Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
Salina spune:
A, si inca ceva Shine - am intrat in Blogul tau, am citit povestea cu pastarnacul, m-am amuzat... Doar ca nu mi-a picat fisa ca Alex implineste 6 luni.
Crishtinutza si Conchita -
linkurile.
Evi e innebunita dupa o carticica cu camila Kamy si dupa una cu o buburuza cu antene...le roade de zor
Serios, pt ea acum totul trebuie gustat.
Fetele, multumim pt urari!
Gandurile mele se indreapta catre Erik, sa se faca bine cat mai curand!!!
De asemenea spre puii mici Sonia si Darius (Lilisor- bravos ca ai deschis subiect, Doamne ajuta sa fie bine!)
Si spre Robertica si mamica ei, Eli te rog frumos sa-i transmiti Alinei gandurile mele sincere
.
Si hai sa recunosc in final ca tensiunea asta imi taie si mie elanul de a scrie dar tot mai sper sa depasim momentul si sa redevenim cum am fost
Am si eu tristetile mele, mi s-au parut si mie unele chestii nu tocmai ok dar le-am depasit.
Votez cu doua maini pt rezolvarea disputelor pe PM. Nu ma supar daca nu ne felicitati, daca ma trageti de maneca in cazul in care o iau pe campii
...etc.
Bey, eu nu sunt o siropoasa dar nah recunosc ca-s sensibiloasa rau si pun la suflet ca naiba, uhhhh
Si mai impart pupici fetelor atunci cand simt eu nevoia si floricele la fel. Si cand am timp si chef urmaresc si filmulete si vad si poze.
In seara asta pt toate mamicile
si 
PS- mi-e dor de multe fete, mi-ar placea sa ne mai scrie, Amaya, Oana_Bucur, Aiska, Mariana, Aventura, Roandre, Ruxi, Bits si mai sunt multe.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
laura ionescu spune:
Deci pe mine ma gasiti la subiectul cu sexul anal, ca e mai multa animatie acolo. 

Sa ma chemati cand va intoarceti....
eli1977 spune:
Laura..iata-ma-s!
de pe drumuri adunata si inapoi pe forum data toata...
cine intreba de sare, si eu ii pun un varf de cutit in ditai supa sau piureutul..mi-a zis dr sa nu le punem multa, ca le suprasolicitam rinichii..
toate bune, ma duc la culcare,noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
Rali, Salina, sigur ca ii voi transmite gandurile voastre!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Salina spune:
Laura - tu te tii e glume cand lumea pe-aici e suparata?!?!
Acum serios, cred ca numai de noi depinde daca subiectul merge mai departe sau il lasam sa se stinga. Daca vom sta cu impresia ca ni se analizeaza fiecare cuvintel si suntem judecate pt fiecare lucru pe care-l facem...
Pe bune ca parca vine sfarsitul lumii (ala asteptat prin anul 2000
). Toata lumea se cearta, nimeni nu se mai intelege cu nimeni...nu ati observat asta in jur? Si aici pe forum, nu numai pe topicul nostru. Majoritatea subiectelor se termina cu cearta sau mereu apar persoane care impung si jignesc... Ce naiba se intampla? Vorba Conchitei " Zero toleranta" ? ![]()
Gata, tac si eu
PS- bey Laura, unde-i subiectul ala? 
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
alinuk spune:
auleu va ddedarati la lucruri necurate (a se citi nu prea curate) taman acushic in post???
ioi, io una nu mi-s suparata Salinutza .. da am avut de trebi ca am vrut sa ma pregatesc pentru maine
Laura si ce spuneai de subectul ala..lucruri enteresante??
Messa 

nastere usoara Ame!!!
fetelor, naste prietena Messei in noaptea asta... iar duamna noastra e protzap acolo la spital sa imortalizeze momentul...
nb, poop fete cucuiete
ce drag imi e de majoretele astea... imi amintesc parca de copilarie... hih de copilaria de aici de pe forum, adica de mom cand eram asa... bune...mai bune...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
auleuuuuuuuuuu
iar m-a lovit nostalgia,
cat de dragutze eram noi si scriam mic mic mic sa ne incapa sampanicile ca sa ramanem la nr capitolul acela...
mi-am amintit de betzivaneala de la cap
69
aidi ca v-am dat de lucru..
uneori imi place sa privesc in urma... semn ca m-am babonit... nu ziceti ca da, plz...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
mihacarm2002 spune:
Laura, m-am amuzat de cum ti-a 'multumit' viitoarea mamica pt pontul cu dvd-ul. Auzi tu, faci reclama mascata! 

Nici nu au nascut si sunt tzafnoase
ca sa fiu si eu un pic rautacioasa
De laudat nu prea avem cu ce sa ne laudam.
Azi Eva s-a prins cum sta faza cu intorsul de pe burta pe spate. Pana acum se intampla doar accidental. Azi am pus-o pe burtica cum fac de obicei si am plecat din camera. La un moment dat am auzit-o gangurind cam tare si m-am dus tiptil sa ma uit la ea cum face (ca mi-e tare draga cand o vad cum da din gurita). Ei bine, spre marea mea surpriza era cu burtica in sus si tragea de mama focului de o jucarie.
Am ras la ea, am pupacit-o si iar am asezat-o pe burtica. Nici una, nici doua si hop, s-a intors pe spate si radea la mine.
Noi momentan suntem singure pt ca tata-su a plecat sa se nunteasca la Timisoara. Sincer, nu prea ii duc dorul mai ales ca mi-a facut niste faze de m-a ofticat rau de tot. Adica, ieri am descoperit ca a luat toti banii din casa. Si facea pe prostul la telefon cum ca el a crezut ca aveam in portofel. Iar azi il sun sa il intreb de cheile de la masina. Dupa ce m-a secat la creier intrebandu-ma unde vreau sa merg cu masina, face pe nevinovatul ca a luat talonul cu el.
Ivona1977 spune:
Mihacarm felicitari pentru progres. A mea inca nu se intoarce, sta bine mersi in fund si face totul de acolo. Cat despre faza cu banii...stii ce? suna un prieten de-al lui si cere-i imprumut ceva, si zi-i si motivul prietenului, ca a uitat sotul sa iti lase bani. O sa trebuiasca sa ii dea inapoi, si poate il educi pe data viitoare. Nasoala faza, nu e frumos. Daca pateste ceva copilul si trebuie sa mergi doamne fereste la spital ce faci?
la Eva
Lore - eu nu pun sare in papita Ellei, doar zahar
altfel nu mananca.
Mai intreba cineva de peste - scuze nu imi amintesc cine - eu i-am dat un borcanas Hipp cu peste si nu i-a placut de fel. Nu mai cumpar repede. Dar nu a facut reactie.
Si de la mine muulte lunite Robertei Alineitxa
sa creasca mre crestinuta
Alinuk m-ai facut de am citit si eu betivaneala voastra ca eu eram in pat dupa ceza, nu m-am miscat mult timp, nu am citit defel paginile alea...am sarit direct la scutece...multumesc 
Liuda si eu sunt de parere ca daca poti sa eviti un vaccin, evita-l. Eu si sotul am hotarat sa nu facem ROR (MMR) de la un an, vaccinul combinat intr-o singura injectie, si sa facem vaccinurile separate, cate unul pentru rujeola, oreion si rubeola, la distanta de 6 saptamani intre ele, pentru a evita autismul. Cu toate ca nimeni nu recunoaste oficial, majoritatea parintilor care au copii autisti cred ca de vina e vaccinul ala (am doua cazuri de parinti de autisti la servici, un baietel de 14 ani si unul de 8, stiu din surse sigure). Astea separate ustura la buzunar dar pefer sa dau si utimul ban decat sa existe cel mai mic risc sa pateasca Ella ceva.
Mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat.
[pu] la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez
Ivona1977 spune:
Am modificat linkul cu poze noi de la semnatura ca nu mai mergea.
Laura zi si mie unde e subiectul ala ca m-ai facut curioasa.