Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 10
ana maria spune:
Amaya ti-am vazut pozele si m-ai topit cu puii tai... nu mai spun ca vreau si eu inca unul .... Cristina e mortala in pozele cu Winnie, e de reclama...
lbelciug spune:
Fetele, multumesc pt incurajari.
Din pacate treaba e mai rea acum. Matei a vomat ieri la cresa, tuseste, are diaree si nu mananca. L-a vazut un pediatru si m-a sfatuit sa-l tin acasa o vreme, pana ii trec mucii. Acum e pe tratament acasa, dar nu mananca. Nu-l fortez, imi e teama sa nu vomite, insa e si tare apatic. Ma ingrijoreaza ca are si scaunele decolorate...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Amaya spune:
Ana Maria, multumim mult. Adevarul este ca sunt tare mandra de minunile mele. Si tu pune-te pe treaba cu bb2
. Mie nu mi se pare greu deloc, din contra, este mult mai usor decat ma asteptam (mai ales ca nu avem nici un ajutor). Am observat ca celor cu ajutoare le este mai greu cu mai multi copii. Nu am gasit inca logica insa in jurul meu este teorie dovedita.
Liviana, imi pare nespus de rau ca si Matei este bolnavior acum. Dar ce a spus pediatrul? Ce are? Fiindca mi se par cam multe simptome ca sa nu fie nici o legatura intre ele. Andrei le-a avut pe toate cele expuse de tine doar cand a avut puroi in gat insa el facea si temperatura, avea cel putin un puseu de 40 de grade pe zi si era moale rau. Temperatura a aparut cam la 3-4 zile dupa celelalte simptome si tot atunci au aparut si pungile de puroi in gat. Sper sa nu fie asta la voi si nici altceva mai serios. Revin cu sfatul cu Enteroseptimul pentru diaree, administrat corect este miraculos. Cu mancarea, sfatul meu, da-i orice ii place si vrea sa manance ca sa nu scada prea mult in greutate, Andrei imi manca numai alimente moi (asa ne-am dat seama ca problema este in gat fiindca il durea cand inghitea alimente mai dure), iaurturi, banane, orez cu lapte, zeama de la supa, etc. Multa sanatate va doresc!
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
ana maria spune:
Amaya apropo de teroia cu ajutoarele si cu dificultatea cu copiii: din experienta mea am observat ca ei sunt mai intelegatori cand sunt cu o singura persoana. Eu am avut ajutor pe mama mea de cand am nascut. Primul an a fost de cosmar, am stat acasa cu ea si cu bebe si era foarte greu, ne certam incontinuu. De cand am inceput serviciu e mai bine. Eu plec dimineata cand vine mama, iar dupa amiaza cand vin eu pleaca mama acasa. Asa ca Didi nu sta decat cu una dintre noi. Si e mai bine si pentru noi si pentru el. Iar mama imi tot spune "Vai cand e cu mine e mult mai cuminte", comparand cu comportamentul lui cand suntem amandoua.
Shobo spune:
Amaya, e f cunoscuta teoria ca atunci cand apar mai mult de un adult (dintre cei cunoscuti, desigur) in preajma copilul nu poate suporta mai multi "sefi" cica
si devine f agitat, se pune pe chestii nasoale, asa cum ai spus un exp e ca mai minte sau tipa necontrolat si face lucrurile mai grele clar! si noua ne spune bona la fel si am vazut si eu cu ochii mei: cum pleaca ea si raman eu cu el devine clar mai cuminte si invers, dim, cum plec eu si tati la birou el o asculta f bine.
Liviana, sanatate multa!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 13 sapt
crinuta spune:
Fetelor, Rayan e interesat de " mucaca" ( muzica).
Imi fura partituri si le pune pe pupitru pentru a canta la pian.
Apoi se suie pe scaun, apasa pe clape si zice " douamii". Na, sa va vad ce inseamna "douamii" asta, ca eu nu m-am prins din prima.
Pardon, trebuia sa spun ca el canta " douamii", nu spune.
E un scump.
Imi place ca spune "multumesc", "pardon", " acere" ( cu placere), insa, in rest trebuie sa faca totul singur.
Nu va mai povestesc faze ca sunt prea multe si as sta o ora sa scriu.
http://good-times.webshots.com/photo/2527401870066197876bNYfFW
Cam liniste pe aici.
Shobo, ai aflat ce se ascunde in burtic?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Do re mi...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Hehehe, exact. Cand l-am auzit prima data cantand asta ma intrebam ce tot canta Rayan despre bani, hehe..
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sirimie spune:
Liviana, cum mai sinteti voi? Insanatosire grabnica lui Matei! Tu il alaptezi pe Bogdanel?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Shobo spune:
Liviana, sanatate lui Matei!
crinuta, tocmai am obtinut programare pe 20 la Iosup si va anunt atunci
, sper doar sa nu dea rateu ca-l omor
. de acee am preferat sa merg la 15 sapt in loc de 14 ca poate vede mai bine. pe sormea a chemat-o si la 15 dupa cea de 14 ca cica nu vedea sexul bine si nu vroia sa se pronunte
, asa ca am urmat sfatul ei.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 13 sapt

...