Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu in general ma simt bine, astzi chiar am fost vioaie, acum stau de bezmetica pe net ptr ca m-am certat cu sotu' si nu am nici un chef sa ma duc langa el la culcare. Parca cu cat se apropie timpul, parca devine mai nervos si isi varsa toti nervii de la servioci pe mine, cand eu nu am nici o vina, din contra ar trebuie sa ma tina in "puf".

Of, de abia il astept pe bb ca sa am preocupare si sa nu mai fiu neevoita sa-l ascult....ce vreti sunt suparata, si imi spun si eu oful aici, ca nu am la cine sa ma plang.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, nu te speria ca nu e grav cu tensiunea, numai sa o monitorizezi un pik, mai ales daca ai stari din astea de ameteala.Sau poate esti anemica!

Ioi, Urmy, Urmy, ca m-ai bagat in sperieti….Eu la scenarii din astea nu m-am gandit! Alt stress acum pe capul meu….Poate fi ametela si de la anemie, daca zici ca nu ai luat deloc fier! Fa niste analize si vezi!

Roxana, ce multe lichide bei…Deci, sa te vedem maine cum lenevesti, daaaaaaaaa????

Piciulika, ce-mi place poza cu hainutele la uscat…Si, da, jos palaria pt vecini! Biata Emma sa nu citeasca asta!Ca ea biata, la ce vecini are...

Teodoran si eu am bagat azi o cearta cu al meu, ufff, ce m-a enervat! Fii atenta, vine omul de la serviciu si eu ca o sotie devotata ce sint in perioada asta fara serviciu, sa pregatesc masa! Si pun frumusel sosul de dovlecel la foc si incing gratarele, ca deeee, sa fie cald si bun si pe cand totul e gata, ma duc in living si-l chem la masa…Si iaca asa ma trezesc vorbind singura, ca el plecase…..Nu va spun cam ce nervi ma apucasera. Era plecat prin bloc, la vecini, dar chiar si asa….fara sa spuna o vorba…Si stau, si stau si el nu vine…Si nici nu raspunde la telefon, ca si-l uitase in masina, am aflat ulterior! Drept urmare, pachet de nervi, m-am imbracat, i-am scris un biletel siderat pe care l-am lasat langa farfurie si am iesit val vartej la plimbare! Si dusa am fost! Nu i-am raspuns la primele telefoane, dar am cedat intr-un final. Norocul lui ca nu pot tine suparare! Si-a cerut mii de scuze si a venit dupa mine! Hmmmm…..Inca nu l-am iertat de tot!

Noapte buna, burtici!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fetele care n-au somn ..va dau ceva ori adormiti ..ori maine terminati capitolul injurandu-ma...ori va intariti ori mai tare o luam razna cu nasterile....si ziceti mersi ca sunt doar poze ..fara coloana sonora...

www.birthdiaries.com

somn usor si noapte buna

carmen 34s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77
Piciulika, ce-mi place poza cu hainutele la uscat…Si, da, jos palaria pt vecini! Biata Emma sa nu citeasca asta!Ca ea biata, la ce vecini are...

Pai ieri ii spuneam Emmei ca singura scapare e la casa! Suntem in training motivational : Emma mobilizeaza toate fortzele cu sotzul, cum ziceai ieri, si fugiti cumva la o casutza, cat de mica.
Atat de bine o inteleg...!!! Parca rar mai sunt oameni normali la bloc: oriunde am fost, ceva ultra-nesi erau prin zona si terorizau pe restul.
Eh, acuma a venit timpul sa am vecini unul si unul! Pupa-i-as!!!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Amar, m-ai omorat cu linkurile astea!
Si eu care credeam ca dorm... sau am curaj...

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by amar

Fetele care n-au somn ..va dau ceva ori adormiti ..ori maine terminati capitolul injurandu-ma...ori va intariti ori mai tare o luam razna cu nasterile....si ziceti mersi ca sunt doar poze ..fara coloana sonora...

www.birthdiaries.com

somn usor si noapte buna

carmen 34s Oana Isabella

mamaaaa ce poze!!!!!!!!!! mi-a sarit somnul de tot...

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Piciulika si eu ziceam ca am curaj,mai ales dupa ce am vorbit azi cu o cunostinta,si-mi spunea ce usor a nascut si ca asa va fi si la mine...Ea a nascut anul trecut,la 39 de ani si cu toate ca vroia epidurala,n-au mai apucat sa-i faca si a nascut normal,dar si fara vreo taietura,deci se poate si asa...Zicea ca erau multe fete de 20-25 de ani,care au nascut,dar musai cu epiziotomie.

Gabriela si mie imi place serialul,ma uit in fiecare seara.Ce harnica ai fost cu cumparaturile;eu sunt codasa,dar mai am timp...

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

upfff iarasi numai noi bezmetici ce sunt umbla prin casa de la 2.
ce Dumnezeu se intampla cu mine?
mama dar am niste calduri de ma termina.

bebe nu e trez deci eu stau singura de nebuna.
nu vreau sa-mi trezesc sotul ca dragul de el e destul de chinuit ziua e si femeie si face de toate.astazi trebi sa faca de mancare si trebe sa coaca vinete sa spele deci ....
eu nu mai fac nimic pt ca efectiv nu mai pot.

ma duc in patut sa vad poate gasesc ceva fain pe la tv.

somn usor in continuare.
va pup.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 12 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

SCUZE ABIA ACUM AM VAZUT CE GRESELI AM TRAS.

LA ORA ASTA......

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 12 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Groaznic cu somnul asta.
La noi abia e ora 3 si de dormit nu mai pot din motive de carcel si amorteala pe partea stanga. Nu pot dormi neam pe partea dreapta ca parca il sufoc pe bub.
Ieri am avut toata ziua pietroi, am calcat toate rufele lui bub si am iesit la plimbare un pic. Nu inteleg: astea sunt contractii sau creste bub si nu mai are loc in burtica?
Oricum, am avut un disconfort tare aiurea si ma handesc cu groaza ca se face ziua si plec la birou iar statul pe scaun ma termina. Daca burtica va fi tot asa pietroi, am pus-o.
Incerc sa mai fac miscare de nebuna prin casa, poate ma mai lasa carcelul. Pupici.[pyp]

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput