*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 12
florina spune:
DidiAlex, multumesc 
E foarte frumos in 4 - ieri am avut prima iesire in parc si am fost tare mandra de noi... E si frustrant si obositor in acelasi timp pentru ca daca ar fi sa fac totul ca la carte pentru amandoi, n-as apuca nici sa respir... Si uite asa imi adoarme Tudor seara nespalat pe dinti
si mai uit sa ii dau Vigantolul Teodorei o data la trei zile...

Dar sunt sanatosi amandoi si asta e cel mai important... Cand simt ca imi pierd puterea ma gandesc la Kay si Sonia...
Maine il trimit pe Tudor cu gradinita intr-o excursie si sper sa reusesc sa recuperez si sa citesc tot ce-ati mai facut voi.
tuturor,
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
carrie spune:
da , sunt happy ca e mai bine, dar nu inteleg de ce de o saptamana nu e nici o imbunatatire cu mucii, desi i-am scos cred ca de 100 de ori pina acuma...pur si simplu ma nevrozez cand o aud ce infundata e...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
poohy spune:
Salve!
Am intrat si eu azi sa vad ce mai face Soniuta. Am mai transferat niste banuti, cat am putut si eu. Imi pare rau ca am pierdut reportajul de pe Prima, nu am stiut de el.
Chiar nu stiu cum sa o ajut :( Sper sa nu fie suparata pe noi
La Multe Lunisoare/Ani pentru ieri David Gabriel, Maria Antonia, Elias si toti bebelonii care au mai crescut!
Didi
Noi facem bine! Ne-au enervat caldurile astea rau de tot, dar acum s-a mai racorit. Insa in casa tot cald e 
Elteka,
Pai nu se joaca in bouncer... Sta ca vrajita. Suntem abia la faza de uitat si zambit la carusel, o mica exclamatie (foarte rar) cand vedem o jucarie-iepuras si cam atat. Nu apucam jucariile, nu ne jucam singurica etc Astept sa faca 3 luni (ca maine face 2)
Am facut vaccinul ieri, cu 2 zile mai devreme ca pleca tanti doctor in concediu. Am fost foarte curajoasa, am plans doar un pic, pe loc, am stat serioasa cam o ora si dupa aia am si ras! Si azi e bine dispusa, nu pare sa o fi afectat pe miculina 
In rest, ne facem din ce in ce mai rotunjoara ca tot crestem in greutate si nu am mai crescut asa mult in inaltime (avem 10 cm crescuti de la nastere, dar majoritatea la puseul de la 1 luna, de atunci doar 2-3). Cand stam pe umar cu capul in sus ne atarna gusulitele si obrajorii!
Ne mai apar bubite de la caldura, dar barem le tinem sub control, nu mai ajung cum a avut la o luna... Si produsele Sebamed chiar ma ajuta. Poate la iarna scapam de ele!
Am si eu o intrebare - fimea a inceput sa isi suga degetul rau de tot de 2-3 zile. Cateodata cand ii e foame si somn, si se inlatura atunci usor cauzele :D Dar si doar asa de placere. Mama zice ca seamana ca mine si o sa am de tras cu ea (adevarul e ca i-am terorizat pana m-au convins sa nu imi mai sug degetul, sub amenintarea unui doctor prieten cu tata ca imi taie degetul cu bisturiul, care m-a "gratiat" cand am promis ca nu mai fac). Nu stiu ce sa fac - multa lume si pediatra ma sfatuiesc sa ii dau suzeta, ca e mai usor de dezvatat copilul de suzeta decat de supt degetul. Alta lume zice ca e mai bine degetul, ca suzeta provoaca aciditate in stomac... Voi ati dat suzeta bebelusilor, sau mai e vre-un bebelus care isi suge degetul? Se deformeaza si maxilarul de la supt degetul? (au calcatura cam proasta, dar e din familie, nu stiu daca e de la deget...)
Anca
de
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Manu 
asa cresc eu
poohy spune:
Carrie, multa sanatate pentru galuscutza! Am vazut si eu pozele si e o micuta grasuta si scumpica!
Florina & fetele cu 2 bebei, va invidiez! Abia astept sa ajung si eu acolo ;)
Ella! of cand te aud ca te plangi! Pai sa fiu eu cat de nemachiata se poate si de nearanjata, dar sa ma vad cu kg de di'nainte de sarcina 
Sa pot sa ma imbrac si eu cu ceva, cu orice!
Nu mai spun ca am fost in oras sa imi iau totusi ceva de imbracat, si 40/42 erau cele mai mari masuri
Care bineinteles nu ma incap
Bine, am prins si eu perioada de reduceri la sfarsit si era cam pustiu...
Si culmea cel mai rau e cu bluzele - ca nu am eu lapte, dar mi s-au marit sanii ca si cand as avea tone. Macar dupa ce terminam cu alaptatul se mai micsoreaza, nu? Revin la dimensiunile initiale? (ca nu ma astept la forma :D)
In legatura cu sanii tari - eu nu am avut nici macar o clipa senzatia de sani tari sau durerosi
Culmea, vroiam si eu febra laptelui dar barem sa am destul lapte.
Si daca nu iau galactogil - laptele meu tinde spre zero. Sa nu mai vorbim de incercat de slabit... Asta e oful meu.
Mi-am adus aminte ce vroiam sa zic de fapt:
Nu mi-au trecut lohiile, in ultimele zile a curs din ce in ce mai mult (fata de inainte, nu tone), si de ieri s-a transformat intr-un ciclu ciudat care abia picura... (la mine curgea ca din fantana arteziana). Sper ca macar dupa ciclu sa termin cu curgerile astea ca m-am saturat.
Anca
de
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Manu 
asa cresc eu
Androix spune:
Poohy, si eu tot cu degetul am fost, dar neaparat nu-mi lipsea o bucatica de prosop care trebuia sa fie umeda. Ca sa ma dezvete mama mi-a ascuns prosopelul si degetul nu a mai avut acelasi "gust" din seara aia. Si Georgia suge degetul cu o pofta de ma termina, e asa de dragalasa. Pana acum cateva zile nu se prinsese de smecherie si sugea pumnul cu totul, acum baga doar degetul mare NUMAI de la mana stanga. Eu am supt acelasi deget de la dreapta.
Eiii, si ce sa-ti spun eu daca as putea i-as da suzeta. E adevarat ca e mai usor de dezvatat. La Filip nu mi-a trebuit decat sa am putin curaj si din clipa in care i le-am ascuns uitate au fost. Dar ce sa fac ca picea mea scuipa suzeta de zici ca e data cu amar. Chiar ma invata cineva zilele trecute sa-i pun putina glicerina ca e dulce si poate o pacalesc.
Altfel daca ar vrea-o eu i-as da fara rezerve.
Asa deci, vad ca nu ma felicita nimeni ca stau cu tzatzele in vant
lasa ca ma bucur singura atunci 
Andreea, mama de Filip si Georgia
DidiAlex spune:
Androix, Felicitarile noastre...va rog...mamicilor 
..adevarul e ca ma cam roade invidia asta
nu ca stai cu ele in vant ci ca-s pline. tocmai de iti faceam clasificarea vacutzelor!!! ![]()
Anca, da-i suzi ca e mai usor de dezvatatz. Noi o folosim doar la drum si uneori, de fapt rareori acasa.
R al meu a scuipat-o mereu. acu ar vrea-o pe Lola, cum ii spune el, ca vede la frat-su.
La lohii, nu stiu, mi-au trecut de vreo 2,3 saptamani.
Mai bine fara furia laptelui. Atunci simti ca iti pierzi mintile
Si 1, intreba cineva acu cateva zile, nu stiu daca a primit raspuns. Uneori ciclu apare daca alaptezi, alteori nu. Parca totusi a raspuns Eimotto. Io nu am inca, si nici la primul bb nu am avut 9 luni jumate, dupa nastere evident
.
Si 2, daca intzarcati brusc ori cereti pastile ori mulgeti si scade productia treptat din lipsa cererii. Nu lasati laptele in sani ca acu 20 ani = multe necazuri va vor aduce. Sor-mea la indicatia sfatului babesc, asa a facut si ce probleme are acu 
An@ spune:
Androix, te felicit eu, ca stiu ce usurare e. si eu ies de cateva zile la plimbare fara sutien (mare curaj! ca eu in timpul plimbarii beau apa, mai mananc un fruct - ca in casa nu-mi plac - si de obicei dupa multa apa ^sau ceva consistent de mancare incep sa curga). dar nu mi s-a intamplat inca sa ma trezesc uda pe strada (uneori imi mai aduc aminte inainte de a iesi din casa sa bag niste tampoane in buzunar, just in case...).
Poohy, si mi-e mi-a spus dr ca mai bine suzeta decat deget cu aceeasi explicatie: ca se dezvata mai usor. Da, dar deformarea.. intreb eu. si a zis ca dacamai suge dupa 2 ani poate fi pericolul de deformare, de dificultati de pronuntie,... A mea accepta suzeta, dar daca o pierde asa repede baga degetul si il suge cu o pofta..! Asa ca sunt cu ochii pe ea: cum ii cade suzi, cum tusti inapoi in gura. Si eu sper sa nu se invete cu degetul, dar se vede ca i-a simtit gustul...
mami de Ana
An@
lbelciug spune:
Multumesc frumos pt raspunsul cu tampoanele de san. Cat despre cadoul pt nasi e o probl mare pt ca nasii au de toate si daca i-as intreba ce vor, ar zice ca nimic.
Androix, de ce vrei sa stai fara sutien? Eu cred ca e mai bine sa-l purtam ziua pt ca altfel se lasa, fiind incarcati cu lapte. Ai mei s-au lasat f mult dupa nasterea lui Matei caci am stat in spital 1,5 luni fara sutien si tragand mereu de ei cu pompa ca sa scot laptic si sa il trimit lui Matei...
Elteka, merci pt link. Am gasit pe forum si o carte cu descrierea regimului - i-am trimis-o deja sotului sa mi-o printeze.
Didi, da, in poze era mama mea. E bine acum, insa nu i s-a inchis in totalitate operatia. Incercam pe 06. Oricum mai vorbim pana atunci, ok? 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
vas spune:
vai fetelor, sunteti grozave. Incepeti sa va reveniti cu povestile, ceea ce imi place tare mult.
Hai sa va povestesc si eu cate ceva din intmaplarile cu Eliza prin oras.
Mergem la tg-Jiu sa ne cumparam haine pentru botez... a rezistat saracutza prin caldurile alea, mai ales ca in magazine era aer conditionat si se uita pe pereti pana in moemntul cand ne-am asezat frumos la o terasa cu un hamburger in mana si sucul rece.. Fetelor cand a inceput scandalul,gata cu distractia. Prima ideea, ii e foame, ma chinui imi desfac salopeta , o potrivesc la tzitzi, ea nimic mai tare, e ia sotul in brate sa ma pot imbraca la loc, (timp in care toata lumea se uita la noi, si mai ales la mine cum ma echipam,) si de graba nu puteam sa-mi inchei capsele,Eliza si mai tare volumul. in timpul asta, sotul meu intra intr-o stare de stres in momentul in care incepe sa planga ca vezi Doamne ne critica oamenii ca scoatem copilul asa de mic afara. Dupa reusita imbracatului o asez in carucior cu plansul inca la volum mare si hai la plimbare prin parc. in urmatoarele secunde a adormit instantaneu . Sa vedeti ce priviri imi aruncau oamenii cand am aparut din nou la masa. dar a dormit draga de ea pana am plecat acasa.
v-am pus si eu niste poze de la botez.
http://community.webshots.com/user/andreea_butan
Sunt mamica