Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce zi horror:
am dus masina si am luat un taxi. Prima chestie e ca nu a prea vrut sa intre pe drum neasfaltat. pana la urma ne-a dus la scara, dau sa-i platesc...nu are sa-mi dea rest de la 50 roni. nu aveam nici in casa marunt, caci ii lasasem la mama la spital banii de 5 si 10 lei. cica sa mergem sa cautam unde sa schimbam...pe banii mei, of course. noroc ca m-am oprit la o prietena si mi-a schimbat ea, dar eram asa de nervoasa ca am uitat sa-i iau indicativul.nu-mi vine sa cred, ce idioti!!!!
cum naiba nu au bani, sau cica...trebuia sa-i spun de la inceput, ca schimbam acolo de unde ne-a luat.
mai pierd vremea la prietena asta, dupa 30 min. ajung acasa, ma suna de la service ca e gata masina.
acum cvreau sa chem iar un taxi sa ma duca pana acolo. sper sa nu mai am surprize dintr-astea...

Irinel e superba Ilinca, la fel si pozele din Corfu. cred ca a fost mai misto decat in Creta unde am fost noi.
Moni sa te faci frumoasa.

restul nu am mai citit, fug acum dupa masina. sper sa am timp sa mai citersc pana merg dupa pitic.

fug sa iau masina,...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

fetelor, tuturor si multumesc pentru gandurile buna.
In sfarsit a iesit si la noi soarele...sper sa tina cat mai mult caldura...ca la noi a tot fost urat afara...acum vad ca vine pe la voi vremea urata
Repetare testului a iesit tot pozitiv.
Noi azi l-am vizitat pe nenea dr. ca Iarina e iritata urat la fundic si ori cu cate am dat-o tot nu a trecut si mi-a zis sa o dau cu albastru de metin si cu o crema preparata in farmacie, sper sa ii treaca cu astea cat de repede ca azi noapte toata noaptea s-a trezit, o ustura foarte tare cand facea pipi .
Pufumic la Vladimir , si Iarina e tot asa...cand prinde ceva creme , lotiuni, sampoane sau geluri de dus rapid le desface sa le traga cate o limba...si ata e de mult timp , inca nu a patit nimic.
Bee tie si lui Ana...am vazut pozicile sunteti toti foarte frumosi.
Anasol si noi cersim pe strada adica daca Iarine vede ceva la cineva cere am patit-o azi i-am cumparat fornetti si i-am dat una in mana, din fata venea o tipa cu o punga de fornetii si a inceput fata sa ii zice "dei-dei" pana i-a scos tipa o bucata si i-a dat...dupa ce a vazut fata ca e cam acelasi lucru i-a intins-o inapoi
Dana_Ene ma bucur ca ai mai scris si la noi...multi de la noi.
Monica ...mortala Dia cu "unu-patu"...cat despre chochete e clar ca de mici sunt...mai tii minte cand va spuneam ca la Iarina ii tre sa o parfumez, sa o dau cu ruj???...asa ca ...tu credeai ca ai sa scapi???
Irinutza asa e , bine tii mine...cred ca acum nu ma mai opresc din facut copii ...glumeam
Irinel tie si spiridusei fermecate.Frumoase pozicile si vorbareata mare Ilincutza.
Giova , multa sanatate mamei tale, la Marcolino.
Mirela, Astery, Cosmi, Bianca,Maraki si restul mamicutelor

O zi superba sa aveti

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ce tare e cu "futuletzii", de acum sa ne tinem tare ,la ce perle or sa scoata........dav nus cum zice ca nu prea stie el ce-s astia, nu-i dau pufuletzi, am ramas eu cu niste "pasarici" , o dr f buna pediatru mi-a zis ca pufuletzii si cremwustii cel mai rau la copii......cremwusti a papat unul la viatza lui, bine ca nici nu-i prea plac, iar pufuletzii nu cumparam deloc.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da de acu innainte sa te tii la vb si perle...daca avem copii mari
al meu face nanii, am fost pana afara si acu doarme ...e o vreme nasoala

eu , povesti nu i spun lui stefan ...dar o as incerc , n are rabdare sa ma asculte, BIANCAI ii ziceam una inventata de mine...cu omul negru care venea la o fetita rea si care nu manca s o ia dar ea ii promitea ca se face cuminte ca papa(nu prea e ok , stiu dar stiti ce asculta si ii aduceam aminte cand nu era cuminte-mama denaturata ce s)

la STEFAN nu i cazul ca el e un ...BUN

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

LA noi iar s-a intunecat. Nu mai ploua, dar e urat. Azi stau cu Mr. Personalitate in casa. Apropos de crize, la noi nu merge faza cu ignoratul . Urla isteric pana da in spasme. Vai de capul meu. Habar n-am ce sa-i mai fac. O fi chestie de zodie, el aer, eu apa... Si totusi, taica-sau e tot aer si cu el parca ma mai inteleg din cand in cand

De cersit, cersim si noi. Se duce catre persoana vizata cu gura laaarg deschisa. Cateodata face si pa-pa-pa-pa, dar pe muteste, zici ca-i peste.

Giova, am vazut ceva poze cu Marcolino. Are o poza pe masinuta in Botanic, in care are o privire exact ca Vladimir. Visator. Si ce-i mai place apa. Avem si noi colac din acela, dar n-am apucat sa-l folosim. Cand l-am luat avea frica de apa, iar cand a dat semne ca ar intra in apa, s-a racit tun. Sau era vant afara si nu l-am bagat. Sau m-a apucat pe mine delasarea si nu am mai ajuns la plaja. O astept pe Moni, poate asa ma urnesc si eu mai des la plaja/piscina.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Iarina papa pufuleti ca la noi se fac unii asa de buni...se topesc in gura de cum pui limba pe ei
Am facut si eu sa mearga filmuletele

Daca vreti si aveti chef sa o vedeti www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-08-06/08:38:12" target="_blank">cum papa cucuruz(malai fiert) si www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-08-06/08:38:22" target="_blank">cum o scrie pe bunica pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum ma odihnesc putin pana plec dupa marco. am masina mumoasa, nici nu se vede.
Mi-am pus la fiert porumb si spanac.

Dana ma bucur ca ai scris aici, dar imi pare rau ca nu s-au mai terminat necazurile cu spiridusa. sper sa-si revina si sa recupereze rapid kg pierdute. Iar tie...multi si putere!!! Tre' sa fi optimista iubita!!!
Pufu eu tare zic ca seamana ai nostri, nu fizic, ci la expresii, nazdravani si alte cele.
Anasol acum sunt la pozele lui Dav. doamne drag mi-e strengarul tau!!!
Ali ma bucur ca tot pozitiv e si cel de-al 2-lea test. pe cand o vizita la eco? sper sa treaca roseata de la fundicul Iarinei cat mai repede.

ce ma distrez citind perlele puiutilor!!! sunt asa de dulci si isteti foc.
sper sa inceapa si Marco cat mai repede. deocandata el ce vb, zice corect, doar la ii zice ina, si cand aude masina pol. sau ambulanta face:nino-nino.Ieri mi-a zis educatoarea ca a zis si da-mi. eu nu l-am auzit.

Florian Pitis... sa-i fie tarana usoara si sa-l odihneasca DD in pace.
am vazut doar videoclipul ce l-ati pus pe net, nu am avut timp de tv azi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Acum m-a sunat Mitica sa ma intrebe daca nu mi-e rau...cred ca el asteapta sa ma vada cu capul in ...desi cu iarina numai o data mi-a fost rau.

Giova cred ca mai astept putin ca e micuta sarcuna si nu stiu daca se vede la eco...stiu ca data trecuta cand am fost am fost pe la 3-4 saptamani si nu a fost sigur dr. ca e sarcina...si acum cred ca tot cam atat am...cred ca saptamana viitoare o sa ma programez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Ali, si eu pap pufuleti de-ai vostri la greu. ii mai scap si lui Vladimir din cand in cand. Nu-s chiar asa de toxici. cred. Apa si malai. Doar ca nu stiu in ce conditii au fost preparati/ambalati, de asta mi-e frica.

Giova, asta zic si eu, ca au aceleasi expresii. Varianta blonda si varianta bruneta.

Dana, eu sunt mai pe diagonala, recunosc. Acum am citit ca ai avut probleme cu Roxanica. Sanatate multa si pupici de la Vladimir.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Pufule, de-ai nostrii pufuleti??? Ajung pana la voi? Cat e o pungulita? La noi e 30 de bani...sunt unii cu fetita aia sunt super buni...aia cu picica nu mai sunt deliciosi...erau intr-o vreme dar s-a stricat treaba p-acolo. Si cu ambalatul eu nu ma gandesc ca ar fi ambalati neigienic, ca la mine imi aduce un vecin care lucreaza acolo si sunt tot timpul proaspeti...doar aduce si pentru copilul lui

Mergi la inceput