Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Kya, am citit draga mea...Sincer ma bate gandul sa-l schimb, deja am auzit mai multe lucruri urate despre el. Nu stiu ce sa fac, dar parca mi-e teama sa mai merg la el cand stiu ca face si chestii din astea...O putem pati si noi, nu? Sunt foarte dezamagita!
Tu ce o sa faci?
CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Sunt cu inima foarte indoita. Nu stiu ce sa fac. Nu l-as schimba, dar pe de alta parte, ma sperie asa cum spuneai si tu, ca ni se poate intampla si noua...
Totusi, daca pui in balanta partile bune cu partile rele, cred ca cele bune atarna mai greu.
Pana una alta, cred ca o sa mai interesez si la alti doctori. Nu o sa renunt la Parvu deocamdata, deoarece cu mine s-a purtat foarte bine, dar vreau sa am si un back-up. Acum nu stiu cum a fost cu biata fata, si daca timp de 9 luni nu a mai avut semnale de alarma, dar eu pana acum am fost multumita. Normal ca mi-ar fi placut sa stea dupa fundul meu 24 de ore, dar asa ceva este nerealist.
Cred totusi ca este bine ca am fost puse in garda, si ca stim sa cascam bine ochii de acum inainte.
Sunt foarte curioasa cum va decurge urmatoarea vizita. Acum la prima, fiind mult prea devreme, nu a putut nici macar sa scrie pe fisa "sarcina incipienta". Si totusi... nu mi-a spus sa iau acid folic, nu mi-a spus sa am niste utrogestan si no-spa la indemana, nu mi-a spus sa iau vitamine... Stiind insa toate aspectele astea foarte bine din alte surse, nu m-am basicat prea tare.
Oricum raman cu niste semne de intrebare si un semnal de alarma.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
miha74 spune:
Kya , Clau si cine mai este la dr Parvu...nu cred ca trebuie sa stresati... sunt foarte multi factori care trebuiesc luati in considerare.
Si eu am nascut prima oara cu un medic..a fost totul perfect, la a doua sarcina m-am dus la acelasi medic..si am pierdut sarcina, si am dat vina pe medic... ca nu s-a ocupat cum trebuie...!
Nu m-am mai dus tot la ea acum din superstitie...dar cred ca exact cum spui tu Kya toti au plus si minus, depinde si de cum comunicam noi cu medicii.
Si acum informare si intrebare : maine la 9.30 am programare pentru echo de 12 saptamani la medlife, dupa care trebuie sa fac dublu-testul ( adica sa imi ia sange). Cum naiba fac, ca pentru echo trebuie sa beau multe lichide, dar nu stiu daca pentru analizele de la dublu-test...trebuie sa fiu "a jeune".
Help? Cine ma poate ajuta? Simo tu nu ai facut si dublutest???
Va pupicesc cu drag,
Miha 11+ si
Laura, 10 ani
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
simonette spune:
Buna seara si de la mine!
Azi am bantuit toata ziulik...ce mi-a placut, dar m-am intors sleita...huuufff!
Andreea suntem alaturi de tine! Imi pare nespus de rau dar cuvintele sunt de prisos caci numai sufletul tau stie cat suferi!
Miha, bine ai revenit draga mea, ma bucur sa aud ca esti in forma si ca te simti bine! Multa bafta maine la echo de 12 saptamani!!! Sa stii ca eu am facut doar echo, nu si DT si aceasta echografie se face fara sa bei mult lichid! Cel putin la mine asa a fost! Chiar ma gandeam pe drum ca nu am baut lichide si ca poate ma pun aia sa beau pe loc! Uite ca nu m-a pus nimeni sa beau nik si totul s-a vazut super! Eu o sa fac direct TT pe 12 septembrie cand sunt programata si la echografie! si inca o data bafta! Sa ne vii cu vesti bune!!!
Va
mult pe toate!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
Dana-Bianca spune:
Ciao feteleeee,
V-am citit, nu am mai postat nimic, e totul ok....sau ar trebui sa fie. Voi cum va simtiti de cind cu sarcina, nu aveti un comportament mai..oscilant? Eu una cind pling, cind rid, sunt foarte irascibila, imi vine numai sa sar la hartza ...na ca acuma nu mi-a mai raspunde nimeni
Nu mi-e rau...decit asa tolerabil, sunt foarte balonata si mofturoasa, daca o tin asa pina la capat imi aduc sotzu la nebunie crunta
Voi va simtiti tot la fel ca inainte?
Pup burtici mici si cuminti
http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Andreea
Am inteles care-i treaba cu ovarele!Din pacate eu nu am stiut sa intreb atunci cand am fost la Dr. si acum mai merg la echo abia in Septembrie..
Intre timp..ma lupt cu greturileSimo nu trece raul-rau!!
Va pupic!
Ela.. in 8+!!
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Zozelinaa...sa vezi ce-i fac eu lui
Dana-Bianca, ce-o sa ne facem? Ca si eu la fel sunt! Mama ce plangacioasa am devenit Chiar orice ma raneste si lacrimile tashnesc imediat!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
Dana-Bianca spune:
Simo eu una abia ma suport, apoi bietii oameni din jur...
Daca esti numai plingacioasa ii frumos...io intzep de-a dreptu...si asa rau imi pare ca sunt irascibila exact cu oamenii care ma iubesc mai mult...am pus-o si pe seama lasatului de fumat, cafea...m-am deviciat de tot...oricum nu ma plac.
simonette spune:
Nu sunt doar plangacioasa, sar si de in sus din orice! Orice ma irita sau ma raneste...sunt de-a dreptul peste stangul, dar ce pot sa fac?
Simonette12+
PozeLuca
BB2
Dana-Bianca spune:
Daaaaaaaa, foarte bine ai descris...tine asa pina la final, sau mai mult primul trimestru?