Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 14
adalia spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Originally posted by pet.cost2005
Am revenit dupa somnicu' de dupa-amiaza ... macar asa sa mai dorm si eu ... ca noaptea ma foiesc de colo-colo ...
adalia - daaa, ma intereseaza si zona Oaradea si, asa cum am specificat, nu neapart in oras, ci si in localitatile din afara daca se gasesc pe traseul nostru. Daca ai alte recomandari cu informatii precise, nr. de tel ... Pt. ca nu avem decis unde exact sa oprim ... dar ideea e dupa ce intram in RO, pana unde rezista sotul sa conduca ...
adina - mergem tot in Moldova, la Focsani .... deci e drum lung taaareee ....
Petronela
Petro, aici [url"http://www.bailefelix.ro
adalia spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Originally posted by adalia
[quote]Originally posted by pet.cost2005
Am revenit dupa somnicu' de dupa-amiaza ... macar asa sa mai dorm si eu ... ca noaptea ma foiesc de colo-colo ...
adalia - daaa, ma intereseaza si zona Oaradea si, asa cum am specificat, nu neapart in oras, ci si in localitatile din afara daca se gasesc pe traseul nostru. Daca ai alte recomandari cu informatii precise, nr. de tel ... Pt. ca nu avem decis unde exact sa oprim ... dar ideea e dupa ce intram in RO, pana unde rezista sotul sa conduca ...
adina - mergem tot in Moldova, la Focsani .... deci e drum lung taaareee ....
Petronela
====nu stiu ce am facut cu mesajul anterior, dar nu s-a postat cum trebuie====
Petro, aici [www.bailefelix.ro gasesti date de contact de la pensiunile si hotelurile din statiunea Baile Felix,situata la cca 10 km de Oradea...nu este chiar pe drumul de la Oradea la Cluj, dar e o zona linistita ..poate faceti si o baie cu apa termala daca tot veti fi in zona..va sfatuiesc sa innoptati in Oradea mai ales daca ajungeti la o ora tarzie seara ia romania..drumul de la Oradea la cluj este bun, dar sunt serpentine si tot felul de localitati unde tre sa fii foarte atent noaptea la carute si pietoni.
noi am facut vreo 12 ore de la bibione la oradea cand am venit din concediu si nu stiu daca mai rezistam inca doua trei ore de condus..eu, da sotul ce sa mai zic, ca el era la volan
iti recomand vila ana, carmena si crinul
adalia 24+
a happy mom-to-be
adalia 24+
a happy mom-to-be
ancadragoman spune:
Buna fetele
Gata am inceput si eu sa cumpar ptr bb,azi am luat 2 body-uri albe simple ...
Apropo de epilat,eu ma epilez in continuare inghinal total cu ceara si nu am avut nimic pna acum ,cred ca o sa fac in continuare asa ca eu cu lama nu ma fac.
Pupicei
anca 25+
Maria
poze
pussi spune:
am fost la munte, racoare, papa bun si mult oxigen! belelasele au fost foarte active si BB Ana are o noua jucarie... ombilicul meu Si in masina sunt asa cuminti..nu misca niciuna! Burta mea de 3 in 1 e imensa, nu ma mai pot apleca, desi am luat doar 4kg...o sa va pun, sper sapt. asta niste poze!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
ancadragoman spune:
Pussi ma bucur ca fetele sunt "cuminti" si au jucarii noi ....na ca te vaitai ca tu nu te ingrasi
anca 25+
Maria
poze
pussi spune:
cu kg. stau bine.. dar am un burtannnnnnnnnnnnn.. or sa ma mute cu macaraua
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
anacami spune:
Bunaaaa!
Pussi, bine ati revenit! de abia astept poze noi!
Jasmin, ! nu mai fi suparata, vezi ca toate trecem prin asta!
Petro, drum bun,asteptam poze! eu nu am reusit sa le vad pe ale tale; este posibil sa nu le fi facut publice? (verifica daca albumul tau este public sau privat).
Nici la BB nu am vazut pozele!
Adina, ieri am avut o lene de imi era lene si de starea de lene !
Astazi, ti-am furat ideea, si am scos hainutele lui Sebi din primele luni de viata. Am facut o sortare la un moment dat si i-am dat unui copilas mai sarman o multime,am pastrat unele "mai de suflet". Acum am facut "sortare la sortare", o sa mai dau o parte iar pe cele alese pt. fetita le-am aranjat deja intr-un dulapior, functie de varsta.Inainte de soroc o sa le spal, sa fie sterilizate (oricum au fost spalate si calcate inainte de a le "arhiva", dar trebuie sa fie proaspat sterilizate). Am aranjat si cele nou cumparate, mai mare dragul.
Si eu vreau ca in primele luni sa folosesc mai mult bodyuri si salopetele cu picior de care spuneai (genul www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0015539" target="_blank">asta. Pentru primele luni o sa aiba doar vreo 2-3 costumase, mai mult asa de smecherie (oricum este iarna si nu o pot scoate la rochitele si fustite)! Din primavara o sa i le iau mai "de efect".
Cand sunt mici trebuie sa fie schimbati f.f.f des, sa fie ceva comod si rapid- cum sunt bodyurile si salopetele (de preferat cu picior...)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pussi spune:
cami.. intrebare prosteasca...adr tot o pun: Exista bodyuri si fara pantaloni sau doar cele de vara care sunt si fara maneci... sunt noua in domeniu si nu stiu ec si cum
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
anacami spune:
am deja vreo 10 bodyuri noi varsta 0m si 1 m, si inca vreo 5 varsta 3 luni. Am gasit si de la Sebastian vreo 10 f. frumoase si "conservate" perfect- produse de Absorba (inrudite cu Z), material f. bun (am vazut ca se gasesc si la Premaman).
Adina, oare daca salopetele vor fi cu maneca lunga, ca va fi toamna-iarna, este prea gros sa ii pun pe dedesupt bodyuri tot cu maneca lunga? ar trebui sa fie fara maneci, gen maiou? La Sebastian s-a nascut exact la inceputul verii (cateva zile pana in iunie) si am prins vreme f. calda..
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania