Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 29
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Va citesc zilnic, dar nu am timp sa scriu. Ma bucur ca s-a mai animat forumul. De asemenea am vazut foarte multe pozici, toti copii sunt super, vorba Alexiei.
Fetele mele au crescut, deja de cand am venit de la mare le culc impreuna. Bineinteles ca doarme si unul din noi cu ele. La fetita cea mare am renuntat la pampers, la Daria inca nu ne-am obosit. Mai devreme de 1 an si 8 luni nu o sa fac prea mari eforturi in acest sens.
Sa va zic mai multe despre Daria. A inceput sa zica diverse cuvinte, dar cea mai tare faza a fost cand ma tragea intr-o zi spre frigider si cand intr-un sfarsit m-am hotarat sa merg sa deschid usa frigiderului s-o intreb ce vrea mi-a spus cu nonsalanta:"bravo". Mananca foarte bine, a sarit de 10 kg, nu stiu exact cat are. Oricum se vede ca are o surioara mai mare, invata rapid dupa ea.
Acum ma grabesc sa inchid mesajul ca o sa inceapa solicitarile fetelor. Tot timpul vor ceva...
Va pup si va citesc din umbra...
Oana, Alexia
si Daria
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
Vai ce bravo Daria
.Si ele dorm impreuna!!!Ce fain si Fini cu Ardeiu dorm impreuna, of ma apuca si pe mine doru de inca un copil, dar nu se poate pin nu terminam cit de cit casa.Dar ceva poze cu grasunica si surioara? Si cred ca si tu tre sa ai o silueta de invidiat daca toata ziua cer cite ceva.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
CatXO spune:
Aici gasiti pozici cu fetele mele: http://www.dropshots.com/CatXO#
In ceea ce priveste silueta, ea nu e cum trebuie pentru ca nu prea am avut timp de mine. In urma sarcinilor foarte apropiate am ramas cu o burtica nu foarte de invidiat, ca multa lume ma intreaba daca mai astept un bb.
Nu ca asta arb fi un lucru rau, dar totusi...
Pupici
DANUTU spune:
oana rusu azi....fiind plictiseala mare...am "rasfoit" albumele tale...
ptiu da frumusei mai suntetzi si voi,parintii,cui sa ii semene oare PAUL?
TREBUIE MUSAI SI BB2 SI GATA!
tu????arati de 25 nu de 37
mami de danutu si monica.noi
DANUTU spune:
quote:cat sunt de fumusele si ce frumos la imbraci
Originally posted by CatXO
Acum sper sa mearga...Nu prea stiu sa folosesc dropshots-ul...
Oana, Alexia
si Daria
Varsta Alexiei
Varsta Dariei

de locurile frumoase din fotografii...nici nu mai zic.
sa_ti traiasca papusile(dak ar fi fost sa maresc toate fotografiile......imi mai trebuia o zi.si asa am stat cam mult azi pe aici
)mami de danutu si monica.noi
CatXO spune:
quote:
Originally posted by DANUTU
aici una bucata monicuta dulce si cuminte
Pupam cretulina.
Mi-a placut foarte mult si camera copiilor. Foarte buna sursa de inspiratie pentru la anul, sper, cand vom aranja si noi camera fetelor.Pupici
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by DANUTU
oana rusu azi....fiind plictiseala mare...am "rasfoit" albumele tale...
ptiu da frumusei mai suntetzi si voi,parintii,cui sa ii semene oare PAUL?
TREBUIE MUSAI SI BB2 SI GATA!
tu????arati de 25 nu de 37
Mey.... multzam de complimente....
Stim ca tb bb2, insa operatia sotului ne-a cam dat peste cap.
Acuma si-a revenit, suntem in grafic
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006Am implinit un an

si Daria