Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
BB, petrecere placuta in seara asta!!! Sa mananci sarmale si pentru mine si sa-ti facaa sotul poze, ca vrem sa te vedem in costumatie de nunta! Si poate dansand! :-))
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
mai, al meu si cu mine suntem oameni bolnavi, dar bolnavi tare!
jasmina vine abia peste vreo 3 ore acasa si noi cica vroiam sa facem ceva impreuna azi. Bine, a trecut timpul, am mancat tarziu... acum stam fiecare pe alt computer si ne uitam pe net, cu messengerul deschis si ne trimitem linkuri interesante! Oameni bolnavi, aveti mila de noi...
Adina 19+
adra_bell spune:
Adina
Mihuta, n-am prins faza....sunt mure gigant la Bz? acusica vin si eu daca e p-asa...Sotul meu e din Bz si chiar ma gandeam sa facem o vizita saptamanile acestea, dar un picutz mai tarziu, sa dam o fuga si prin zona Siriului sa vedem daca s-au copt murele
Eu mi-am facut o cafea decofeinizata cu lapte si daca ar fi voie si un puf-doua as fi cea mai fericita
adra_bell 23+ cu Eva-Elena
adra_bell spune:
Am uitat sa schimb semnatura....Doamne ce a mai trecut timpul. Deja ieri bebelusha mea misca cu tot cu burtica, facea niste valuri mici
adra_bell 24+ cu Eva-Elena
adinag spune:
vreau si eu mure!!!
Au ai mei in gradina, dar inca n-au iesit asa multe, si pentru o canita mica nu fac eu 120 km...
Adina 19+
adalia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Victo, eu de cand am ramas insarcinata nu m-am mai epilat inghinal total, 1. ca mi-a fost frica 2. ca pielea e mai sensibila acum in sarcina. Nici inainte nu a fost ocupatia mea favorita, dar acum e deja cam prea dureros. Dar inainte de sarcina cred ca se merita incercat, macar pe bucati.
Eu una o sa nasc prin cezariana asa ca sper sa scap cu epilat doar partea din fata.
23s + Sophia
mihuta,eu am auzit ca si la cezariata te rad total in spital, daca nu cumva mergi aranjata de acasa
..dar probabil ca depinde de la spital la spital, dar ti-as recomanda sa te interesezi sa te aranjezi tu daca nu doresti sa te rada inainte de operatie
adalia 24+
a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
pai mey de suportat suporti, ca n-am auzit de neimeni care sa fi dat ortu popii la epilat, dar spre deosebire de nastere nu are un beneficiu concret....
eu recunosc ca daca imi zice, mai mult nu te fac ca te doare, cedez si zic bine... numai la ideea ca o sa ma doara
23s + Sophia
fetelor, cosmeticiana mea mi-a zis ca epilatul inghinal poate declansa contractii, mai ales in luni mari, asa ca eu ma feresc sa ma epilez total..ma fac la chilot cu aparatul!
e doar un sfat!
adalia 24+
a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ciaoooooooo !!!!
Ne-am trezit si noi de vreo ora ... tare rau am mai dormit (mai bine zis m-am chinuit sa dorm) azi-noapte de caldura ... ooofff ...
Cica azi ar trebui sa fie mai bine .... da' nu mi se pare ...
Gata, de sapt. viitoare ma apuc de bagaje ... o fi prea devreme, da' le fac cu calm, imi insir toate alea pe-aici prin casa ca poate asa trece timpul mai repede.
O intrebare pt. fetele din Cluj sau imprejurimi: ce ne recomandati pt. o noapte de dormit ... pensiune, hotel ... ceva nu luxos, dar decent, adica sa aiba dus/baie proprie, curat ... ca sa poposim o noapte??? Eventual din experienta proprie sau auzite ... si sa nu depaseasca €80-100/noapte camera dubla/matrimoniala (daca se poate si mai putin)....
Am decis sa schimbam traseul pt. ca am inteles ca pe ruta Sibiu-Brasov sunt lucrari multe si se circula fff greu ... deci, vom intra pe la Oradea (Bors) ... nu am mai facut niciodata acest traseu, da' ne vom descurca ... daca aveti sfaturi, recomandari pt. noi ...
bb - fff frumoase lucrusoarele ... si carutul e fain !!! Sa le poarte sanatoase ... si eu sunt de aceeasi idee cu voi in ceea ce priveste lucrurile, adica mi-ar placea sa ma apuc si eu de shopping, da' ce sa-i faci daca am un berbec (ca zodie ) in casa, fff incapatanat si nu vrea de nici o culoare ... oooff ... mi-a promis ca se va ocupa el personal de achizitii de-astea ... si am cedat pt. ca am incredere in gusturile lui, ne cam potrivim, deci nu e riscul sa vina cu cine stie ce bazaconii acasa ... Iar eu, voi avea timp sa ma "desfasor" in shopping pt. bblina dupa aia ...
mihuta - eu si cu adina eram cu crenwustii in frigider ... imi pare rau ca tine ti-au facut rau ... la mine merg de minune ... Acu', sa nu vorbesc intr-un ceas rau, mie mi-au trecut arsurile ... stau fff bine, doar cu caldura sufar taaaareee ...
Petronela
Petro,, drumul de la Oradea la Cluj este foarte bun, doar ca pe Piatra Craiului ai serpentine vreo 5 minute. de inoptat, ati putea inopta si in statiunea Baile Felix sau 1 Mai...sunt toat felul de pensiuni foarte moderne si bine dotate la preturi rezonabile: 30-50 eur pe noapte cu mic dejun inclus..daca te intereseaza varianta innoptarii langa Oradea, iti pot recomanda niste pensiuni
adalia 24+
a happy mom-to-be
pet.cost2005 spune:
Am revenit dupa somnicu' de dupa-amiaza ... macar asa sa mai dorm si eu ... ca noaptea ma foiesc de colo-colo ...
adalia - daaa, ma intereseaza si zona Oradea si, asa cum am specificat, nu neapart in oras, ci si in localitatile din afara daca se gasesc pe traseul nostru. Daca ai alte recomandari cu informatii precise, nr. de tel ... Pt. ca nu avem decis unde exact sa oprim ... dar ideea e dupa ce intram in RO, pana unde rezista sotul sa conduca ...
adina - mergem tot in Moldova, la Focsani .... deci e drum lung taaareee ....
Petronela
adalia spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Am revenit dupa somnicu' de dupa-amiaza ... macar asa sa mai dorm si eu ... ca noaptea ma foiesc de colo-colo ...
adalia - daaa, ma intereseaza si zona Oaradea si, asa cum am specificat, nu neapart in oras, ci si in localitatile din afara daca se gasesc pe traseul nostru. Daca ai alte recomandari cu informatii precise, nr. de tel ... Pt. ca nu avem decis unde exact sa oprim ... dar ideea e dupa ce intram in RO, pana unde rezista sotul sa conduca ...
adina - mergem tot in Moldova, la Focsani .... deci e drum lung taaareee ....
Petronela
Petro, aici [url"http://www.bailefelix.ro