Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si eu tot de Infarix stiu.

Mie mi s-a explicat dinainte de vaccinul de 2 luni...ca daca voi incepe cu infarix, asa sa-i fac pana la 2.5 ani.. adica sa nu trec la 6 luni, sau 1 an, pe cel de la cabinet, deoarece investitia de la 2 luni ar fi inutila..

Si eu trebuie sa-l fac, poate sapt viitoare..

Imi spune si mie cat costa in farmacie infarix-ul? Sa stiu daca il comand la furnizorii doctorei..

Va pup!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noi nu am facut Infanrix, ci Penta nu stiu cum...
O voi suna pe dr. lui de familie sa o intreb clar.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, Pent Act Hib se numeste. Si noi tot p-asta l-am facut la 2,4,6 luni...
Noi inca n-am stabilit cand il facem pt ca dr noastra e in CO.

Patricia, te-ai intors din Gerakini?

Liviana, am admirat si eu tabloul.

In alta ordine de idei, eu n-am prea avut timp de citit pe forum, nu-mi ajung 24h sa fac tot ce-mi doresc/trebuie... Joi am examen practic la masaj, la teorie am dat deja si am luat 10. Sper sa deschid si salonul in curand. Sa-mi tineti pumnii.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor la varsta asta se face DTP adica are doar trei valente, fara antipolio. Am citit schema de vaccinari. Asa ca intrebati cel mai bine medicul inainte cum se cheama cel optional.

Bubu sa imi spui si mie ce ati facut la doctor maine. Pe noi ne-a reprogrmat la inceput de septmbrie ca a intrat doftoru in co. Eu am trecut prin ceva emotii dar m-am mai linistit acum, am mai citit pe forum si se pare ca nici cazurile grave nu sunt foarte naspa. Doamne pazeste!!! tare sunt speriata cand vine vorba de puiu meu!

Mergi la inceput

Asa stiam si eu: tot DTP la 2.5 ani (dar noi mai avem si un rapel la PentAct HIb de facut), de-aia am si intrebat acum cateva zile ce vaccin le faceti.
Inainte sa plecam in vacanta, dr ne-a promis ca ne suna cand gaseste DT simplu. Mi-e frica sa-i fac si componenta Pertussis.

Iata ce am gasit despre Pertussis: http://www.homeopatie-soescu.ro/articolnew/ashot.html.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

noi am facut tot timpul cele gratuite date de stat. ce ar tb sa facem in acest caz acum??

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 13 sapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shobo

noi am facut tot timpul cele gratuite date de stat. ce ar tb sa facem in acest caz acum??

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 13 sapt

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Cred ca DTP.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

noi suntem bine,dar n am prea avut tp sa scriu,pt ca sotul meu se pregateste intens pt ex la pompieri si eu tb sa stau mereu cu cris,sa nu l deranjeze pe tati de la invatat.proba sportiva a luat o cu 10 pe linie,dar na,e prof de sport.maine are legislatia.cris e bine acum,dar nu mai vrea sa pape iaurturi,lapte praf si fructe,asa ca mananca acum m mult mancare gatita.exact ce nu prea manca inainte.ii dau in schimb sucuri de fructe,am renuntat definitiv la laptele baut oarecum in somn si nu mai mananca lapte decat dimineata,cu cereale.am inceput sa i dau zuzu.oricum,n o sa mai fiu asa exigenta in priv mancarii,o sa mai scap si un mezel dar de buna calitate,pt ca degeaba i am dat eu numai lactate si fructe,ca tot i a iesit hematocritul scazut si de asemenea lipsa de calciu.sa va zic niste perle scoase de cris//cristian,vrei mar?//il intreb eu//nu,mami, e malul otavit baba//adica e marul otravit al babei din alba ca zapada.sau-la tv,pe prima niste fete la un concurs de frumusete//cristian,iti plac fetele ?//nu mami,sunt uate,mie pace mami//sau//tati,peaca icea,nu veau dom cu tine,ai tate mici.veau dom mami,ca ae tate fumoase//fara comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai tocmai asta am intrebat si eu, mai ales ca am sunat-o pe dr. lui de familie si mi-a spus acelasi lucru, ca nu trebuie sa ii fac nu stiu ce componenta, la care eu am intrebat de ce, si tot asa.
In final, eu ce vaccin ii fac?
Mamicile care le-ati facut deja vaccin copiilor, ce tipuri de vaccin le-ati facut?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu nu i am facut vaccinul.si ma bate gandul sa nu i l fac,pt ca am auzit de tot felul de reactii urate.

Mergi la inceput