Recomandare neurochirurg

Recomandare neurochirurg | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

As vrea sa aflu pareri despre diferiti medici neorchirurgi. Ma intereseaza recomandari pentru cei care opereaza tumori, nu pentru cei care opereaza pe vase de singe.

Sanatate tuturor!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bicule, te rog da-mi cateva detalii eventual pe PM, ca sa intreb cat mai exact.
Luni merg la neurolog si il intreb pe cine imi recomanda.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Ciurea, Tascu, Talianu-toti la Bagadasar Arseni.Exergian....lista e lunga dar astia sunt in topul"preerintelor"mele. Asta daca vrei din Bucuresti

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lad in Red,
poti sa-mi spui te rog de ce numele mentionate sint in topul preferintelor tale?
Ce experiente ca pacient ai avut cu ei?
Multumesc mult.
Bic

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Buna. Experiente ca pacient niciuna dar doi mi-au fost profesori si, actualmente, toti trei imi sunt colegi. Nu sunt neurochirurg dar sunt printre cei mai buni neurochirurgi pe care ii cunosc, si am vazut suficient de multi. Sunt foarte buni profesionisti, au reusit sa salveze omaeni in extremis si sunt, in general oameni de o foarte mare integritate. Sunt in stare sa gajez pentru integritatea lor profesionala. Simplu: suntfoarte buni profesionisti...experienta mea cu ei e strict de natura profesionala.

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dr. Ciubotaru tot de la spitalul Bagdasar a operat-o pe mama in aprilie anul acesta. Avea o tumora maligna situata in sona motorie, cu riscuri mari de paralizie partiala. Dar a reusit(impreuna cu dr. Ogrezeanu) sa extirpe tumora complet si i-a oferit mamei cateva luni de viata. Pentru ca, din pacate, tumora e glioblastom, adica rea, cu refacere agresiva...

Iar in 2001 l-a operat pe socrul meu de un menigiom destul de mare si tot o reusita a fost. Din fericire, tumora era benigna iar socrul meu traieste si acum, dupa 6 ani jumate.

Barbate-miu glumeste amar ca la dr. Ciubotaru avem pacienti 2+1 gratis... De fapt, fereasca sfantul sa mai avem nevoie de el, 2 tumori in familie e deja prea mult.

In concluzie, parerea mea e ca e un chirurg foarte bun. Sanatate!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Mama acum are de ales intre dr. Ciubotaru de care mentiona Nora - multumesc - si Dr. Baltateanu de la Elias.
Lady in Red, stii ceva de Baltateanu de la Elias? Mama inclina catre el pentru ca i-a placut mai mult cum i-a explicat totul. Plus ca la Elias sint conditii spitalicesti mai bune.
Of, of, of grea alegere.

Smaranda, 3.11.2005

alaptati!

Mergi la inceput

Nora, te rog mult da-mi, daca vrei pe PM si daca nu e prea dureros pentru tine, mai multe detalii despre cazurile pe care le-ai avut in familie.
Noi sintem la stadiul in care nu stim exact ce se afla acolo.
In cazul socrului tau, medicii si-au dat seama ca e benigna din analize sau abia dupa biopsie? Dar in cazul mamei tale?
Mama ta a avut simptome? Dar socrul tau?
In ambele cazuri le-a fost recomandata operatia de la bun inceput sau le-au recomandat biopsie mai intii?

Daca poti sa-mi raspunzi cit poti de repede ar fi minunat.
Multumesc

Smaranda, 3.11.2005

alaptati!

Mergi la inceput

Buna!Despre dr Baltateanu nu cred ca pot sa spun prea mult pentru ca nu-l cunosc deloc personal. M-am intersectat cu dumnealui in cateva situatii destul de protocolare dar profesional niciodata. Oricum, nu am auzit nimic de rau despre el din surse sigure-si nici din surse incerte-daca viitorului pacient ii provoaca o stare de liniste eu as zice sa-l alea e el. Depinde pe mana cui simte ea ca ar vrea sa se dea.Intr-adevar, la Elias conditiile spitalicesti sunt mult mai bune ..din punct de vedere al aparaturii de specialitate insa nu este practic nicio diferenta.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dr. Ciubotaru si dr. Soare de la Bagdasar.
Mai sunt, fireste, dar pe acestia ii stiu eu mai bine sias avea si incredere in ei.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bic, iti raspund pe PM.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput