Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
irinatunza spune:
Mie mi-au disparut toate pozele din drop.
Mama lor de prosti!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
IRINA acum si la mine scrie ceva eroare,mai devreme un drop mergea,la celalalt era tot eroare,poate inca lucreaza p-acolo.
Eu ma pun in pat,noapte buna la toata lumea !
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
irinatunza spune:
Moni, la mine n-a mers dropul toata ziua ca am incercat de mai multe ori. Sper sa se rezolve ca am si eu ceva poze de vizionat. Noapte buna!
Sabina s-a culcat cam devreme azi , pe la 21.30. Sper sa nu fie in picioare dimineata la 5-6.
S-a racorit bine de tot si la noi. Am iesit dupa amiaza si i-am mai cumparat citeva hainutze si ciorapei lungi. Is asa dulci, cu inimioare rosii si portocalii.
Ma bag si eu la somn. Pupicei
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Denisam spune:
Moni-mama sta pin ain 11 sept, si din 1 sept preconizez sa o dau, nu o duc acuma ca mergem la cabana mult si sa profiet de bunici, mai ales ca vine si tata 3 sapt si nu vreau sa ii privesc de acest drept, ca ai mei se ocupa mult de ea.Adica o invata lucruri normale si utile nuunde tzinem surubelnitza si toate suruburile- desi si pe astea le stie
-are o memorie de ramanem masca- une x ar fi ca eu beau cafea din aceasi cana ci din vreo 4 diferite, si nu am invatzat-o ca is ale mele dar cum le vede spune si altele.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Biancas spune:
Denisa, multa sanatate Emmei si lui Alex. Si Dani s-a nascut cu canalul lacrimar infundat si am cam tras-o cu el ca nu ii trecea decat dupa ce i l-au desfundat de 3 ori
. poate la Alex nu e problema asta dar cine stie...orium ar trebui sa il vada un oftalmolog ca pediatrii cel putin la noi nu se pricep la ochi.
GiovaMoni,noapte buna.
Irina, la mine sunt pozele...nu stiu ce s-a intamplat la tine. Fa-ti alt cont.
Eu am fost la sedintza, m-am dusulit si ascult meciul
.
Moni...tare vorbaretaza fica-ta
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
oachi_79 spune:
Buna seara. Am si eu un moment de respiro asa ca sa va povestesc ce am tras. Joi spre vineri mi-a facut febra 38-39 care nu prea scadea cu supozitoare. Vineri a inceput cu scaune moi, vreo 5, dar puturoase rau. Spre seara putina febra, iar simbata totul ok. Doar vreo 3 scaune moi. Vesel nevoie mare. Iar duminica dimineata era moale ca o cirpa, asa ca fuga la spital cu el. Ne-am internat, a stat duminica de la 12 ziua pina 12 jumate noaptea cu perfuzie in minuta. Iar cind i-au luat singe nu stiu care plingea mai tare. Luni deja era mai bine, un singur scaun, a mincat de a spart, nici nu stiam ca poate minca asa bine. Azi ne-a dat drumul acasa, dar joi revenim la analize. Iar urlete. Laptele l-am oprit momentan. Suntem la regim. Sanatate multa tuturor. Ma duc sa pap si eu ceva si la nani, ca la 6 avem de luat antibioticul si parca vad ca nu mai adoarme, ca asa pateam in spital.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Biancas spune:
S-a terminat si meciul si ne-am uitat cu prietenul asta al nostru care va merge in sept la turci la pozele noastre si mi s-a facut foame
si pofta de pizza asha ca m-am gandit sa comandam
Noapte buna tuturor, si celor care dorm deja
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Of Oachi prin ce ati trecut
..sanatate multa lui Razvan
. Eu ma feresc de spital ca Dracu de tamaie
si prefer sa il ingrijesc la domiciu decat sa stau in spital cu el. Urasc spitalele.
Bianca
cosmi1975 spune:
neata
la noi ploua e asa de bine...stef inca doarme...n am reusit sa pun poze cu pisica
ca s grea de cap cu pc asta
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
fetelor circ fara bani la mine...pana acu stef n a bagat pisica in seama acu aia fuge de el si el dupa ea, aia se baga sub canapea el pe burta, aia se duce sa se culce pe canapea stef se aseaza in aceeasi pozitie...m am prapadit de ras
nu mai stiu ca am copil ca sta numai dupa matza
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975