Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Venit de la doctor, vestile nu sunt asa cum ma asteptam.
- bebe e bine, are in jur de 2,5kg si este cica foarte lung, conform eco suntem cica mai mari cu cateva zile
- colul este inchis,nu s-a scurtat, orientat posterior
-problema a aparut dupa ce i-am spus de durerile mele de sus( sub sani) a vrut sa vada daca nu e vreo pb cu placenta, si se pare ca ceva ceva ar fi acolo, exista o zona de decolare sau un cheag de sange, nu s-a pronuntat exact, a ramas sa merg maine la dr Dinu sa-mi faca ea o ECO sa vedem exact ce este si sa vb la tel sa stabilim ce facem mai departe.
Ideea este ca m-am cam speriat si nici macar nu am intrebat ce ar implica prezenta acelui cheag daca ar fi acolo?
- si bineinteles nu am scapat de candida, mi-a dat ovule klion-D
Oricum mi-a recomandat repaos total,la orizontala, si no-spa de 3 ori pe zi.
Asa ca va dati seama ca pana maine cand merg la eco sunt varza.
cecilia,35+Cristian
Roxali spune:
Youngrita te-a lamurit Luy.
Nana a explicat si Piciulika si Adimercedes cu denumirea exacta si in latina...si mie imi place de Nikol si ce bebeloi a facut, era numai burtica.
Rox mai te tin piciorutele??
Tomitza pai melodi de astea bagi
Mi-am pregatit si eu bagajul de drum, ptr munte si mare, m-am si epilat, coafat.Stateam bine si acasa, dar macar ptr copil sa o fac.
Ali28si Enrico 7ani
poze
aeperju spune:
[Emma le transmit vecinilor pupicii. Si te astept!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
[/quote]
Hihihi! Saru' mana! Esti o dulcica!
Emma
Piciulika spune:
Nana draga, daca nu mai are spatiu locativ, clar te captuseste razvratitul Razvan. Da nu te necaji. Probabil sunt contractzii BH si drl zice ca pana la 3-4 pe ora sunt normale la varsta asta a sarcinii.
Mami 25 - da-o-n p m pe asa o doctorita si bucura-te ca ai scapat acum de ea. Daca e asa nepasatoare de soarta ta, duca-se invartindu-se!!!
E horror povestea ta, imi face pielea gaina! Imbecila! Yo cred ca o bateam pe aia de nu mai stia cum o cheama. Sa ma dea in judecata p-orma. ... nu-mi iese din cap: "nu va ganditi, nu va ganditi, ce mi-ati facut"... pentru ea. Si pentru tine, ca sa fie bine!!!
Rox - ne-leneso , ce BB maaare!
Urmy, ce sweet e setul tau!!!! Super! Sa-l foloseasca sanatos - sa doarma bine.
Asaaaa... am tot scris ca de maine mai rarutz: reintram in campul muncii!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Annisia spune:
Roxana, si tu catamai guguloiul ai.. Hihihihihih!!!! O sa-ti rupa fofoloanca, o sa-ti rupa fofoloanca... La-la-la-la-la-la-la-la-la-la....
Asta apropo de pozele minune.... Doamne ce urata se face fofo... Si a mea e asa mica si frumoasa, cum naiba sa se transforme-ntr-un cazan????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Annisia, Si nu mai rade de altii ca vezi tu cand o aparea guguloiul de Yannis! Sa te tzii nene!
Pana acu' unde fusasi? Iar bagasi la soamne? Pai e frumos? Rusinica!!!
Roxule, cata mai bebele grasunel Andrei! EU ieri intrasem in panica cu durerea de burta si -i ziceam sotului ca poate sa se nasca Razvanel si mai mic, ca il fac eu mare pe urma! M-am tampit, e clara treaba!
In continuare burtica mea s eface valuri, valuri iar Razvanel nu mai adoarme si el, ca citeam ca acum sta cu ochii deschisi cand e treaz, deci clar al meu nu doarme ziua. Dar treaba e ca nici noaptea nu prea doarme. M-am scos daca asa va fi si dupa ce-l nasc.
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Cecilia, sper sa fie totul OK maine la eco. Pana atunci, stai linistita sa nu il agiti si pe bb.
Nana, si al meu face valuri, valuri. Partea nasoala e ca acum ma doare cand loveste asa tare. Vorbesc cu el, incerc sa il linistesc, dar nu prea merge.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Bai Nana, mi-e si rusine sa-ti spun... Fata, am dormit pana la 16, cu doua pauze scurte, scurte de papa si pipi... Unbde o sa ajung mai nene? Daca l-a pus Aghiuta pe al meu sa-mi ia saltea, acu dorm ca porcul.... Plus ca draperiile cusute de mine nu prea lasa lumina si ochii vecinilor sa intre in dormitor... JUdeci fata draga ca la mine e noapte non-stop... Si ce face omul noaptea? Nuuu.... Aia e a doua varianta si am lamurit ca nu mai fac de cand am intrat in luna a 8-a... Da, corect, exista mai multe gauri... Stiu ca esti curioasa... Pe unele recunosc sportiv ca le mai folosesc... Sunt si eu suflet, am si eu sentimente... Deci, ca sa nu mai bat Baraganul, DORM!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Mai fetelor, pai voi radeti, dar eu sunt ingrijorata sa nu ma puna sa fac cezariana. Desi nu cred. M-am uitat din nou pe eco la Alex, la 37 s si 4 zile avea 3500 gr si am nascut totusi la 40 sapt la 3650. Acum BB e teoretic mai mic, adica dupa UM ar fi 36 s si 4Z si are 3400. In fine...mi se pare comparabil. Sa vedem ce zice doctorul.
Annisia draga, fofoloanca tot mare ajunge daca nasti normal, indiferent ca scoti 2 kile sau 4 kile. Ideea e daca se rupe sau nu. D-aia ma si taie doctorul. Dar nu ma agit, ca se coase la loc.
Apropos, stimate mamici, azi arat si eu mai bine, unghii exemplare, picioare fine, inghinal de bebelus, si parul spalat si aranjat. Eeeee!
Cecilia, trebuie sa ai grija si sa stai linistita, am mai auzit de zona de decolare, inseamna placenta dezlipita. Trebuie sa stea acolo bine la locul ei, dar tin pumnii sa nu fie nimic grav.
Eu am ditamai placenta, cica e foarte groasa, grad 2 de maturitate, insa are deja zone de calcifiere si vase necrozate, adica mai imbatraneste si ea.
Asaaaa, postez acum sa nu pierd, si merg cu mesajele voastre in urma.
Si nu ma va mai uitati mai atata la pozele alea, ca m-ati omorat. La ca va serveste nu stiu, ca la nastere voi nu o sa vedeti nici gauroiul si nici ce e in poze, o sa va vedeti numai burtoiul si picioarele spanzurate.
Ali, piciorutele ma tin, ca am mers cu masina. Dar sa vezi ce bine ma tin cu unghiutele aranjate.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)