Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi l-am facut pe cel gratuit

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

CELOR CARE POARTA NUMELE FECIOAREI MARIA , inclusiv fetitei mele!

celor apropiati din familie care poarta acest nume Sfant!

BUBU sa fii fericita ! sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu urez La multi ani Mariilor!!

V. Erica articolu nu se vede. Eu am avut tuse convulsiva in copilarie si a fost super naspa. Tu la celelalte vaccinuri nu le-ai facut si P?

Uitati un articol interesant: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1197 Mie mi s-a parut util

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani Mariilor, Marianilor si tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului!
La Multi Ani, Ana-Maria! Sa fii sanatoasa si puternica pt puiul tau! Multumim pt link, e interesant articolul.
Fetele, eu cred ca azi trebuie sa ne bucuram noi toate mamele, caci suntem datatoare de viata asa ca Maica Domnului! Sa ii multumim pt minunile care ni le-a dat! Eu ii unt profund recunoscatoare!
Kris, sa-ti traiasca micuta si sa creasca frumoasa ca o floare!
Erica, multumesc. Succes cu deschiderea salonului. Pe unde este localizat?
Shobo, Crinuta si Matei a facut pana acum vaccinurile gratuite. Am intrebat ieri dr pediatra ce vaccine ne recomanda pt 2,5 ani si ne-a zis ca tot Infarixul hexa (care i l-a facut si lui Bogdan, dar contra cost) si care NU DA REACTII. Pt Matei acest vaccin este gratuit. Noi il vom face in septembrie.
Monalac, dulce tare Cristianul tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani tuturor Mariilor!

Referitor la vaccin, nici la farmacie nu ne-a recomandat Infanrix, ci acela, de care v-am pomenit eu, si asta dupa ce s-a uitat pe o hartie, sau ceva de genul asta.
Nu suport lucrurile neclare, incerte.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, eu am facut tot schema pentacthib pana la 1 an si acuma la 2,6 ani m-am dus cu el la dr de familie (care e pe dinafara) sa o intreb ce vaccin trebuie dat si mi-a zis ca DTP si ca il au deja acolo, si asa m-a convins si l-am facut pe ala de stat. Asa ca acuma stau si eu in dubiu daca nu cumva mai trebuia rapel la vreuna din optionalele incluse in Penta. Ma gandesc ca poate este pe internet vreo schema straina la care se vede exact ce trebuie dat. Oricum eu nu mai am ce face, faptul e consumat.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Coraly ai facut bine, DTP trebuia facut.

Liviana multumesc frumos pentru urari!! Sie tie iti urez acelasi lucru.

Apropo de vaccin ce stiu sigur e ca acum nu trebuie sa contzina antipolio. Tineti cont de asta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

kris,la multi ani fetitei tale,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!ana maria,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire!la multi ani tuturor sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, nu se deschide link-ul...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput