Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Cristhinuta, multumesc de detalii. Baby Einstein avem si noi video dar nu prea are rabdare decat vreo 15 min. Oricum e ceva. De unde ai cumparat cartile?
loremunteanu spune:
Neata mamicutelor!
Nu mai intreb ce faceti ca vad.... Citii din urma...
La mai multe lunisoare tuturor bebicilor! Sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Anis, m-am gandit la Ingrid a ta; am o prietena al carei baietel e nascut tot pe 2 august. Sa creasca mare! Sa va bucurati de fetitele voastre!
Noi suntem bine. Doar ca nu mai putem de dorul lui tati.
Nu prea ne plac legumele, adica pure-ul din legume, asadar am trecut direct la pure-ul de cartof care nici asta nu-i prea bun. Sper ca pana la urma sa-l accepte. Saptamana viitoare am sa incep sa-i dau carnita, poate asa papa si legumele; sper sa-i placa.
Am si eu doua intrebari:
1. A pus careva sare in supita/pure? Doar un pic asa de gust?
2. Ce credeti ca-i mai "daunator" pt ochisorii copiilor, televizorul sau monitorul de la calculator? Am auzit o explicatie care m-a dat peste cap.... Nu lasa copilul sa se uite la tv, dar il lasa la calculator pt ca tv emite mai multe radiatii sau nu stiu ce naiba decat monitorul. Eu una nu cred asa ceva... Mie mi se pare ca-i tocmai invers, de aceea va intreb si pe voi. Nu ma refer la lasat copilul la tv cu orele... dar nici macar o secunda sa treaca, cu privirea la ecranul tv-ului. Si in caz de musafiri si tv deschis, daca apare copilul, se inchide repede tv (de parca ar lua ceva foc), ba chiar se scoate si din priza...
Pup mamici si bebici!
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
cristiana70 spune:
"Neata" fetelor, io si LORE ce mai rasarim la ora asta. Bine ca n-am intrat mai devreme sa vaz ce circ facurati, acum mi-s odihnita asa ca ma impresioneaza prea putin.
Buna inspiratie am avut sa intru prima data pe subiectul Soniei, e minunat ca s-a terminat cu bine operatia, acesta CHIAR este un lucru important, restul e apa de ploaie. Ma gandesc cateodata ca nu suntem normale sa ne tot certam din nimicuri, avem copii sanatosi (ca mai fac cate-o boala de copil nu se pune), se dezvolta frumos, marcam in fiecare zi cat-o realizare, ce ne-am face daca am fi in situatii cu adevarat dramatice?
MESSA si LIUDA avura dreptate, nici io n-o sa mai face chestii de genul Lamultzani pana ce plozii n-or face anul, ce-ar fi fost acum sa numar cate fete-s inscrise si cate mi-or zis felicitari pentru David?
La noi a venit mama, ne agitam ca marea pe furtuna ca vrem sa punem in curte pavaj d-ala ecologic, cu gauri prin care sa creasca iarba, asa ca avem apasari serioase, deocamdata nu ne decidem la model, dup-aia trebe sa ne scarmam de bani sa punem proiectul in aplicare. Ma duc sa trezesc plodul cel sifonat, ca doarme cu fata-n cearsaf si ramane cu dare, mai intru mai tarziu sa vad ce mai ziceti.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Crishtinutza spune:
Conchita, sar'mana de linkuri, nici nu-ti dai seama cat sunt de binevenite in ce ma priveste.
Le-am pus la Favorite si ma pregatesc sa le studiez mai amanuntit.
Am si eu linkuri tot pentru activitati, aici:
www.babycenter.com/activitytool" target="_blank">http://www.babycenter.com/activitytool
www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html?ccRelLink=&url=%2Frefcap%2Fbaby%2Fbabydevelopment%2F6600.html&xTopic=babystimdev&bus=content#0" target="_blank">link - alte activitati bb
Eu nu stiu cum sa pun si alias, ca sa nu apara ditamai randul la link, Conchita, cum ai facut? 
Oricum, eu m-am insipat de acolo si am pus in aplicare ce am considerat eu ca pot, chiar daca nu musai de la luna X de dezvoltare a bbului.
Catalina, eu am primit carticelele asa ca din pacate nu stiu sa iti spun de unde se pot lua, poate tot din magazinele de copii? sau din librarii?
Gata, pup fetele si fug la masa ca mi-e o foameeeeee!
Cristina
rali spune:
Catalina- multumesc pt. raspuns!
Lore- eu am pus azi un pic, pic, pic de sare in supa...dar nu pot spune ca a obs. vreo diferenta (mai mult de 20 ml nu a papat). Mie dr. mi-a spus sa pun ...
Crishtinutza, Conchita- multumesc pt. link-uri ...avem si noi 2 carticele dar sunt numai bune de ros :))
Cristiana70 - ma bucur ca operatia Soniei a fost o reusita...nu prea indrazneam sa intru....
Liuda - nici eu nu as face vaccinul contra varicelei...
rali spune:
Crishtinutza - nu sunt conchita (acu sa nu va suparati ca indraznesc
) pt. alias
butonul "introdu email"...introduci aliasul dai ok se deschide o noua fereastra stergi mailto si introduci linkul cu pricina
in cazul tau www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html?ccRelLink=&url=%2Frefcap%2Fbaby%2Fbabydevelopment%2F6600.html&xTopic=babystimdev&bus=content#0" target="_blank">site activitati bebe
Cand intri poate editezi mesajul cu link-uri pt. ca s-a latit tare de tot pagina.
rali spune:
Mai vreau sa spun doar atat...pe azi: Fetelor care maine mergeti la botezul Robertei sa le transmiteti si gandurile noastre de bine! Sa creasca sanatoasa, mare, frumoasa si puternica micuta crestina si sa le aduca multe bucurii mamei sale si bunicilor sai!

Salina spune:
Lore - 1. eu ii pun putina sare in piure Eviushei, dar f putina. Nu stiu daca bebelusii au sau nu gust , dar stiu ca a mea deja are preferinte, a avut de la inceput, poate nu e neaparat vorba de gust ci de consistenta. Eu nu pot sa-i dau ceva ce mie mi se pare yacky si n-as manca. Stiu ca sunt pe invers parerii majoritatii dar eu mi-am crescut asa primul copil, e bine-sanatos, fara probleme digestive.
2. cred ca daunatoare sunt amandoua, in exces. Chiar sa inchizi repede TV-ul pt ca a intrat copilul in camera mi se pare totusi o exagerare.
Lili - David a mers fara nimic in picioare in casa, adica doar in sosete. A mers devreme si foarte frumos si corect. Nu are probleme. Acum, vad ca Evi nu are aceeasi stabilitate, sta cam cracanata, dar paseste si ea prin patut (desigur tot cu sosete). Cu ghetute afara... Si da, cu ghetute cu talonet. Deja avem unele dragute tare, de piele, cu talonet, inalte pe glezna ...isi asteapta plimbareata 
Shine - imi pare rau ca nu mi-am dat seama ce sarbatoare e. Chiar imi pare rau, am gafat ingrozitor mai ales intrebandu-te :-( De asta cred ca cel mai bine e sa ne punem la semnatura numele si data nasterii puiului. Sper sa revii!
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
laura ionescu spune:
Bai, frate! Ceva nu e-n regula! Nu posteaza nimeni, nici aici, nici la subiectul cu diete de la femina intim ( ca nu se mai poate, tre sa dau kilele alea jos!)
UNDE SUNTETI TOATE? SUNT EU PE ALT FORUM?
laura ionescu spune:
Ati intrat in greva si eu am ramas de caruta? Nu m-a anuntat nimeni?!?
Bine. Tac...