Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Cosmi...sotul tau poate a cumparat pisica si ti-a zis ca s-a tinut dupa el numai ca sa o luati acasa.
Si noi i-am promis Sandrei ca ii luam alta pisica dar inca nu stim cand. Ce vreau eu sa iau e aia din reclama Wiskas, tigrisor si am gasit pe net la 300 E
.Atatia bani nu dau pe un animal
Moni, spor la treaba.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anymony spune:
Neata fetele!
Eu sunt treaza de la 7 juma...Ioana inca doarme, de la 9 fara un sfert aseara...draga de ea -vremea e de vina. la noi ploua tarisor si e cam racoare bine.
Moni...spor la munca. si eu trebe sa trag o fuga la conta sa semnez bilantul si sa fac un trasfer din trez in omercial, ca boii astia de la casa de asig abia azi cred ca or sa bage banii...normal intra pe 27 dar ...deh...
Am numerotat retete, le-am indosariat si miine cred ca ma duc sa le duc. M-am dat peste cap sa ii gasesc unei cunostinte un medicam. care costa 1100 euro cutia... astept comanda de la bucuresti...sper sa vina vineri . e pt cineva care a fost operat pe cord si s-a contaminat singele de la transfuzie cu mucegai
si numai cu medicam asta merge...nasol moment
Ce ar fi nou...a adormit aseara cu povesti-fara bibe , fara suzi...ne-a iesit si ultimul canin...asteptam rindul 2 de maselutze...
in rest toate bune
salutari si pupici
concedii placute si drum bun celor care pleaca...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Ce ciudat e dropul asta
S-a trezit si Dani, si-a baut laptele si acum isi face siesta in patutz.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Cosmi tu nu esti la lucru?
Denisa, Giova, Irina, multumim de comentariile din drop
Bianca
cosmi1975 spune:
BIANCA nu a cumparat o ca nu avea motiv plus ca nu le suporta
CUSCRA pupicei tie si la nora frumoasa

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
BIANCA EU NU LUCREZ VARA AM 72 ZILE DE CONCEDIU
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
anymony spune:
FERICITO!!!!!!!!!!
mie de asta imi pare rau dupa invatamint
in rest..chiar nu regret
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Cosmi,ce bine o duci ...
. Tu parca spuneai ca lucrezi la o scoala speciala, cu copii cu probleme nu? Aia nu invatza vara nimic?
. Eu stiam ca profesorii au concediul normal, iar in timpul verii trebuie sa mearga la scoala sa faca macar prezentza, sa bea cafeaua si la 10 sa o stearga ca au muncit destul
. Si le mai trebe salarii mari ca parca nu au destul pt cate ore muncesc pe zi
Si ca tot mi-am amintit...Giova tu spuneai ca la anu nu o sa ai concediu...De ce? Daca iti faci firma tu decizi daca iti iei sau nu, iar daca esti angajata pt fiecare luna lucrata poti primi 1.75 zile de concediu..deci daca te angajezi in ianuarie pana in iulie iti faci jumate de concediul de 21 zile cat se da in mod normal.
Bianca
Ana_m spune:
Cosmi , pune poza cu matza sa o vedem 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
Chiar asha Cosmi...pune poze cu Missy
Anymony tu unde ai poze noi ca prin albume sunt numai poze vechi...
Bianca