Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zozela, mie mi-a zis doctorul la prima ecografie ca s-a prins bebe pe dreapta, adica am ovulat cu ovarul drept in luna in care am ramas insarcinata!

Anca, ce super, poate fac si eu fetita si intarim statistica!

Raluca, bine ai venit !

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Egnosis !!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa infaptuiesti tot ceea ce ti-ai propus in viata!!

Ela.. in 8+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau tot nu inteleg Bebele meu e cumva..pe mijlocul uterului!!Deci?! Lamuriti-ma daca puteti-ca tare-s curiosa sa aflu ce spun statisticile!

Ela.. in 8+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zozelina, pe mijlocul uterului s-a fixat sarcina ta, dar unul din cele doua ovare este buclucasul si cel tarziu la ecografia de 12 saptamani o sa-ti spuna medicul care dintre ovare are aspect normal si care are corp galben de sarcina! La mine a fost simplu ca eu am doar trompa dreapta si e sigura treaba! fata de multe ori sa-i treaca raul ala rau!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Zozela, Simo ti-a explicat foarte bine, cand o sa mergi la urmatoarea ecografie intreaba doctorul si iti va spune cu siguranta pe ce parte ai ovulat cand s-a intamplat minunea cu sarcina!

Egnosis, LA MULTI ANI fericiti! Multa sanatate iti doresc si sa te bucuri alaturi de bebele si familia ta. Petrecere frumoasa!

Eu mi-am facut baita, m-am epilat, m-am aranjat ca de maine incepem iar treaba...Mai am sa-mi fac manichiura si am terminat cu treaba pe ziua de azi. Apoi ma bag la patuc, placerea mea ...!

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Bun venit proaspetelor gravidute!Va doresc sa aveti parte de o sarcina usoara si de copii sanatosi.
Fetelor eu de cateva zile am scapat de greturi din timpul zilei.Mai nou am dimineata niste greturi dar dupa ce mananc si cateodata "arunc" tot afara,imi trece.Ieri am simtit niste dureri de burta,mai precis in zona ovarelor.Nu era o durere mare dar totusi ma preocupa.Am in continuare o pofta de mancare de nedescris.Mananc de vreo 5 ori pe zi,plus ca de fiecare data cand ajung in bucatarie gasesc cate ceva de bagat in gura.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta in continuare.
Am uitat sa va intreb ceva.Pot dormi pe burta?Nu fac rau copilului?

diana_g 10+

Mergi la inceput

Egnosis
...
Tot ce-ti doresti!!! Sa fii fericita alaturi de familia
ta si multa sanatate!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Clau...ce gigea te-ai facut tu!!!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Simonette, pup si eu fata draga si burtica. Si pe Luca bineinteles!

Diana, si eu dorm pe burtica. Sa ne bucuram acum cat mai putem caci in curand dupa ce o sa ne cresca burticile, adio dormit asa!

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Bun venit noilor gravidutze is sarcini usoare.

Egonsis, LA MULTI ANI! si din partea mea.

Zozela, esti o draguta ca ai observat ca avem o sarbatorita. Frumos din partea ta.

Eu maine merg la doamna dr. Abia astept. Trebuie sa ma epilez si nu am nici un chef... Am fost programata la epilat cu ceara la cabinet (in ziua in care am facut eco, la o ora dupa) dar...am uitat... Asa ca trebuie sa ma deschirc singura..cu aparatul sau..cu lama...

Simo, intra cu edit la mesajul tau de mai sus si mai sterge, te rog, din emotionuri ca s-a labartat pagina de tot. Sau baga niste "enter"-uri... Multumesc anticipat.

Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput