Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)
Raspunsuri - Pagina 18
Ana_m spune:
Na bine gagicile , se pare ca o sa plecam maine asa cum era prevazut . Imediat o sa plec spre casa .
V-am pupat si vorbim din Romania 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
Ana, drum bun inca odata spre casa. Daca ai drum prin zona mea..cauta-ma
Toanca, inca o data La Multi Ani
si multa fericire impreuna.
Ali, noi cand o punem de o intalneala cu 
?
Giova, inchide dropul din bara si cand il redeschizi o sa iti spuna ca ai versiune veche si aduci versiunea noua. Acum o aduc si eu sa vedem ce se va intampla...
Dani si-a baut laptele deja cam 240 ml..incepe sa manance acum parca
..si a mancat niste taitei de varza dar putini ca noi deja am mancat. I-am pastrat cativa sa ii dau putin mai incolo.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Pt Drop: trebuie instalata noua versiune iar procedeul e acelasi.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Ne-am intors de-afara.
marco a mancat putin iaurt 100 gr, inainte de a iesi. acum i-am pus in farfurie pui cu ciuperci si smantana si-si bate joc de mancare. cred ca dau cu el pana in Alba la bunici, poate acolo mananca.
Ana_m drum bun si cat mai scurt. astept sa ne vedem live.
Bianca voi incerca si asa. ma bucur ca a inceput Dani sa pape.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova...eu nu pot spune ca imi pare rau ca nu mananca Dani, dar mi-e ciuda uneori. Ma bucur ca e un copil normal, in grafic si ca nu e gras. La tine e alta situatie pt ca Clau e in extrema cealalta deci Marco nu are cu cine semana gras.Eu pana la 3 ani am fost numai piele si os pana i-a i-a trebuit la maica-mea sa ma umfle cu vitamine chinezesti ca radea lumea de ea ca eram prea slaba, cu mult par si cu pielea neagra
(mama mea e alba ca branza si tatal meu avea tenul masliniu). Plus balbaita pana pe la 6 ani
.
Nepotul meu Alex are 4.5 ani si peste 1 m nu stiu exact cat si 16.5 kg..e slabutz..seamana in partea noastra cand eram mici. Eu sper ca Dani sa nu aiba kg astea la varsta de 4 ani dar nici sa fie gras.
Sandra se pare ca paseste pe urmele mele
Dani are cat de cat pigmentul meu, s-a bronzat foarte bine si nici nu s-a ars. Sandra e putin mai neagra decat Dani. Si Nelu are pielea alba
La noi a plouat azi toata dupa-masa asha ca nu am iesit nicaieri iar eu am dormit 3 ore..sunt curioasa la noapte ce voi face
.
Azi e meciul cu Steaua
de la 21.45 pe Prima TV 

Bianca
Biancas spune:
Acum mi-am amintit..trebuie sa merg la sedintza pe bloc
ca Nelu nu are chef sa mearga plus ca ii vine un prieten la meci.
Revin mai incolo.....
Bianca
monica70 spune:
Saluti,pe la 18,30 am ajuns si eu acasa abia
Odihna ioc
Diana e crizata de vreo doua zile,plange aiurea si mult din orice si striga "buba" si daca se atinge de ceva
Plus ca trebuie sa dam pupic la toate "buba" alea cum a invatzat-o buni (
) E tot cu degetele prin gura si banuiesc maselele alea rele
Ca papa si mai prost ,plus scancetele prin somn ... Abia a scapat de canini si ma bucuram 
Deci de odihinit nu m-a lasat,asa ca ne-am mai jucat un pic si cu ocazia asta am mai aruncat din jucarii,adica bucatzile de la jucarii,ce-a demontat din ele 
Ghitza m-a intrebat mirat ca am observat ca acum Diana cam leaga propozitii?
Azi striga de numa' p-aci "mami ude tzucu ? Ude tzucu? " (= unde-i sucul?)
Intr-un final au iesit la plimbare (n-a uitat sa ii aminteasca "tati cheia" ) sa ia cheile cu el
Toate le stie.Eu m-am pus in pat,dar degeaba,sunt prea obosita si sa ma relaxez 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Denisam spune:
Salutare,
Is cam necajita ca Emma a facut febra de aseara, are cam la 4-5h, in jur de 38, ii cedeaza cu supozitoare,sper ca e de la masele, ca ea nu face febra, nici cand ieseau astea, ca alte simptome nu are si e cu mainile in gura si mai mamoasa evident- dar si asa vorbeste si face corelatziisi leaga si cate 2 cuvinte si ne uimeste de cate stie si ce zice.
Lui Alex ii curge un ochi si vad ca nu ii trece cu ce picaturii ii dau,asa ca maine dimi mergem la pediatru.
Azi vreau sa ajung sa vad o gradi, maine la fel, ca treb din sept sa o dau neaparat macar 2 zile pe sapt sau 3, ca e disperata dupa copii si activitatzi,deja ma simt uneori inutila pt ea, ca nu le am cu cantatul si cand sunt cu alex sa ii dau papa sau altele, ei ii treb ceva concret de facut, nu sunt suficiente cartzile dvd si jucariile.
MA duc sa spal rufe, (am venit aici ca i-am dat papa lui alex si am mincat si eu)ca de azi de dimi nu respir dar vad ca am spor, asa ca profit.
Numai bine si sper sa gasesc mai pe seara timp sa vizionez pozele noi- cu Marco am vazut doar o parte, fain la unguri.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
Bianca si eu am fost slabanoaga, asa ca nu are cu cine semana gras. deocamdata e in grafic, sper sa fie tot asa caci atunci e ok.
Moni se pare ca i-a apucat pe toti cu dintii. si marco e tot asa, mai marait, tot dupa mine. daca nu-i dau suzeta e cu degetele in gura.
Denisa neaparat sa o duci la gradi, iti va fi mai usor tie.Mai ales ca Emma cere o multime de activitati.
sper sa fie ok maine cu Alex la pediatru.
eu ma duc sa intretin piticul. nu se dezlipeste de mine. si la desene se uita tinandu-ma de brat
. daca ar iesi odata si caninul asta.....
aici ploua acum, iar va fi maine o zi naspa. sper ca nu.
va
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
GIO ba eu sper ca va fi tot racoare si daca ploua nu-i bai,decat canicula aia
Am vazut pozele de la Gyula ca eram tare curioasa,de restul lumii n-am timp acu ... Arata bine strandul.Frate-meu nu mi-a povestit mai nimic,ca el abia deschide gura.Ce stiu sigur e doar ca are si umbra,pe mine asta ma interesa in caz ca merg si stau o zi intreaga ...
DENISA pai du-o si mai repede la cresa ,sau e vacanta si acolo? Cat sta maica-ta? Cred ca esti zombie
cand te mai aud si cu aspiratul
Da,se pare ca iar ii apuca pe toti odata cu dintii 
Puradeaua e la orizontala (vorba vine ... ca inca e in stadiul de dat peste cap) Dar e cu bibi si Bau Bau,deci "noate buuna" ![]()
Mai am ramas iar masca: a pus-o Ghitza in picioare la el pe burta,statea in echilibru,dar el inca o tinea si ea de-acolo: " NU MA TINE ! NU MA TINE ! "
Si ii impingea mainile sa o lase singura!!! Nu cred ca am auzenii,chit ca-s zombie,chiar asa a zis! De filmat n-am apucat,ca n-am energie,nici loc in drop,nici nu stiu ce-i p-acolo,pare schimbat tare.
P.S. Sa o auziti cum zice ... GUDA ! Ca asa o mai "alinta" taica-su cand face pe smechera 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3