Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Dani s-a trezit la 7.20, eu m-am ridicat din pat i-am incalzit laptele si pana sa merg sa il dau el a adormit deja. La 8.20 aceeasi treaba..a marait in somn, eu repede sa il mai incalzesc putin ca se racise, intru la el camera...el dormea dus...Inca doarme...
Cred ca e de la vreme, e innorat si a plouat aici.
Giova pranzul la noi se putea lua in 3 locuri: la restaurantul de pe plaja si de langa piscina mare la ora 12, la restaurantul de piticonti care era langa bazinele de copii tot la ora 12, si la restaurantul din hotel la ora 13. Micul dejun era de la 7 pana la 10 si era si late breakfast de la 10-11 pe plaja. Cina incepea la 19 pana la 21.30 la rest hotelului + la rest a la carte.
De la 23.30 pana la 24 se servea supa tot la rest de pe plaja dar nu m-a interesat . In Turcia nu mi-a fost foame niciodata, mergeam la masa.... ca asha era filmul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, am vazut pozele..foarte frumoase. Vad ca Marco e tare iubaretz cu gagicile(aviz Diana de Ingrid ), iar la strandul Gyula arata foarte bine totul. Pe unde e strandul asta? La cati km de granitza? Acum am sa caut si eu despre Hajduszabazlo sa vad daca gasesc ceva ca stiu ca atunci am gasit site.
Dani inca dorme si laptele trebuie sa il incalzesc iar...a treia oara

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Azi am venit mai devreme la lucru, ca ieri a trebuit sa plecam mai devreme si sa recuperam acum pe ultima suta de metrii . Eu aseara am facut cam 90 % din bagaje, acum urmeaza sa mai bag ce imi amintesc pe rand . Si inca nu suntem siguri ca plecam maine ca depindem de niste dobitoci care au de trimis ceva la lucru si ziceau ca trimit in dupamasa asta

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Hajduszoboszlo asha se scrie.
Si am gasit un hotel acolo ceva..
Eu vreau sa caut poate are prezentare strandul...

http://www.iturism.ro/oferta_Hotel Hajdu Kastely 3*, Hajduszoboszlo_7363.html {baga adresa cu totul ca altfel nu o ia)

Mergi la inceput

Ana..pt cat timp veniti in Romania? doar la TM mergeti? Nu sunt prea la curent cu tot
Giova, asta e situl lor
http://www.hajduszoboszlo.hu/digitalcity/domainstart/hajduszoboszlo_.jsp?dom=AAAACWTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA TOT NR.ALA CU 0766 O SA IL AI IN RO?
ACUM PAP DE-AIA AM BAGAT NASUL P-ACI.
In rest lucrez en gros.
Bianca - off topic ca tot intrebai de declaratii,hai sa iti fac pofta sa te faci contabila:pai o sa le fac si depun toate acum pana nu plec.Iti dai seama.Maine voi avea pontajul abia,da-i si calculeaza urgent salariile,pune-le pe card sau da-le prin casa,fa tabelul cu nr. si seriile la tichete si da-le,fa toate declaratiile la salarii si depune-le ... fa toate ordinele de plata cu contributiile la salarii si toti furnizorii la zi si bilantul la 30 iunie Si balanta pe iunie nu e inca inchisa,inca nu a finalizat cucoana aia din Italia niste chestii sa imi mai dea ok-ul (abia de 2 zile mi-a dat ok pentru aprilie si mai )Ieri si azi am bagat toate facturile , bonurile plus chitantele si banca pe iulie sa fie la zi,sa am soldurile la furnizori.Nu mai stiu de ce sa ma apuc prima oara AAA si mai am de pregatit importurile si exporturile pe iulie pentru declaratia intrastat.Si declaratia 100 la finante.Toate astea in 3 zile,plus ca vineri e zi scurta.Deci azi stau la ore.Daca ma trezesc maine cu control de la TVA ii omor Pe bune
Enjoy darling,fa-te contabila Da' nu d-aia cum esti tu acum,sa bagi numai facturi in program

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Pt toata luna lui august venim Bianca
Moni, nu nu cred ca il mai am pe nr ala: las ca ii confisc mobilu lu bunicamea si asa o sa am si eu nr de mobil in Ro. Ca la mobilul meu de aici , nu pot sa ii scot cartela

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ati vazut cum s-a schimbat dropul???
Mai sa vedeti ce a inceput iar Diana sa scanceasca prin somn de vreo 2 zile.e posibil sa o supere deja maselele alea de "dupa 2 ani" ??? Ca incisivii ii are deja si restul ...
Eu aseara n-am mai intrat,eram ocupata,ca am pus tzara la cale cu Ursulina
Gata cu papica,ma apuc iar de lucru ... Dar daca ma apuc de plati prin internet,paan se misca alea cu incetinitorul,poate mai bag nasul ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata] gagici
eu astept sa se trezeasca copilul care n a bagat pisica in sema, pisica care e superba birmaneza pura, ca m am dus cu ea la medic am deparazitat o , i am facut carnet -MYSSY se numeste are 3 luni , si a gasit un loc al ei sub coltar se joaca si colac peste pupaza ca as fim siguri ca e f manierata din prima a facut la lada cu nisip , nu stim daca o oprim noi dar sigur va incapea pe maini bune

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Moni...asta e...fiecare se face ce ii place. Am vb si eu sefa mea de la munte si mi-a spus ca a tras mult, a facut o gramada de declaratii si a inchis multe luni. Dar daca ea poate cu n`spe mii de firme, eu sau altii nu pot cu una singura? Am tot respectul pt ea, e o femeie de nota 11 .
Cat despre lucrul la serviciul contabilitate stiu si eu cum se lucreaza ca am lucrat in birou cu soacra-mea pe vremuri . Se mai si freaca menta dar cand e de salarii si declaratii se munceste. Inca economistii nu sunt bine platiti in Romania dar vor fi in viitor. Cel putin expertii contabili sigur vor fi, vor fi ca si juristii, pt o semnatura lasi bani grei.
Ana, drum bun

Mergi la inceput