*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Sa va fac cunostinta cu comorile mele.
http://community.webshots.com/album/560161516kqIIOv

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile de fetite: cand le-ati factut la domnisorele gauri in urechi si unde?
Eu din pacate nu am apelat la asistente in maternitate, dar la botez as vrea sa aiba cercelusi...

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, mamici de capshunici!
Ne-am intors vineri seara din concediu (promit sa va povestesc maine cum a fost) obositi, dar relaxati...
Kay, ma bucur din tot sufletul ca micuta ta Sosonica e bine dupa operatie. Va asteptam acasa!
Fug ca iar plange Sofia (azi a fost mai maraita)
Florina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

chris27, arcadia, tincutza multumesc pentru raspunsuri,sunteti niste dulcici.
paflo, si noi dupa intoarcerea din concediu am avut o zi tare nasoala, cu plans mult si tare. Vestea buna e ca trece a doua zi

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare capsunele, io somej. Am fost azi la piscina si david a dormit cam nonstop, in sfarsit imi sunt si mie sanii mai tarisori si Robert a adormit cum l-am fixat in scaunul de masina. Dupa 6 ore de apa e rupt.
Incerc sa raspund, daca nu termin continui maine.

M-am bucurat tare mult de operatia Sniei. Am citit atunci noaptea.

Florina, uraaaaa, ne-ai scris. Mesajele tale sunt atat de concise si bine structurate ca e o placere sa te citesc. Fac bine la creier. Acum, niste completari:

1. am scris la subiectul Soniei, incomplet as spune si nu as vrea sa iti creezi o imagine diforma. la banca nu cer actul de inchiriere/ proprietate ci pass, dar noi in pass avem o viza si cand ne-au dat viza ne-a trebuit actul de inchiriere si salarii, etc. Pp ca pt cetatenii e altfel. Dar si in ro faci contul dupa B.i., nu?
2. acel strorcator pe care am dat noi 150 E il avem in boxa pt ca cel putin aici e cam inutil. Noi nu cumparam legume proaspete decat pt consum. Lui R ii cumpar suc, cand vrea bio. Nu cumpar fructe/legume sa le storc pt ca nu se renteaza. Asa ca ii dau fructele sa le manance si el bea doar apa plata. Nu l-am invatat cu sucurile, e cam dezvoltat pt varsta lui si nu vreau sa ii creez probleme.

Acum vin cu o rugaminte,imi faci te rog, cand ai timp o lista cu carticele pt pitici, din colectia lu Tudor pe care as putea sa ii le cumpar din ro pt R al meu?

ELTEKA, sper ca ai primit PM meu. Eram pe picior de plecare, ma asteptau toti si io butonam

Pepsica, astept. DE cand vreau sa te intreb. Daca ai tai sunt de 17 ani in Fr, tu ai plecat din 90 din ro?

Duda, am vazut pozele. superbe.Vroiam sa iti spun, dar mereu uit, de fapt sa iti povestesc. Io am un frate cu 5 ani mai mare, de fapt io am 3 frati mai mari, dar despre asta vroiam sa iti spun. Doamne, cate mi-a facut: m-a spanzurat cu elastic de lustra, m-a inchis in cuptorul de cozonaci cu un vecin, bun preten care acum e un cunoscut ziarist sau au ai mei un leagan de fier in curte si cand io ma leganam a venit cu un par si l-a bagat la spatele leaganului si am aterizat in gard; au chemat ai mei salvarea ca ma durea gatu, le era teama sa nu imi fi rupt ceva sau a tras cu prastia si nu m-a nimerit daaar l-a nimerit pe fratele cel mik si i-a zburat dintele din fatza si muuulte multe prostii din astea pana cam pe la vreo 20 de ani tot m-a chinuit asa. Si apoi s-a intors cam la 180 de grade. A devenit ca un parinte pt mine. Cine mergea vara la mare: io, cine facea scoala de soferi, io, si cand am dat l-a a doua fac tot el m-a sustinut ca nu le-am spus la ai mei. Si acum e tot la fel de grijului. si lista continua. Cand simti ca nu mai poti, sa te gandesti la noi , Asa sunt unii baietii in relatie cu surorile lor.

Ella, am si io un speciment dar ma abtin sa scriu pe forum, dar nici a ta nu e mai prejos. O sa ma uit la poza sa imi scald okii

Fetelor care se inscrie la o intalneala in 06 septembrie? avand in vedere ca io is cam prinsa nu pot decat in 6 sau 5. Locatia o alegeti voi ca sunteti cunoscatoare prin bucuresti. Arcadia si Liv s-au anuntzat. Altcineva?

Sobi, io ti-as spune sa nu ii da-i niki. Nu e dearee sigur. Daca face de 7 ori pe zi ar trebui sa iti faci griji. As putea sa iti fac o poza cu kk lu David pt infirma grijile. Relax. sa vezi ca trece, isi relgeaza singurel ritmul, nu ii strica bunul mers. Sa mamaca fructe si rosii ca sigur nu de la asta i se trage. Sper sa aiba cap-coada mesajul ca ii dau drumul. poate mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

iaca am revenit si eu dupa o pauza mai lunguta.

fetelor, eu incep sa ma ingrijorez in ceea ce priveste greutatea bebelinei mele. citesc la voi aici si ma ingrozesc, a mea e mai micuta decat altii de 1 luna si s-a nascut la 3 kg, deci nu chiar asa micuta. a luat in prima luna 900 de gr si in 3 saptamani inca 700 gr... dar atat! probabil ca la 2 luni va avea in jur de 4.9 kg. nici vorba sa treaca de 5-6 kg cum citesc aici.

monicoasa, pozele trebuie trimise la adresa mai_iunie2007@yahoo.com. de acolo le preia andrada.

didi si eu ma bag la intalneala, sper doar sa fie prin vreun parc sa venim cu bebeii ca eu nu am unde/ cu cine sa o las pe pitica. chiar vroiam sa te intreb, cand am auzit ca vii in tara, daca o sa stai aici, in drumul taberei, ca e tare simplu sa ne vedem.

duda eu i-am facut gaurici in urechi in maternitate, deci am scapat. oricum, cred ca la orice policlinica sunt asistente care se baga la asa ceva. poate la medicul de familie poti sa intrebi? si sa stii ca si eu sunt una posesoare de frate cu 3 ani mai mare si am patimit cate si mai cate in copilarie, dar acum suntem foarte atasati unul de altul si avem o relatie foarte stransa.

ella nu mai vorbi de soacre... a mea e cu totul si cu totul deosebita, crede-ma! nu vreau sa imi mai incarc sufletul acum, dar intr-o buna zi cand am mai mult timp o sa povestesc.

si eu ar trebui sa incep serviciul din octombrie-noiembrie. dar soacra-mea a zis ca e tare ocupata (cred si eu.. e pensionara doar!) si nu poate sta cu fata, drept pentru care am inceput sa cautam bona. gasisem pe cineva care acceptase sa vina de la 1 septembrie dar ulterior s-a razgandit si a zis ca-i e frica sa stea cu un copil asa mic. deci sunt in mari crize, unde gasesc eu bona de incredere? orice sfat e binevenit.

pupici la toate mamicile si capsunicile

mama lu' maria

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

In primul rand ma bucur pentru Sonia si vreau sa nu uite Kay ca suntem alaturi de ea.Doamne ajuta!

Sobi nici eu nu i-as da lui bebe nimic.In urma cu o luna am patit o chestie similara pentru ca eu m-am aruncat la pepeni si gulii si alte chestii si a doua zi a facut bebe diaree.Mi-am dat seama repede ca e din cauza laptelui meu pentru ca el era vesel, manca nu avea nici o problema decat scaunele lichide ...a avut vreo 7-8 si recunosc ca pe moment nu am fost prea relaxata.M-am speriat putin dar am vorbit si cu pediatru si cu netul(ca eu la orice dau un search pe net) si pana la urma m-am linistit.Am baut eu ceai de chimen si lui i-am dat ceai de fenicul de la Hip.Problema s-a rezolvat de la sine in 2 zile.

Eu in schimb tot nu m-am invatat minte si in continuare mananc legume si fructe proaspete..nu in exces dar mananc si bebe se pare ca s-a obisnuit.In schimb mi se pare ca reactioneaza la lapte, are colici...si e alimentul meu preferat...foarte greu ma abtin sa nu beau lapte.A mai patit cineva asa?

Ella de cate ori citesc la tine de intorsul la servici...parca imi pui sare pe rana, nu de alta dar stiu ca esti inaintea mea cu o luna....asa ca de cand te intorci tu mai am fix 23 de zile de concediu...de pe acum ma apuca disperarea...Cu menajera, daca n-ar exista eu cred ca as innebuni, macar la tine comenteaza soacra...la mine comenteaza mama ...ca vezi doamne ce mare doamna am ajuns de nu mai pot sa imi fac treaba prin casa...Innebunesc cand aud astfel de comentarii pentru ca asta imi mai lipseste ca oricum femeie nu mai sunt de cand am nascut si corpul si timpul oricum nu-mi mai apartin.Vor veni si ele vremurile bune...sau vor reveni!

Chris 27 felicitari pentru casuta!Noi la anul incepem marea aventura, de pe acum mi-e groaza cand ma gandesc cata bataie de cap va fi?Nu e un pic cam repede pentru carnita?Eu fetei mai mari i-am dat abia la sase luni carne, in rest ca si tine la fel am inceput diversificarea pentru ca acum 8 ani acestea erau regulile!

Pepsi, felicitari pt kg bebelusului, alaptatul e the best si asta o zice o mamica care la un copil n-a reusit , iar la al doilea m-am luptat o luna pana ne-am dat pe breazda.Si a meritat ca avem 6,5 kg la 2 luni si jumatate!

Pauly, bine ai revenit sper sa scrii mai des ca ne dor de tine!

Oricum din pacate am observat ca unele mamici nu prea mai scriu la fel de des ca la odisee...si tin sa le multumesc celor care in continuare o fac (Elteka, Didialex,Pepsi,Ella si mai sunt, nu va suparati pe care v-am uitat)pentru ca datorita voua merge povestea mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

A si uitasem, Andradap vino inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe unde umbli?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Marea aventura incepe in ...semnatura mea...Sunt asa de fericita!!!!Cu cine era sa impartasesc toate astea?I-am trimis mesaj si Oanei...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

fetele mele dragi dati-mi un sfat:bebelusul meu s-a speriat la botez si de atunci nu ne mai intelegem cu el.Ce pot sa fac?
chris27,te invidiez pt casuta,e superba,asa vrem s-o facem si noi .sper sa reusiti sa va instalati pana vine frigul!

Mergi la inceput