Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
BB la voi nu ploua?
Aici ploua de rupe.
Cat despre drum nu stiu ce sa iti spun,depinde cum te simti si tu si daca o sa poti sta atata drum in fund.
anca 26+
Maria
poze
darleena spune:
Adalia m-am uitat pe situl dat de tine si am gasit regulamentul de participare la concurs. De altfel, trebuia sa existe un astfel de regulament, pentru ca altfel nu prea era legal.
Regulamentul ala e un fel de contract intre participanti si organizatori, ca atare fiecare dintre parti trebuie/trebuia sa-si indeplineasca obligatiile specificate in contract. In consecinta, ei au obligatia legala de a-ti pune la dispozitie toate premiile pe care le-au promis.
In prima faza, fa-le o notificare scrisa, in care sa precizezi in detaliu ca ai fost castigatoarea concursului din data de ..., ca pentru acea categorie erau oferite x premii, ca tu ai primit doar y premii si alea la datele...., bla bla. Ideea este sa descrii situatia cu cat mai multe amanunte. Fa notificarea in dublu exemplar, ca sa pastrezi si tu una.
Dupa ce o primesc, ei sunt obligati sa iti raspunda.
Daca in raspuns isi declina obligatiile, poti alege calea instantei.
Bafta si anunta-ma ce ai facut!!
BB pai doctorul ce a zis? Daca te simti bine si nu ai probleme, de ce nu?
O prietena de-a mea a zburat cu avionul pana la Boston cand era prin sapt.31-32, nu mai stiu exact, dar sarcina era mare oricum.
26+ si baby Kara
bb_yasmi spune:
gata am revenit!! am mai intrat un pic sa va urez NOAPTE BUNA!!
anca, la noi nici urma de ploaie azi, a fost fff cald, m-as fi bucurat sa ploaie un pic...
darleena,pai dr a zis ca nu e nici o pb sa plec, dar mie imi este cam frica de socuri, sa nu am sperii, stii cum e cu circulatia auto....
mai am o saptamana sa ma hotarasc!!
in rest mai e cineva pe aici??
roxxy bine ai revenit din concediu!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Eu mai sunt
Tati doarme si noi am deschis geamul sa mai mirosim si noi ploaia
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca vreau si eu ploaieeeeeeeee.................... ai vazut cumva vremea pe maine??
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Da in Timisoara slabe sanse de ploaie,dar in este si jumate din sud deja cod galben ptr furtuni si ploi
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
ooo deci la noi in TM nu ploua?????
tocmai vb cu o prietena gravi care are nunta peste 2 sapt si e in luna a 7-a intrata, iar dupa nunta merge in grecia in concediu, deci daca ea are curaj merg si eu in germania!!!!! m-am hotarat...... pe moment...
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
BB am fost si eu anul trecut la onunta si mireasa era intrata in 9 luni ,iar a doua zi dupa nunta a nascut ...mama si ce a dansat toata noaptea
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
BB am fost si eu anul trecut la onunta si mireasa era intrata in 9 luni ,iar a doua zi dupa nunta a nascut ...mama si ce a dansat toata noaptea
anca 26+
Maria
poze
oauuu anca, asta da mireasa curajoasa!!!!!! daca nastea cu o zi inainte ce se facea????
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Pai nu stiu,dar ei oricum organizasera nunta cu un an inainte si nu stia ea ca o sa fie cu ditamai burtoiu la nunta.
Eu ma bag la televizor poate ma ia si pe mine somnul.
Vb maine.Noapte buna
anca 26+
Maria
poze