Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
darleena spune:
Neata gravidutele mele dragi!
BB dar esti campioana la pofte . Auzi tu, sa te trezesti la 7 ca sa mananci pepene.
Eu cu chiu cu vai m-am trezit la 8 jumate, ca as mai fi dormit cu vremea asta pana la 1. Dar a trebuit sa vin la birou
Dana Vio am luat doar Oscilococcinum si ma simt mai bine azi. Am avut o tentativa de a lua paractamol (nu sinus ca stiu ca nu e bun in sarcina) dar pana la urma am renuntat.
Aaaa, si am mancat ieri cred ca trei lamai.26+ si
baby Kara
RGE spune:
'NEATZA si de la noi...
..eu cred ca ma bag la o portie de curatenie astazi, calcat, spalat, mancarica ca tot e racoare...
CAMI nu am mai intrat aseara ....am facut dozare de anticorpi pentru ca sotul are A si eu O amandoi RH pozitivi ...analiza a iesit ok si acum mai repet analizele lainceput lui septembrie..o sa am cam 32-33 saptamani..tot atunci am si ecografia cu biometrie fetala ...
..mi-e fomica
ROXANA 28+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
Darleena si gill felicitari pt vestile bune despre bebeii vostri!!!!
Vasari mersi de parerea ta cu privire la echocardiograma! 24+
ANDREI
adalia spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Adalia,in primul rand felicitari pt reusita!
Ca de obicei,in tara noastra,una ti se promite si alta ajunge la tine...
Parerea mea(nu este avizata) este ca poate ar trebui sa contactezi persoana care a organizat concursul si sa vezi ce raspuns primesti de la ea...Apoi,daca raspunsul este nefavorabil,sa mergi mai departe,eventual pana la cei din Franta...E pacat sa renunti,este dreptul tau si ar trebui sa dezobisnuim acest sistem de asemenea apucaturi...
Probabil se merge pe principiul ca vei renunta...Dar nu face asta,e chestie de respect de sine in primul rand!Asta este parerea mea,sa nu dai inapoi!
Te pup si iti tinem pumnii sa iasa cu bine!
iuli,, multumesc pt incurajari!
ideea este ca am contactat deja pers responsabila de acest proiect, si mi-a spus ca sponsorii concursului nu s-au tinut de cuvant sa ofere premiile promise. parerea mea este ca, o firma de talia Ciel Romania putea sa finanteze ea premiile respective, chiar daca sponsorii nu s-au tinut de cuvant, nu?
ceea ce incerc eu sa evit este sa nu se considere ca si asa am primit o multime de premii gratis, si mai sunt si nemultumita.
dar ma deranjeaza extrem ca au promis una si au facut alta. plus de asta, premiile pe care nu le-am primit insumeaza cateva mii de euro.
probabil ca, asa cum m-ai sfatuit si tu, ii voi scrie presedintelui din franta!
adalia
![](gravida.gif)
a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by darleena
Adalia m-am uitat pe situl dat de tine si am gasit regulamentul de participare la concurs. De altfel, trebuia sa existe un astfel de regulament, pentru ca altfel nu prea era legal.
Regulamentul ala e un fel de contract intre participanti si organizatori, ca atare fiecare dintre parti trebuie/trebuia sa-si indeplineasca obligatiile specificate in contract. In consecinta, ei au obligatia legala de a-ti pune la dispozitie toate premiile pe care le-au promis.
In prima faza, fa-le o notificare scrisa, in care sa precizezi in detaliu ca ai fost castigatoarea concursului din data de ..., ca pentru acea categorie erau oferite x premii, ca tu ai primit doar y premii si alea la datele...., bla bla. Ideea este sa descrii situatia cu cat mai multe amanunte. Fa notificarea in dublu exemplar, ca sa pastrezi si tu una.
Dupa ce o primesc, ei sunt obligati sa iti raspunda.
Daca in raspuns isi declina obligatiile, poti alege calea instantei.
Bafta si anunta-ma ce ai facut!!
BB pai doctorul ce a zis? Daca te simti bine si nu ai probleme, de ce nu?
O prietena de-a mea a zburat cu avionul pana la Boston cand era prin sapt.31-32, nu mai stiu exact, dar sarcina era mare oricum.26+ si
baby Kara
darleena,
multumesc pt sfaturi. voi face acea notificare, dar sa o adresez directorului din romania (care probabil stie deja de situatie si e afectat de sistemul romanesc una zici si alta faci, sau sa scriu direct presedintelui din franta?
adalia
![](gravida.gif)
a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
SALUTARE, FETELE MELE DRAGI. M-am intors din concediu. In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de ziua mea. Din pacate nu am putut sa va citesc pana azi pentru ca am fost prin munti. Am fost la Paltinis (unde nu mi-a placut), Rasinari, Sibiu, Gura Raului, Ocna Sibiului. Raportez 2 kilograme intr-o saptamanaBaiatul meu drag a inceput sa miste din ce in ce mai mult. Azi am facut 23 de saptamani si acum o ora a fost prima miscare vizibila prin bluza.
Mi-a fost tare dor de voi. Chiar ma gandeam cate capitole voi avea de recuperat. Inca nu am citit tot din urma. Sper ca nu m-ati uitat. Am venit f relaxata si cu chef de stat cu voi la taclale. Am avut ceva probleme la mersul cu masina (m-a durut cam rau spatele).
De maine voi fi din nou activa printre voi, chiar daca sotiorul meu mai are 1 sapt de concediu si o sa vrea sa mai alergam prin Bucuresti. Va pup si ne auzim maine. Merg sa mananc ceva bun.
roxxy, bine ai revenit relaxata si cu forte proaspete!
adalia
![](gravida.gif)
a happy mom-to-be
creem spune:
Neata, gravidutzelor!
Ce noapte ciudata...cu fulgere si traznete si binenteles cu ganduri negre pe o noapte ca asta
M-a trezit cam pleostita si cu arsuri..cah!
Dana Vio eu am facut 2 echo morfo de trim II, una la 20+ 1 zi si mi-a zis dr. ca e preas mic BB si ca nu se vede bine (dar cred ca nu avea ea chef sa fie prea atenta), si una la 23+ 3 zile unde a fost totul ok. Asa cum ti-au zis si fetele, toate masuratorile au fost in 2D, doar cateva imagini de impresie in 3-4 D. inca nu m-am hotarat daca venim la munte sau nu, sotul ar vrea, dr. mi-a dat ok/ul, dar ... eu sunt cu
in sus...cand vreau, cand nu mai vreau. Asa ca vom vedea ...
Pup25+
creem spune:
LA noi e o vreme de iti vine sa plangi...nu ploua, dar e tare innorat si mohorat, si e o atmossfera incarcata apasatoare...macar de ar ploua!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Hello!!!Ce mai faceti???Eu bine.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+
Beatrice Alessia