Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
buna dimineata
kiva stai linistita, nu e lichidul.. si eu am patit cu o pata de lichid care mia- udat chilotii, mult mai mare! Si am mers la dr. atunci direct si nu era! Cantitatea de lichid la 16-17 sapt. trebuie sa fie de 250 cm cubi, la sarcina normala el se scurge tot si dintr-o data, doar la placenta previa curge mai putin si mai incet!
o saptamana minunata va urez!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Kiva spune:
anacami asa sper si eu , sa nu fie ....desi sigur e din vagin , poat eun fel de secretie (nu e pi.. si nu e transpiratie)
o sa fiu atenta sa vad daca mai gasesc
am o senzatie ciudata ca m-ar durea/jena burta noaptea...
desi nu cred ca ma poate durea noaptea si ziua nu !
poate e doar grija?
mersi oricum
kiva22+
darleena spune:
Neatza burtici! Vad ca nu ati facut multe ochi inca, dar nu-i nimic, ca e inca devreme. Eu sunt iar la serviciu si sunt moarta de somn.
Azi noapte nu prea am putut sa dorm, si cat ma chinuiam eu sa adorm, ma tot napadeau gandurile.
Unul din ele era daca putem sa purtam centura din aia care sa stranga burta, imediat dupa nastere. Poate fetele care au mai nascut stiu.
25+ si baby Kara
anacami spune:
Petronela, le-am vazut! Esti dulce-foc si emani un chef puternic de viata! cred ca prietenii apropiati nu se plictisesc in compania ta!
M-a luat un somn, de fapt ma simt bine dar corpul mi-e molesit si imi vine sa casc incontinuu. In birou temp. este placuta spre rece, deci nu este din cauza caldurii!!!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
ancadragoman spune:
Neata
Gata ne-am trezit si noi....bine mai este in concediu!!!!!!
Acum beau o cafeluta si ma pregatesc ca la 11 trebuie sa fiu la epilat,manechiura,pedichiura....treburi serioase
AndreB LA MULTI ANI!!!!! si sa fii sanatoasa
BB vrem poze de la nunta....
RGE mai ai putin si gata
O zi buna va doresc
anca 25+
Maria
poze
anacami spune:
si tu Darleena?
Si la sarcina cu Sebi era un subiect un pic controversat cu centura: unii zic ca este f. buna, unii zic ca ar trebui sa lasi organismul sa isi revina "natural" la forma initiala. Nu am purtat, nu stiu nici acum daca voi purta sau nu. Am vazut un chilot cu tot cu un fel de centura, poate imi cumpar din acela sa ma mai "subtieze" nitel
http://www.anita.com/de/de/148,5,0,0,39100products-detail.htm
Centura de la Chicco:
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=1&subcategorie_id=2&produs_id=2
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pet.cost2005 spune:
cami - in sfarsit, am reusit cu pozele !!!!
Sar'mana !!! Sa stii ca sunt de fel optimista si vesela. Si "jucausa", pusa pe shotii (cand e cazul, desigur, si cu cine imi pot permite), ironica si auto-ironica. Na, ca parca tre' sa imi fac caracterizarea, ca la scoala . Prietenoasa ... la inceput nu prea sunt, sunt mai rece, nu prea sociabila ... pana ma obisnuiesc cu ambientul ... deci la inceput nu prea fac impresie buna din punctul asta de vedere ... nu sunt lipicioasa din prima. Dupa aia insa ...
Petronela
darleena spune:
Merci Anacami.
Pai si daca organismul nu-si revine natural? Si ramai cu burta?
O cunostinta de-a mea a nascut anul asta in ianuarie un baietel de 4,500 kg...deci mare. Si nici acum nu si-a revenit. Lumea inca ii cedeaza locul in autobuz
Pai eu ma depresez daca dupa o luna de la nastere mai am burta, asa ca imi pun centura imediat...m-am hotarat !!!
25+ si baby Kara
cristi07 spune:
Buna tuturor!
Sunt o viitoare mamica din gasca voastra de Noiembrie_Decembrie!
Va citesc de mult timp insa abia acum am reusit sa ma inregistrez.
Cristina
Victo spune:
neata si de la Cluj si un strop de racoare!
mai fetelor..greu si cu statul asta acasa..eu ma plicitisesc..:(:(:(
25+ piticul Stefanut