*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 27
tincutza spune:
Ella, si noi suntem "barosani" pentru varsta noastra:))), dar la pediatru nu vom ajunge decat la vaccinul de 4 luni. E f. aglomerata, acasa nu prea vine, iar la cabinet inseamna sa stau cu pruncul o ora, la usa, printre puiuti de cativa ani, bolnaviori.
Grasu' are 7 kile si ceva, a facut 3 luni saptamana asta. La fata tot pe la 3 luni am introdus suculetele, dar ea a fost alaptata mixt, pe cand iubitul papa doar tzitzi.Cum ti-a recomandat pediatra ta sa ii dai suculetul, asa, crud, din storcator sau mai trebuie fiert vreun pic? Iar urmatorul suculet, din altceva, cand il vei introduce?
Multumim de ajutor.
Miki, Pitzy si Cezar (2 mai 2007)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/
chris27 spune:
Salutare fete dragi!La mine se anunta schimbari mari de tot!(dar nu-i nimic,eu ies mereu invingatoare!)...Am reusit sa vindem apartamentul...asta e vestea buna...Cea mai putin buna,(dar nu rea!!!)e ca ne ajung banii doar pt o casa in rosu. (cu mici inbunatatiri).si pana pe 15 sept,trebuie sa ne mutam...Sunt putin speriata,sper sa ajunga banutii pt minime imbunatatiri,macar parterul sa reusim sa-l facem functional pana la iarna...Mi-e cam frica sa nu ne prinda frigul!Am incercat sa obtinem credit,cu ipoteca,dar nu e posibil...trebuie salarii mari de tot,si cand ai 2 copii in intretinere...e aproape imposibil.Sunt tare fericita...o sa avem casuta noastra,chiar daca va fi foarte greu....Deocamdata nu e nimic acolo in afara de ziduri...Dar eu o visez cum va fi cand va fi gata si...parca prind puteri!...Azi Daphne primeste supita de pui,(nu grasa,in bibe si la felui 2,piure de morcov cu carnita!).Asta e a doua schimbare majora!...Va pupam...Mai tarziu incerc sa pun o poza cu casuta.
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
ella_74 spune:
tincutza,
sucul de mar in primele zile ca sa vedem cum ii merge cu el; dupa, intra si morcovul in actiune; sucul direct din storcator, dar fara pulpa; pulpa mai dupa 4 luni incolo.
Eu inca alaptez dar David papa si formula de cand avea 2 luni; in momentul asta, jumatate din mese sunt formula, jumatate san.
David nu e asa gras, mie nu mi s-a parut niciodata; are 6,4 kg si 63 cm.
Elteka,
apropo de trezitul noaptea...dr mi-a spus sa nu-i mai dai toate mesele de noapte cu lapte , una sa fie din ceai; astfel, bebe se va trezi in primele zile sa manance la ora aia dar fiindca ceaiul nu-i place la fel de mult ca laptele, curand nu se va mai trezi sa manance.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
carrie spune:
doua intrebari am si eu va rog daca puteti sa ma ajutati:
1.pe mamarutza o doare rau burtica de doua zile-nu a facut nici kk da poate fi de la completarea de lapte praf care o bea uneori la unele mese?sau pot sa mai revina colici?
2.din cauza mucilor nu i-am facut inca vaccinul, saptamana viitoare are deja 3 luni.sa i-l fac cu cativa mucutzi?cat de tarziu i-l pot face?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
Chris cum ii prepari supica pt biberon?eu o sa incep dupa 4 luni da ma gandesc si nu-mi mai amintesc de la Thea
Ella imi pare rau de necazurile cu soacra?piticu va ramane cu ea dupa ce mergi la lucru?ca asta va fi probabil un factor de stress pt tine.mergi de la inceput full time?
si eu sunt f framantata s-ar putea sa trebuiasca sa iau decizia de a ma intoarce mai repede la job daca cumva se arata sa lucrez pt o multinationala mare...si nu stiu ce sa fac, cu Thea am stat un an jumate acasa dar am facut si un master intre timp, cu mamarutza n-ar fi fair sa ma intorc mai repede, nu?
Elteka, tot voiam sa te intreb?va intoarceti de tot in Romania?de cand sunteti plecati in Japonia?pe mine ma fascineaza Tokio, sper sa ajung in viata asta sa-l vad
ce limbarnita am avut...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
chris27 spune:
Cu draga inima ti-as raspunde Carrie in legatura cu vaccinul...Stiu doar ca atunci cand sunt bebeii bolnavi(Raciti)nu au voie sa faca nici un vaccin.Consecintele pot fi foarte grave!Numai un medic pediatru se poate pronunta asupra exceptiilor!...In ceea ce priveste supita,o fac normal,e la fel pt toti,doar ca nu prea pun sare(Cine vrea,isi pune in farfurie)...si ma gandesc sa las portia ei la racit,s-o bag apoi putin in frigider sa pot sa iau grasimea de deasupra...puiul e de alimentara...In a treia problemuta...nu cred s-o doara de la lapte praf!a mea e tot mai cuminte,doarme de la 22 la 6 dimineata!Pupici...Scuze...am bulionul pe foc!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
ella_74 spune:
carrie,
formula constipa, asa mi-a spus dr si intr-adevar de cand David papa si lapte praf face rar caca, adica la 2 sau chiar 3 zile; ieri a trebuit sa pun supozitor si m-am speriat ca a facut caca tare si stiu ca nu bine sa faca asa; azi a facut bine, adica mustarel.
Si daca nu a avut pana acum colici, nu cred sa inceapa la 3 luni.
cu serviciul incep full time, adica 6 ore/zi, program pana face bebe 2 ani; cat sunt la servici, bebe o sa stea cu soacra si n-o sa fiu stresata tocmai ca n-o s-o vad decat dimineata si seara.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
duda35 spune:
Sobi,
Si fetita mea face kk foare moale si chiar de cate 6 ori pe zi, dar nu mereu.
In zilele bune face doar de 2, 3 ori. Consistenta nu e aceeasi...eu m-am gandit ca e de la ceea ce maninc eu - in special fructe, pe care dn pacate nu mi le mai permit cat alaptez...daca nu e prea des eu sunt de parere sa o lasi in pace...
Carrie,
Eu m-am intors si la Eric la servici la 6 luni si asa voi face si la Anastasia, chiar daca mi se rupe sufletul, cred ca trebuie sa ne vedem in paralel si de cariera pentru ca intr-un final o facem pentru ei.
Elteka,
Si Anastasia incepuse sa doarma de seara pana la 5 dimineata, dar de cateva zile a reintrodus masa de ora 2 sau 3 si mai maninca la 5.30 - 6...sper sa nu dureze mult asa, mai ales ca nu pot da vina pe caldura...sunt la munte si aici e chiar racoare.
PiticaGogosica,
Nu stiu daca citesti curand, am vazut ca iti cauti bona, la fel si eu...greu...ai reusit?
Va doresc o seara linistita, plina de zimbete de copii fericiti
mamica de baietel si fetita
monicoasa spune:
Andrada am vazut mai demult, dar acum iti scriu:
Spune-mi ce este cu albumul acela pe care vrei sa il faci cu bb? As vrea sa trimit si eu poze cu Vladutu meu, pe ce adresa si ce fel de poze sa fie? Am vazut ca termenul limita este pana pe 30 august, sper sa mai intri.
Noi suntem bine, crestem, gangurim, plingem dar nu foarte mult,
Parca va spusesem ca nu mai vrea s aia sinul, ca ii dadeam si ceai cu bibe, dar de 3 zile i-am scos ceaiul si acum maninca sin fara sa comenteze. NU as vrea sa renunt la ceai dar il mai las asa sa uite de biberon. Cred ca sapt viitoare o s aicep si eu cu sucul de mar si morcov, dar mai intai o sa o consult pe dr pediatru, cu toate ca nu prea am incredere in ea.
Va pup
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
Pepsi spune:
kay, ma bucur din suflet ptr voi doua, am vazut pozele, Sonia are ochii tai! sanatate multa, sa va intoarceti cu bine!
elteka, cum spuneam din pacate piticii nu se scoala numa sa manince, si din cite vad nu numa domininc se mai scoala inca noaptea, asa ca putem sa le dam ce vream si cit vrem sa manince ca nu e legat de asta din pacate!si la clinica de alaptat mi-au spus ca pe masura ce copilul creste va suge mai putin si-si scoate una din mese, daca nu, poti sa-i dai ce vrei ca tot aia e, ca daca-i dai altceva in loc de lapte de sin tot te scoli sa-i dai si deci nu rezolvi problema. a, si tot intrebind in stinga in dreapta si eu pe alte mamici, stii ce mi-a zis o "mama"? ca sa-l las sa plinga bine de foame asa 2 ore, si apoi seara tirziu sa-i bag in el 2 biberoane ca sa se umfle bine si sa nu se mai scoale peste noapte......pai scuza-ma dar dupa 2 ORE de plins cade rupt de oboseala si cu aer in stomac! si pot sa ma laud ca david a dormit ieri de la 7 seara pina la 2 noaptea, si apoi a mai dormit de la 3 la 7.......fara sa schimb NIMIC.
mie mi-a venit ciclul la primul copil dupa 5 luni de la nastere si am mai alaptat fara nici o problema inca 13 luni, si la 6 luni dupa intarcare inca mai aveam lapte daca ma stringeam.....
florina, imi place mult ce ai scris, asa ma simt si eu la david, sint mai putin stresata si pot profita de tot, si asta fac ptr ca stiu ca vor trece asa de repede primii ani......
nu stiu daca am scris dar l-au cintarit la clinica de alaptat pe david si are 5.145 kg la 1 luna si 1 saptamina alaptat exclusiv, asa ca m-au felicitat ca a luat f bine, avind in vedere si sindromul ce-l am, si faptul ca nu pot lua nifedipina ptr ca am tensiune f mica(50/80)si ca ff rar au vazut femei cu sindromul asta alaptind, ca durerile sint mai mari la nasterea.....deci ma simt bine, macar nu indur totul degeaba, si oricum ma apropiu de 2 luni si ca si la dominic fenomenul va incepe sa dispara.....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie