Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stiu ca abia maine se schimba semnatura la mine..dar de plictiseala am schimbat/o de azi.
Kiva..nu stiu..e greu sa te pronunti fara sa vezi efectiv tipul de secretie. si la mine mai curge cate ceva..dar eu cred ca e normal...
stiti bancul acela ca daca nu ar avea picioare, femeile ar lasa dare ca melcii...astea suntem...

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

am si eu o intrebare..si-a facut cineva eco morfoligie fetala la medlife la dr. Steriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna...
azi e mai bine.nu mai e asa cald...parca.
eu sunt in lucrari, ma pregatesc sa ma mut. abia astept sa fiu la casa mea!
bb e bine, miscacioasa
nici eu nu am purtat centura dupa prima naste ca dr mi-a zis ca e mai bine sa "munceasca" muschii...ca cica asa se lenevesc...acum nu stiu ce sa zic.
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena, cred ca esti putin cam nerabdatoare !
Sunt intr-adevar femei care devin suple imediat (ceea ce-ti doresc si tie), dar marea majoritate mai raman putin cu burtica.
In primele 6 saptamani (1 luna jumatate, nu o luna) ar trebui sa avem teoretic lohii (resturile sarcinii- cand se curata uterul).Unele raman balonate, echilibrul hormonal se restabileste incet-incet. In plus, in aceasta perioada nu avem voie sa facem gimnastica (sa nu agraveze scurgerile sau sa faci o hemoragie, datorita operatiei in cazul cezarienei).

In mod natural uterul/ oasele corpului-cel putin al bazinului (care se dilata in sarcina pt. pregatirea nasterii) ar trebui sa revina la normal in 9 luni!! (cica 9 luni ii trebuie sa creasca, 9 luni ii ia sa descreasca..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA fetelor
ANCUTZA, BB prima zi de concediu nu??!!
ANCA imi place mult ocupatia ta de astazi...eu acum m-am trezit..o sa ne bagam la "haleala" si vreau sa bag masina ca am multe de spalat apoi ne facem frumosi si fugim la gimnastica si masaj...
CAMI am avut saptamana trecuta control la dr de aici din cartier la care mergeam si inainte de sarcina si mi-a spus ca sunt super ok sa stau linistita...am facut doar un sumar de urina pt durerile mele de rinichi sa nu cumva sa fie infectie urinara si binecunoscuta secretie pe care am facut-o de la inceputul sarcinii din 2 in 2 saptamani..in rest mi-a spus sa mai facem o eco la 30 de saptamani...la ea ajung de abia pe 16 august ca atunci vine din concediu...la spital unde urmeaza sa nasc trebuia sa merg saptamana trecuta dar nu am mers pt ca m-am programat pt 6 august la dr cu care vreau sa nasc si raman la ea ..deci pe 6 august o sa aflu cum stam si ce analize trebuei sa mai facem....
..cat despre nastere vreau natural ..dupa ce vb cu dr o sa trebuiasca ma intalnesc cu anestezistul pe care mi l-am ales sa discutam..oricum dr cu care vreau sa nasc e sefa sectiei de obsttetrica-ginec si ea are cele mai multe nasteri acolo ...eu mi-am ales echipa ca sa zic asa si o sa-i comunic ei...asta in cazul in care o sa fie totul ok si o sa nasc natural...daca Doamne fereste se intampla ceva si imi recomanda cezariana ma si programez imediat nu stau pe ganduri..
...zilele astea facem 28 saptamani....au inceput arsurile si ziua..nu prea mai pap ca pana acum..si am impresia ca bebe s-a mutat cu capul in jos..il simt jos la "pasa" cand misca si inauntru tot jos pe vezica destul de tare cand imi da cate una fug la wc ca altfel "fac in pampersi"...
..noi ne-am uitat dupa patut si am gasit unul bestial exact ce-mi doream cu "ursuleti" si este 116.000.000 ..tati a zis ca nu ma lasa sa dau atatia bani pt ca oricum dupa cateva luni-un an le schimbam si daca ne mutam ii facem camera lui si atunci o sa vreau altele..hai ca v-am plictisit..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BUNA DIMINEATA!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost superb, am fost pe Transfagarasan, pe la Sighisoara in trecere, Tusnad si apoi la Predeal si in final la parinti; bebelina mea nu mai e deloc delicata, ieri chiar a fost nelinistita toata ziua, iar azi-noapte de la 3 indiferent cum ma asezam parca o puneam pe ghimpi...cred ca de cald; am observat ca dc se sgita si mananc se linisteste mititica, sau o mai pacalesc si cu apa.

Am citit din urma, felicitari fetelor care au primit rez de la amnio!
M-a dezamagit Roxana care ne-a calmat pe multe dintre noi, cand aveam nebuniile noatre (temeri); Roxana, tu care erai mereu optimista si plina de viata, ce inseamna asta!? Hai ca-s trecatoare starile astea!

Va pupam pe toate, gravidute dragi!

Ellis23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Victo

stiu ca abia maine se schimba semnatura la mine..dar de plictiseala am schimbat/o de azi.
Kiva..nu stiu..e greu sa te pronunti fara sa vezi efectiv tipul de secretie. si la mine mai curge cate ceva..dar eu cred ca e normal...

stiti bancul acela ca daca nu ar avea picioare, femeile ar lasa dare ca melcii...astea suntem...
26+ piticul Stefanut

nici eu nu cunosc prea mult in tb din astea dar cred ca ai dreptate 100%

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...nu era doar patut ca acum am vazut ce am scris era un dormitor intreg la banii aia

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata roxana ne-ai lipsit acum nustiu daca e valabil pt. toate da pt. mine e sigur

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, ma gandeam si eu!!!! este cumva Pali? se gaseste de cumparat si doar patutul (Loris Land- era in Cora Pantelimon dar nu mai este; il gasesti sigur pe Bdul Dacia- pe partea dreapta de la Pta Muncii spre Pta Alba Iulia). Sunt intr-adevar super-frumoase, zdravene, marginile sunt siliconate (poate roade bb la el cat vrea), plus alte "frectii"

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput