Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
quote:
Originally posted by creem
Salutare burtici!
Am sosit si eu de la control...BBelina este foarte bine, a crescut si e foarte bine in grafic!.
L-am intrebat pe dr. daca ma lasa sa plec la munte si a zis ca pana pe Valea Prahovei e ok, dar sa nu coduc eu ca e prea stersant pentru mine si il stresez si pe BB.
Si a zis sa nu ma mai panichez daca nu misca des o zi doua , ca u si ei zile mai active si mai putin active. A zis ca e pb. daca nu il simt deloc pe BB doua zile la rand (sper sa nu se intample niciodata!)
Petro, cum reusesti tu sa-ti mai faci pedichiura singura, ca eu abia ma incalt cu sosete?
Roxana, ma bucur ca ai vesti bune de la dr. Daca ea a zis ca e ok cu kg., eu zic sa nu te stresezi. Si eu m-am ingrasat 1 kg pe sapt. in ultimele 5 sapt, si l-am intrebat pe dr: ce ma fac daca ma ingras in ritmul asta pana la sfarsit? Si el doar a zambit si a zis sa nu-mi fac probleme din astea, sa nu ma mai gandesc la kg, ca imi zice el daca e ceva aiurea. Si eu merg pe mana lui.
BB Yasmi - ce faci, mai pleci ori ba? BBelina ce iti mai face?
Pupici la toate fetele!
25+
felicitari despre pedichiura... si eu stau la fel... un chin cu sosetele, si cu unghiutele de sapt. viitoare daca sunt in forma la pedichiurista direct, daca nu.. sa le faca viitorul tatic!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
gill spune:
Am revenit cu vesti....multumec din suflet pt vorbele voastre bune....despre mine......colul e inchis...a rezistat cu bine....nu si-a schimbat dimensiunile...tot2,77cm.....bebelina misca de zor si e cu picioarele pe vezica mea si in apropierea colului.......poate isi face mila si se intoarce.....placenta pozitionata bine...sus...
In rest....repauz la pat......si.....fara stress emotional...a zis f important.......tratament cu gynipral 2/zi ...7 zile.....si...cu ajutorul lui Dumnezeu avem sanse sa ajungem cu bine la termen.....
Darlena....incepand cu 15 sept Herghelegiu se muta la alt cabinet.....daca te intereseaza iti dau pe PM datele de contact pentru programare....ai sanse sa obtii p programare dupa 15 sept...
GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA
Vasari spune:
gill, felicitari. ma bucur ca te-ai mai linistit.
pussi, acum pe racoare e bine. se mai incalzeste puiul :))
doar ca eu stau putin in bucatarie, nu are timp :)
27+
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by creem
Petro[/b], cum reusesti tu sa-ti mai faci pedichiura singura, ca eu abia ma incalt cu sosete?
Sa vezi ce pozitii de yoga adopt ... ca sa pot sa-mi fac pedichiura! Nu stiu de fapt daca mai pot, vad eu ... o sa cam dau buleala de data asta ... dar cred ca data viitoare nu o sa mai pot.
Petronela
iuli-ana spune:
Salutare,fetelor!!!
Mi-a fost dor de voi azi,dar...deh,a trebuit sa rezolv ceva probleme si am alergat toata ziua!O sa-l fac pe campion international la alergari prin magazine...
Creem...sa inteleg ca te asteptam pe la noi???
In legatura cu pedichiura si incaltatul,ma declar eja o adevarata contorsionista!!!!Abia astept sa-mi vina sotzu-acasa!!!
Adinaq,articolul respectiv era pe copilul . ro
ellis spune:
Fetelor, era si cazul ca dupa atata mancare, azi sa vorbiti de kg!
LAURA10, SCRIE-NE SI TE AJUTAM, DC STIM!
Ellis24+
adalia spune:
fetelor, ajutati-m si pe mine cu un sfat extra sarcina.
am participat anul trecut la un concurs cu premii in bani si obiecte.premiile promise au fost postate pe site. din fericire am fost unul din castigatori. din pacate, nu am primit toate premiile promise pe site, iar pe cele care le.am primit, le-am primit cu destul de mare intarziere.
parerea mea este ca acest lucru se datoreaza coordonatorului de proiect care nu s-a implicat suficient in motivarea si responsabilizarea sponsorilor care s-au angajat sa ofere acele premii.
acum, dilema mea este daca sa scriu sau nu presedintelui francez al companiei si sa il informez despre diferenta inntre ceea ce ni s-a promis si ceea ce am primit.
fetelor, mai ales cele care sunteti din bucuresti, pt ca firma acolo isi are sediul, ce ati face in locul meu, ati scrie sau nu?
astept cu interes parerile voastre. detalii despre concurs gasiti aici
adalia 25+
a happy mom-to-be
iuli-ana spune:
Adalia,in primul rand felicitari pt reusita!
Ca de obicei,in tara noastra,una ti se promite si alta ajunge la tine...
Parerea mea(nu este avizata) este ca poate ar trebui sa contactezi persoana care a organizat concursul si sa vezi ce raspuns primesti de la ea...Apoi,daca raspunsul este nefavorabil,sa mergi mai departe,eventual pana la cei din Franta...E pacat sa renunti,este dreptul tau si ar trebui sa dezobisnuim acest sistem de asemenea apucaturi...
Probabil se merge pe principiul ca vei renunta...Dar nu face asta,e chestie de respect de sine in primul rand!Asta este parerea mea,sa nu dai inapoi!
Te pup si iti tinem pumnii sa iasa cu bine!
bb_yasmi spune:
gata plimbarica, ca de azi de la amiaza numai umblam!!!
creem, ink nu stiu ce sa fac!! v-am cerut si voua o parere dar nimeni nu zice nimik...stiu ca eu doar pot sa hotarasc...dar voi ce ati face in locul meu???
oare nu e prea obositor un drum de 13 ore in sapt 28/29 de sarcina??
gill, asculta-l pe nea' doctoru' si totul va fi bine vei vedea!!
creem, bravo pt bebelina "zburdalnica"!!!!
ufff se pare ca m-am imbracat degeaba in pijamale, ca ies la terasa.....o sa dorm al noapte ca un bebe...cu bebe....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Roxxy80 spune:
SALUTARE, FETELE MELE DRAGI. M-am intors din concediu. In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de ziua mea. Din pacate nu am putut sa va citesc pana azi pentru ca am fost prin munti. Am fost la Paltinis (unde nu mi-a placut), Rasinari, Sibiu, Gura Raului, Ocna Sibiului. Raportez 2 kilograme intr-o saptamana Baiatul meu drag a inceput sa miste din ce in ce mai mult. Azi am facut 23 de saptamani si acum o ora a fost prima miscare vizibila prin bluza.
Mi-a fost tare dor de voi. Chiar ma gandeam cate capitole voi avea de recuperat. Inca nu am citit tot din urma. Sper ca nu m-ati uitat. Am venit f relaxata si cu chef de stat cu voi la taclale. Am avut ceva probleme la mersul cu masina (m-a durut cam rau spatele).
De maine voi fi din nou activa printre voi, chiar daca sotiorul meu mai are 1 sapt de concediu si o sa vrea sa mai alergam prin Bucuresti. Va pup si ne auzim maine. Merg sa mananc ceva bun.