Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
neata!!
acuma ne-am trezit "pe bune"!! si tot cu gandul la pepene galben...
va multumesc de sfatuiri in legatura cu plecarea, ink nu m-am hor=tarat ce sa fac!!
creem, si eu tot al 20+1 sapt am facut eco morfofetala de trim II si nu a zis nimik dr ca nu s-ar vedea bine sau ceva de genmu' asta!!
Big Mamma, pofta mare!!
darleena, daca trebuia sa ma trezesc sa merg la lucru, nu mai eram eu prim,a......dar asa cand stiu ac pot face dupa aia nani cat vreau...imi fac toate poftele
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
RAMONELLA spune:
Vai bb ma iutam la semnatura ta si am vazut 27 de saptamani si ma gandeam,uau ce mare e!!!Si dupa aceea imi pica fisa,ca si eu am 27 de saptamnai..
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+ Beatrice Alessia
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Vai bb ma iutam la semnatura ta si am vazut 27 de saptamani si ma gandeam,uau ce mare e!!!Si dupa aceea imi pica fisa,ca si eu am 27 de saptamnai..
bebelina
poze
eu azi sunt ultima zi din sapt 26, dar imi place sa scriu dinainte !!!
poza eco bb si burtik
adalia spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Hello!!!Ce mai faceti???Eu bine.
bebelina
poze
servus, Ramona, bine te-am gasit din nou..nu te-am mai vazut de multa vreme pe la noi!
adalia 25+
a happy mom-to-be
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by adalia
servus, Ramona, bine te-am gasit din nou..nu te-am mai vazut de multa vreme pe la noi!
adalia 25+
a happy mom-to-be
Sunt aici,va urmaresc.Nu prea am chef sa scriu,sunt adormita tot timpul.Vin la servici dimineata,imi beau cafeluta,mai fac cate ceva,va mai citesc pe voi,si pe la 1 ma duc acasa sa doorrmmmmmm!Acasa n-am net,doar pe laptop,care e la sotul si el vine seara acasa.
Cand voi intra in concediu,adica in septembrie,cand voi avea 31 de saptamani(UAU!!!!),atunci o sa-mi pun si acasa internet.
bebelina
poze
darleena spune:
Adaliapai aici in Romania trebuie facuta.
Poti sa ii scrii si directorului din Franta, doar asa, ca sa aiba si el cunostinta despre cum se desfasoara pe aici lucrurile, dar efecte juridice nu prea are notificarea catre cei din Franta.
In cazul unui litigiu, tu vei avea de-a face cu cei din Romania, nu cu cei din Franta.
26+ si baby Kara
oana_r spune:
neata burtici,
azi, prima zi de munca dupa concediu si deja vreau iar in concediu.cred ca stau o saptamana si apoi intru in prenatal.
in legatura cu Kg puse; eu dupa ce am dat jos 5 kg cu greturile am pus 8 kg. eu sper sa mai pun ca la mine are unde.
27+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
gill spune:
BB YASMI.......TU CU PEPENELE TAU.....IACA SI EU ZDUP...LA FRIGIDER...SA-L SCOT SA SE MAI DEZGHETE......DAR EL MEU E ROSU(SIC),,,,,,,,,,ORICUM.....DUPA O PORTIE DUBLA.......SA VEZI LA MINE PEPENAS.....
GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA
creem spune:
Tocmai am mancat niste pepene rosu, sa imi aline arsurileSper sa mearga...
BBYasmi, la acea echo m-am dus la o dr. "buna" de pe aici, si sum asteptarile sunt mari cand te duci la pomul laudat, si dezamagirea-i mare cand nu primesti chiar ce vroiai. DAr m=-am lecuit, acu merg numai la dr. mea.
Roxana parca zicea ceva de o echo pentru biometrie fetala pe la 32 de spat - dar asta ce presupune, sunt masuratori mai speciael, sau ce altceva? Voi stiti?
bb_yasmi spune:
oanar, de ce nu iti mai bagi medical vreo 2 sapt ca sa o mai lungesti pana la prenatal si stai aks.
poza eco bb si burtik