapt, deci inca vreo 8 kg de pus.
Nana eu zic ca ceea ce ai tu sunt contractii, dar la varsta asta a sarcinii sunt normale, atat vreme cat nu sunt mai dese de 4 pe ora si dureroase.
Roxana sa iti traasca bebe dolofan.
Alinus m-a ingrozit povestea ta. Aia trebuie data afara din spital. Poate se gandeste cineva sa ii intenteze proces.
Flavia 30 cu si Stefan
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
Gabriela77 spune:
Roxana, ce pacat ca nu am fost inspirata, de gasea un astfel de billet cred ca lesina…Of, mare pacat! In orice caz, felicitari pt grasunelul de bb Andrei! Ce frumos!Da Doamne sa fie si nasterea usoara si bb bine!
Cecilia, sa speram ca nu se confirma maine vestile. Stai cuminte si fii optimista!
Piciulika, felicitari de vestile bune! Dar vezi, nu te extenua acum! Cu terenurile in Cluj nici o sansa sa se ieftineasca, nici macar sa stagneze, tendinta asta e deja de vreo 5 ani! Nebuni!
Annisia, razi tu razi Harap Alb, da’ crezi ca Yannis al tau o sa fie mai finut si gentil????
Ce poveste horror, Alinush!
Nana draga, sincer tare te compatimesc cu serviciu. Cred ca ti-e tare greu! Pupici pt tine si Razvanel!
O seara frumoasa va doresc! Eu tot cu o stare de greata de vreo 2 zile si ma ia cu valuri de transpiratie, nasol...Ca un fel de bufeuri! Voi aveti asa ceva?
Gabriela 34+ Sara
Happiness_4_us spune:
Flavia, la mine in permanenta e burta tare si se agita bub, nu am ce cronometra la 4 minute. Nu stiu care e fenomenul ca nu mi s-a mai intamplat pana acum.
Gabriela sa iti treaca greturile. Sa stii ca si eu, de la starea asta nasoala, am transpirate mainile, ma ia cu bufeuri si ma lasa. Ciudata stare. Incerc sa nu ma mai gandesc si abia astept sa ajung acasa sa ma intind iar in pat. Nu mai zic ca mi-e groaza si de condus acum. Desi am scaunul dat la maxim in spate, ma deranjeaza la culme centura de siguranta. Ufff.
Azi numai m-am vaitat. Am avut o zi groaznica de care sper sa scap cat mai repede.
Pupici si o seara frumoasa.
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!