Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu,dar la 17 plec iar la ginecoloaga
Diana vad ca face nani deja.Pana plec iar, da-i cu conta
PUFU pai daca vrei ne putem intalni si duminica dupamiaza deja,daca nu ti-e rusine sa stai langa mine pe plaja - alba ca ... zapada Ca am apucat anul asta fix 3 ture de cate 10 minute la solar si de doua ori cate o ora la balcon dimineatza.Si la tenul meu alb,nici ca se vede ceva Cum e cu targul de carte? Ai fost? Ai gasit ceva?
Eu am o singura problema pe duminica: trenul soseste la 10 ,hai sa zicem cu ceva intarzaiere,dar la 11 tot ajungem la hotel.Doar ca regula e ca la mare,te cazeaza numai la ora 18 Am dat un telefon si mi-a zis receptinonera ca daca au camere libere ne cazeaza si mai devreme,sper doar sa nu ma lase sa astept cu Diana si bagajele in fatza hotelului,taman la ora ei de somn Normal la 12,trebuie eliberate de cei ce pleaca ,asa ca sper sa ne cazeze,chiar daca vin si fac pe urma curatenie.
IRINEL chiar nu stiam cum sa-i spun la mama vitrega,asa ca i-am zis tanti cea rea,dar e buna ideea cu vrajitoarea
BEE hai ca mai un pic si ne intalnim si noi
Hai ca ma apuc sa mai lucrez ceva

Uitam: au disparut listele cu friends din dropuri

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Pufumic, dar sotul tau cum se intelege cu Vladimir (aer-aer)? Lasa-l pe el sa faca pe balaurul. E ...mai convenabil asa.
Ali, si noi, cind mincam, e drept cam rar (unchiul e capul rautatilor, ca el vine cu futuletzi, tot de Baia Mare mincam. Sunt deja celebri.
Citeam printr-o gazeta ca pufuletzii au un colorant galben numit tartrazina, care este periculos in special pentru copii.
http://www.jurnalul.ro/articole/93828/pufuleti-colorati-cu-galben-sintetic

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stefsn papa pufuletzi la greu...unchiu meu are o afa[biscere...afce pufuleti iar copiin mei sunt degustatorisa traiasca unchiuuuuuuuuuu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Irinel, e adevarat ca daca ma rastesc eu la el ori rade ori ma ignora, iar daca o face sotul meu incepe sa planga si se opreste din actiune. Problema este ca el nu prea sta pe acasa. Nu cred ca "futuletii" pe care ii pap eu au colorant. Sunt de un galben sters. Colorati sunt in schimb aia de la Lotto, ca-s aproape portocalii.

Moni, sa-ti fie de bine pedichiureala/manichiureala si bafta la ginecolog. Nu-ti face o mie de probleme cu cazarea. Daca pun mana pe masina (si pe sofer) vin sa va iau de la gara. Mergem la hotel si vedem care treaba. Eventual lasam bagajele(cred ca la toate hotelurile au facilitatea asta). Pe urma mergem la Carrefor. Pana shoppingarim noi pampaersi, cereale si altele dau aia gata si camera. Sau putem merge sa ne plimbam. Sau mergem la mine (desi cred ca nu vrei sa stai in casa). Daca nu pun mana pe sofer facem aceeasi miscare cu taxiul sau cu autobuzul sau cu trenuletul, vedem noi.

La mine se vad listele cu prieteni.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am mai vrut sa intru, dar am avut 3 ture de musafiri de dupa-masa incepand, seara deja imi venea sa-i scot afara!
Noaptea il apuca pe sotzul sa faca un chinezesc de pui cu orez si scapa la greu ardei iute si usturoi, asa ca m-am trezit pe la 2 cu ranspiratii reci, ameteli si am stat in baie o ora pana am vomitat tot..si ce mancasem de dimineatza. Azi cand m-am trezit eram galbena la fatza de zici ca a dat hepatita in mine...si acum umblu cu grija pe picioare ca ma simt cam ametita.
De analizele Dianei: sta super cu fierul, are o hemoglobina de invidiat, calciul e putin mai la limita de jos, dar se incadrea
za, rau e cu imunitatea, gammaglobulinele sunt la nivelul de 8 si pana la 15 mai dureaza, vestea buna e ca sunt in crestere de la 6 cat erau. Are leucocite in urina asa ca trebuie sa-i fac o urocultura, e posibila o infectie. La examenul coproparazitologic, inca nimik, azi i-am dus a doua proba. Si cam atat, restul analizelor, vitamine si ficat si altele sunt foarte bune.
ALI, FELICITARI DRAGA MEA, SARCINA USOARA ITI DORESC SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!
Giova, pai ai numarul meu de telefon, de ce nu m-ai sunat, chiar vroiam sa-l vad pe frumosul Marco, mi-era un dor de el... erai in zona, of...Sanatate ii doresc mamei tale si sa ii iasa analizele bine.
Moni, spor la infrumusetare, sa ma simt mai bine si fug si eu la o manichiura si pedichiura.
Of, trebuie sa fug, striga Diana: mama aiiii!
Va pup pe toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Diana papa mai rar pufuleti,cand era mica o facea mai des,e adevarat.Acum avem ceva produsi in Arad,de galben palid,cred ca nici astia n-au coloranti si-s buni la gust.
PUFU,stai calma mai,nu te deranja.Eu ma gandeam sa sun din gara sa vad care e treaba cu camera si in cel mai rau caz,daca zic ca n-au inca niciuna goala,sa lasam bagajele la "bagaje de mana" sau asa ceva si pe urma vedem noi ... poate o tura la Carrefour cu taxi,ca tot trebuie mers,dar nu-mi place ca iar ar trebui sa ne intoarcem dupa bagaje la gara Sper sa rezolvam cu camera totusi.Dar daca te plictisesti,ai de facut cumparaturi si ai si masina chiar ar fi fain sa mergem impreuna la Carrefour ! Ca oricum in ziua aia iesim la plaja doar dupa 15-16 ... Pana la ce ora e deschis duminica acolo? Ca ma gandeam si la varianta de mers seara.Noi obligatoriu trebuie sa mergem sau duminica sau luni la Carrefour,ca nu cumpar d-aci nimic ce se poate lua de-acolo,n-are rost sa le caram pe tren.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ingrid, 3 ture de musafiri?????
Moni, intereseaza-te la hotel daca nu au o camera pentru bagaje pina la cazare (multe hoteluri au), ca sa nu te mai intorci la gara dupa ele. Plus ca ar trebui sa fie moca. la hotel.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Auuuu, Ingrid, imi pare rau ca nu te simti bine, dar stii ce pofta mi-ai facut. Mor. Pupici Dianei, poate n-are nici o infectie, totusi.

Moni, nu-i niciun deranj. Numai sa am masina. Nu cred ca-i o idee buna cu bagajele lasate la gara. Tot mai bine la hotel, eventual chiar in camera voastra, ca se elibereaza sigur pana la 14, doar ca nu-i curata. Vedem noi. Plus ca trebuie sa si mancam de pranz, nu? Si dupa aia la shopping. La Carrefour e deschis pana tarziu si duminica, eu asa stiu. Am fost eu duminica si m-a prins opt pe acolo.

Ali, m-ai prins, nu stiu exact cat costa pufuletii. Cred ca 50 de bani punga mica (mica-mica) si 2 sau 3 lei aia mare. HAbar n-am ce e desenat pe punga. Sunt niste pungi transparente, oricum.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Da ,cred ca aveti dreptate cu bagajele.O sa sun mai bine de sambata la hotel,sa vad care e treaba.
Eu cu somnul Dianei imi fac probleme,ca daca e obosita nu te mai intelegi cu ea Si o poate apuca somnul oricand intre 11 si 14 ,depinde la ce ora se scoala.Nu prea imi pot face planuri,ca mi le da peste cap.Sper sa doarma bine in tren,daca s-ar putea pana la 8 sau chiar 9 ... dar cred ca visez,nu? Asa ar fi ideal,ca atunci ar fi odihnita bine de tot si nu mi-as face probleme prea mari,cu somnul.
Vladimir cum se comporta la masa in public? E cuminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irinel sincer nici macar nu am vazut de aia p-aici.
Pufulete inseamna ca numai ii primesti cadou de nu sti cat costa.
Ingrig sa te refaci repede.

Pe pachet scrie ca sunt facuti din malai extra, ulei vegetal si sare iodata...de coloranti nu scrie nimic....ma gandesc , ca daca ar fi continut ceva coloranti ar fi trebuit sa scrie
Uitati www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-08-07/15:17:24" target="_blank"> astia sunt cei mai deliciosi

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput