Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Io v-astept la interval de vreo doua ore... na, imi iau jucariile si ursuletul si ma duc la culcare! La noi ploua, toata ziua a fost racoare (sa nu ma injurati). asa ca o sa dorm lemn.

DANA, drum bun sa aveti maine, m-am uitat pe teletext la unguri, o sa fie o zi placuta, numai buna de calatorie.

CATALINA, normaaaal ca nu te-au lasat sa ne arati tarcul, e chiar ca al lui David, Cam America, se pare ca le fac la aceeasi fabrica dar sub denumiri diferite . Mult succes la utilizarea lui, sa-l accepte Matei!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Dana - eu te-ntrebasem ce fel de borcanase papa Lucas, dar banuiesc ca Hipp, nu? Am nimerit pe un site cu piureuri pt bebei si-am ramas socata cate sortimente aveti la Germanica! Fataaaa, ia-ti cu tine tot ce-ti trebuie pt bebe. Imi pare rau ca n-ajungi prin Bucuresti pt ca mi-ar fi placut sa te cunosc!

Messa - sar'mana de raspuns, tot asa gandesc si eu, asa ca in general cam ocolesc produsele carora li se face reclama agresiva. Cel mai greu mi-a fost cu Daviducu, pana sa-l obisnuiesc ca nu tot ce vede la tv e bun, ca-mi venea copilul cu faze "maaaamiii, dar e sanatos, asa a spus in reclama!" O sa incerc sa-i dau Eviushei de la Napolact, 'iaurt zdravan' ,cu 6% grasime, sper sa fie bun!

Auzi, habar n-aveam ca stai pe-acolo ca veneam peste tine la 1 noaptea, cu tot cu socrela . Bai, dar pe bune de nu sunt toate stradutele alea la fel, am zis ca mor cautand masina aia, mi s-au rupt si baretele la sandalute! Macar de-ar fi meritat!

Eli,Meg,Dana,Lili, fetelor va multumesc pt felicitari. Nu stiu daca e precoce fi-mea, insa sigur are initiativa si o ajuta si patutul=tarc, adica se sprijina cu palmele de plasa, apoi intinde mainile si se prinde de partea de sus, apoi se ridica (azi am reusit sa si imortalizez momentul). Aviz fetelor care au patuturi din astea

Eli- foarte frumoase pozele, ce misto va distrati voi in gasca!

Mary - poate scapati totusi de internare, Doamne ajuta sa treaca bubitele cat mai curand! N-aveti cum sa veniti la Bucuresti? Daca zici ca nu ai mare incredere in cadrele medicale de-acolo...

Cristiana - mmmmm, clatite , cu dulceata! Moama, ma apuca poftele de dulce numa' seara si ma lupt cu mine sa ma abtin. Ce-mi facusi si tu la ora asta. Imi ploo-n gura. Ma duc sa beau apa!!!!

Lili- eu am auzit fraza cu adusul canii cu apa la batranete de la soacra-mea de mi s-a acrit. Ea nu-i o femeie rea, sa zic asa, dar cred ca e egoista si-i place sa aiba totul sub control (inclusiv = mai ales pe fi-su). Am senzatia ca tot ce face, face cu gandul sa o rasplatim la batranete! Offff, n-am auzit niciodata de la mamica mea asa ceva, asa ma doare sufletul ca nu mai este sa se bucure de nepotii pe care i-ar fi iubit neconditionat! Uneori sunt asa furioasa pe viata asta

Gabriela - eu sunt mai idealista si mai visatoare de fel. Sunt si categorica la nevoie! Dar mie mi se pare ca voi va iubiti foarte mult! Problema cu casa este spinoasa si, din pacate, unii oameni se simt frustrati atunci cand nu pot face ceva prin forte proprii. Poate asta se intampla si cu sotul tau. Se simte neputincios. Cine stie ce-o fi in sufletul lui! Mai gandeste-te ca ati trecut prin multe schimbari in ultimele luni, ca sunteti foarte tineri si ca viata asta e asa de grea ... Din pacate, asa cum spunea si Alinuk, cuvintele grele spuse la manie pot lasa rani adanci. Dar daca intr-adevar el nu mai crede in voi, atunci e trist...
Inca ceva, ai dreptate in ceea ce priveste tara asta, mai adauga si faptul ca daca nu esti om de afaceri, hot sau bisnitar e foarte greu sa realizezi mare lucru. Poti doar sa traiesti de azi pe maine. (Sorry pt patrioate, nu vreau sa isc dispute, e doar parerea mea de parerista!)

Liuda- asadar Diana s-a pus pe descoperiri!

Rali - asa este, e un scump Vladut, iar tu arati taaaaare bine

Alinuk, mama, ce esti! Vreau sa-ti spun ca e foarte frumoasa si delicata rochita ta, imi place mult!

Nadiuta - sanatate Lidiutei scumpe!

Catalina -sa 'va' jucati cu placere in tarc, e super misto ca bebe poate face si tumbe si nu se loveste! Si, in acelasi timp, va vede si pe voi si se simte copilu' fericit, mai un zambet, mai o chiuiala, nu?

Revin

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Kate, eu n-am reusit sa vad pozele

Dinzo - imi amintesc ca David s-a "pricopsit" pe la 7 luni jumate cu o enteroviroza, tot asa cu scaune moi, cate 7 pe zi...Regim cum ai scris si tu, in 'n'-jde combinatii, eu am mai adaugat si branzica de vaci (facuta in casa, din lapte intergral) si mar copt. Hidratarea- e cuvantul de baza! Ceai si solutii de rehidratare! Si inca ceva f imp, regimul trebuie urmat cu strictete mai mult timp, pana la doua saptamani chiar, eu asa stiu.
-morocv+orez
-banana+orez
-mar copt+orez
-morcov+mar copt si tot asa...

Si laptele eu il faceam cu apa in care a fiert orezul.

Cristiana - trimite ploaia si spre Bucuresti, te rooooog!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Nadia, Liuda, Dana- multumim ca ne-ati vizionat filmuletele; Vladutz va trimite pupici...

Nadia- multa sanatate Lidiutei, sa treaca cat mai repede raguseala (Vlad a fost cam 2 sapt. ragusit...dar el nu a avut rosu in gat, i s-a tras de la chiuieli si carait...)

Dana - da am vazut si eu filmuletul cu Lucas in pozitia broscuta....si la data respectiva ma intrebam oare al meu pe cand...si uite ca de cateva zile tot asa sta si mai scoate si limbutza...e atat de haios. Multumesc ca ma vezi slaba, am 51 kg mai tb. sa dau 2 jos ca sa ajunga la kg. dinainte de sarcina. Multumim pt. carticica de bucate! Drum bun pt. maine seara!

Lili, Gabriela - mult succes la scuturat barbatii...au si ei nevoie de cate un dus rece...mai mult de atat nu stiu ce sa zic...

Liuda- deci pana la urma vei fi nasa mare .... sa fie intr-un ceas bun si sa si botezi cat mai repede :)))...Iar la faza cu pampersii imprastiati ...m-am distrat copios...vezi acu si dezavantajele premergatorului :)))... Cu masajul si eu ca Marina..am zis pas...de abia sta la imbracat/dezbracat

Catalina- sa stapaniti sanatosi noile achizitii: masina si tarcul (te-au bagat la reclama)

Alinuk - f. frumoasa rochita, iti sta foarte bine

Kate - multumim pt. floricica- Anelin e un scump

Cristiana - nu se lasa David asa usor dar si tu te tii tare...cred ca asa si trebuie...noi avem un nepotel de 4 ani tare rasfatat si cu mancarea tb. sa mergi dupa el prin casa

Dinzo -multa sanatate micutului Mihnea... Laura_ionescu a scris regimul dat de dr. in cazul Evei (ea avea enteroviroza - fera si scaune moi...sper sa nu se supere daca il postez), poate te ajuta "Noua doctorita ne-a zis sa ii dam mancare de regim dupa cum urmeaza:
- in loc de cereale sa-i dam numai orez
- laptele ca il facem cu apa de orez - 3 linguri de orez se fierb cu 1 l apa pana se face orezul praf, dupa care se completeaza iar apa si se mai da in fiert o data. Chestia asta strecurata e apa de orez si poti sa o tii la frigider, ca afara se acreste.
- fara fructe, numai mar copt
- legumele de la pranz pe baza de morcov, fara cartof ca e diuretic
- branza cu banana
- si ceai de menta
In plus, ca sa nu se deshidrateze, da-i un pliculet de saruri HIDRASEC pe zi, cum poti, cu lingurita, in mancare, oricum. Astea sunt bune chiar daca nu are enteroviroza, si numai scaune moi, ca oricum se deshidrateaza copilul, mai ales ca e cald."

Criss- pupam Ligiuta agitata, poate se indura de tine si iti lasa un moment de respiro...

Salina - multumim de complimente (nu sunt eu in primul filmulet...e o prietena...eu sunt doar in al doilea langa carut...asta ca sa fiu sigura ca pe mine ma vedeti slaba si nu pe prietena mea :)))...Nu ne pui si noua filmuletul/poza cu Evi alpinista (un pic asa si dupa aceea il/o stergi)? Si noi avem patut-tarc...sa vedem ce ne asteapta :))... Am salvat si indicatiile tale in caz de enteroviroza...(sper sa nu avem nevoie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara, in sfarsit!
Dar copilul meu nici la ora asta nu vrea sa doarma.

Cristiana vad ca deja e la culcare, i-o fi ajungand pe azi la cat de harnicuta a fost si pe forum, si cu Davidutu si parca am auzit-o si de gradina.

Dana, am vazut si eu scaunul de masina, ii uram lui Lucas calatorie placuta in el si sa doarma cat mai mult si cat mai bine. V-am vazut si restul de poze de fiecare data cand am vazut link. Sunteti tare frumosi toti - pe tati nu prea-l vad, cred ca el e cameramanul. Sa ajungeti cu bine in ro si sa mai auzim vesti de la voi.

Catalina, mai cu intarziere sa va fie de bine concediul si masina de asemeni. Ufff, ce caldura mare suportati voi din ce povestesti. Noi in perioada cu canicula am avut cam 28 grd in casa, cu geamurile inchise (stam la parter), iar pe dupa amiaza cand se faceau 29 grd deja nu mai suportam si plecam in supermarketuri. Mai ajungeam acasa dupa ora 22 sa deschidem geamurile. Pupam Mateiashul ca a rezistat cu stoicism, acum deja s-a racorit la noi, poate si la voi.

Eli, multumim de retete, am salvat link-ul deocamdata, nu m-am apucat inca sa-mi exersez talentul. Te-am auzit ca gatesti pentru o perioada mai lunga si pui la borcanele. Le sterilizezi? Le tii la frigider in mod normal? Sau cum procedezi? Mie imi e cam teama sa nu se altereze, mai ales ca in mancarea pt bb nu pun sare. Parca ai zis ca in piureuri pui si lapte. De care, praf? Ca tot pe aici am citit ca laptele praf preparat nu e bun decat atunci si noi fara lapte in piure nu am facut nici o treaba, e cah!
Super pozele cu Pisoiasul, Margeluta si Robertica. Aproape te invidiez la cate faci, mai ales ca deja ai inceput serviciul.

Messa, ce blender ai mama, ia pune o poza, un link, ceva ca zici ca iese mai fin ca la borcanele. Eu ma strofoc si ma fac praf, iar fiica-mea vrea numai din borcanele - ma gandesc yo ca mai ales finetea compozitiei ii convine. Daca ii dau sa zicem mar pe zazatoare si imi ramane o bucatica mai mare, cand ii ajunge in gura imediat i se face greata. Daca e sa ma iau dupa pricipiul tau ca si gusturile se mostenesc, poate ar fi cazul sa umblu si eu la saculetul cu mirodenii ca yo fara de-astea nici nu stau la discutii, ar muri de foame macelarii - care si-asa nu castiga prea mult pe seama mea.

Liuda, vad ca ti-ai incasat-o si tu de la ai tai de bine ce te bazai ca totul e ok. Nasolica faza. Eu am un principiu: nu ma bazez pe nimeni decat pe mine insami si atunci nimeni nu ma va dezamagi. Nu stiu cum se poate aplica, de cate ori ii amintesc asta sotului ne certam, el vrea in fiecare coltisor sa aiba pe cineva care sa-i faca, contracost, normal, un anume serviciu si se lasa in baza omului respectiv total. Ce iese... par alb la mine.
In ce priveste Diana.. yo de ce crezi ca nu mai prea postez? Ma rog, tu mai ai bona, dar eu sunt varza. Toata casa mi-o cotrobaie. Si daca mai are multe zile ca azi, de nici nu prea a vrut sa doarma, nici la buda nu pot ajunge.

trimit acum partial mesajul ca nu vreau sa-l pierd

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

beyyyyyyyyy, bebeii vostri mai stau la masaj??? Eu nici pampersii nu-i mai pot pune! Dupa baie o dau un pic cu crema pe unde apuc. Eu ii faceam masajul dupa baie, cu o crema Sanosan, f bine m-am inteles cu ea, nu-i lasa deloc pielea unsuroasa. Cand nu o dau cu nimic se cunoaste ca e pielea uscata, cred ca am invatat-o unsa.

Fetelor, vedeti ca la cca 6 luni dupa nastere se instaleaza depresia postnatala, imediat dupa nastere e melancolia postnatala. Cel putin asa scrie in cartea mea. Deci pe fondul oboselii, mediului propice si altor factori putem sa ne simtim mai ciudat in perioada aceasta.

Lilisor, ai grija de tine! Nu stiu cum sa faci asta, nici la sfaturi nu-s asa buna, dar vezi ca nu trebuie sa fii mamica perfecta. Oricum pentru Matei si Adam esti unica si te vor iubi asa cum esti. Cu spatele cum mai esti? Io-s varza de vreo luna, cred ca in urma cazaturii de asta iarna, grabindu-ma sa-i dau de mancare la pui - asta apropos de mamici perfecte. Si acum ce folos ca puiul are mult de asteptat daca plange, pana ma ridic eu din pat?!
E de belea Adam cu cazaturile din pat. Bine ca nu e peiculos. De unde cade? Din patul vostru? Ca mie mi-a cazut din patutul ei, de la peste 1m inaltime, cand am vazut am crezut ca intru in stare de soc, asa tremuram.
Lilisor, multumesc inca odata pt sms, cred ca nici nu deschideam calculatorul daca nu-mi ziceai tu. M-am intalnit cu Ivona, poate reusesc sa pun si poze daca nu mi-o ia ea inainte. Pacat ca nu a putut fi si Eluta ca sa fim formatia completa. Ea fiind cu inmoamrntarea socrului ne-am intalnit scurt, dar Ligia nici nu ne-ar fi lasat mai mult. A stat linistita cat cioara in par!
Ivona, ce faci? Cum ai ajuns? Ce face Ela?

Alinuk, frumoasa rochita, dar stapana face toti banii!

Conchita, acum ma fac si eu avocat, au fost discutii in contradictoriu pe tema diversificarii, cred ca nu ai citit, care au sfarsit prost - la astea se referea sraluca. De atunci probabil ca toate fetele se si feresc sa mai spuna cum fac, de dat sfaturi nici vorba, ca sa nu mai inceapa vreun scandal.
Cum merge la voi diversificarea? Ati inceput cu avocado, cum ti-ai propus? Si eu am cumparat un avocado in ideea sa-l introduc in alimentatia bebelinei, dar ma tot codesc. Eu cand am gustat acum cativa ani mi-a venit greata si nici gand sa mai testez, mi se pare f gras, parca cu gust de unt (nici unt nu mananc!). Eu m-am gandit sa-l pun in piureuri de legume exact in loc de unt.

Anis, sa va fie de bine vacanta in Grecia. Te felicit ca te-ai incumetat sa pleci cu doi copii asa de mici, din care unul la inceputul diversificarii. Cum mai mananca Iarina? Eu sincer nu-mi bat capul si nu ma consum daca Ligia nu mananca o anumita mancare. La inceput manca numai fructele cu placere si legumele aproape deloc. De cand ii dau legume de la Humana mananca parca mai bine legumele decat fructele. Parca m-am oficat la inceput ca nu sunt in stare sa fac copilului ceva sa-i placa, dar m-am resemnat. Oricum, daca nu manca legume ma consolam cu ideea ca alimentatia mea de baza sunt fructele si vad ca nu am patit nimic pana acum. Vezi poate nu-i place o anume leguma - pe care as zice s-o scoti de moment daca e asa, sau la piureul respectiv sa adaugi ceva care ii place. Copiii sunt diferiti dupa cum vezi si desi ai aplicat aceeasi tehnica precum la Ingrid, efectul nu a fost identic.

Mai expediez o bucata sa nu fie prea lung mesajul

Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Postez si eu in creierii noptii. Mesajul e mai mult pt Gabriela si Lili. Am vazut poze cu Pisoi, Roberta si Teo. Nu am vazut pozele cu Anelin fiindca site-ul se muta si 48 de ore e inaccesibil (dropshots). Am vazut filmele lui Rali si ii multumesc ca a reluat mesajul meu cu regimul pt Dinzo. Catalina, sa stapanesti sanatoasa masina si Matei tarcul. Lasa, nu-l mai plange pe Teoctist ca era timpul pt unul mai bun. Apropo, Dana, scaunul de masina e 7 milioane in romania. Drum bun si aveti grija de voi! Sa va distrati in concediu!

Gabriela - ai primit sfaturi "si asa si asa", adica si impreuna si despartiti. Eu stiu insa ca atunci cand esti tanar si indragostit, si certurile sunt mai aprige, se spun multe lucruri urate la nervi si din dorinta de a fi deasupra celuilalt, de a rani mai tare decat esti ranit. Lucrurile astea se intampla si lasa urme, dar daca dragostea e mare trec si sunt uitate. Eu nu te sfatuiesc sa intri pe drumul de parinte singura. Esti extrem de tanara si poate lucrurile ti se par simple, dar un copil are nevoie de 2 parinti, iar o mama care isi creste sigura copilul face sacrificii uriase. Imi pare rau ca nu mai intra Adinush, ca ea ti-ar putea povesti prin ce trece singura cu Ayleen si cate eforturi face in continuare ca sa salveze relatia lor. Eu iti zic sa lasi sa treaca aceste momente urate si grele, sa lasi sa treaca ceva timp, pana se sterge macar o parte din durerea pe care v-ati provocat-o unul altuia si sa te gandesti atunci daca esti pregatita sa abandonezi. Eu nu cred ca NUMAI TU trebuie sa faci eforturile astea, desi asa pare. Dar trebuie sa stii ca acolo unde noi vedem indiferenta si dezinteres, la barbati poate sa fie disperare si neputinta de a face ceva. Ei se exteriorizeaza mai greu, nu se expun, nu ghicesc prin ce chinuri trece sufletul unei femei si mame atunci cand in jurul ei pluteste nesiguranta. Nu isi dau seama de gravitatea lucrurilor si de prapastia pe care o creaza un cuvant aruncat in zeflemea, fara nicio importanta. Eu cred ca problemele voastre se vor rezolva, daca va iubiti. Si v-ar putea ajuta o discutie serioasa intre patru ochi, la rece, fara sa va enervati, sa va faceti reprosuri sau sa va scoateti ochii care a facut mai mult si care mai putin. Numai tu stii daca o discutie de genul asta poate avea loc. Imi pare foarte rau ca te-ai chinuit atat sa aranjezi casuta ca sa para cuibul vostru si ca ai ajuns sa plangi si sa va certati. In ceea ce priveste copilul, oricat de mult si-ar dori sa il ia de langa tine, lucru de care ma indoiesc profund, nu are nici o sansa. Desi e dureros ca ti-a putut spune asa ceva, dar eu banuiesc ca a facut-o fiindca stia ca o sa te doara mai mult decat orice.

Lili - tie daca iti mai zic si eu ca ai nevoie de odihna, cred ca arunci calculatorul pe geam, ca am impresia ca numai asta auzi de 6 luni incoace. Nu stiu daca iti amintesti, dar spuneam ca am o sora care are 2 baieti, de 1 an si doi ani. La un moment dat a trecut si ea printr-o perioada mai proasta si nu stia ce sa mai faca, ca faza cu odihna cadea din start fiindca era "irreplaceble" ca si tine. Si atunci a chemat-o pe matusa mea, i-a dat un copil in port-bebe si unul in carut, si a rugat-o sa se plimbe cu ei vreo 2 ore. Sa vezi biata femeie cum s-a executat, ca stia ca de asta vine, si a plimbat titeii (asa le zic eu fiindca au amandoi nume care incep cu litera T) pana la loc comanda. Deci daca maica-ta se baga, si eu cred ca acum e momentul, sa demonstreze ca e bunica. Daca nu, nu stiu ce sa iti zic, ca ideea era sa ramai si tu singura cu sotul si sa va odihniti impreuna. Sa vedeti 2 ore cum e sa stai fara NICI UN COPIL.

La subiectul bunici de azi si de ieri am multe de comentat. Bunicile Evei sunt amandoua o apa si-un pamant. Azi a venit una sa-si vada nepoata si "dupa vizita de lucru" a avut numai comentarii tampite:
- vaaaai, a slabit copilul
- de ce o pupa bona? (as vrea si eu sa stiu cum isi poate construi o relatie cineva cu un copil fara sa ii arate afectiune!)
- de ce ii gateste bona si nu ii gatim noi citez " cu dragoste"
- si altele de acelasi gen.

noapte buna, fetelor. gabriela, sper ca dormi la ora asta si nu bananai pe net...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Liuda - eu i-am facut Evei de 3 (TREI) ori masaj de cand s-a nascut! cred ca ti-ai indeplinit sarcina suficient. poti s-o lasi mai moale masajul se face pt dezvoltarea muschiuletilor la copii mici, care nu se misca. nu mai e cazul Dianei. oricum dupa 6 luni ma mir ca mai sta.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Hop si eu de la serviciu

Am fost in Romania la inmormantare la socrul meu si m-am copt de cald (si toata lumea zicea vaai e bine ca e mai racoare ca saptamana trecuta...in gandul meu da oare cum o fi fost saptamana trecuta ca eu lesin acum). Totul s-a terminat repede, joi a fost inmormantarea, foarte trist pentru sotul meu. A fost bine pana la urma, am facut tot ce trebuia, am cheltuit o gramada de bani. Nici nu stiti ce multe trebuie, e multa umblatura.

Multumesc mult pentru condoleante si pentru ca v-ati gandit la noi. la fete, si mai ales lui Lilisor, care i-a trimis mesaj lui Criss, daca nu era ea nu ne vedeam. Am vazut si Copoul Lili, ce nostalgii...

Bine ca nu am luat-o pe Ella pe caldurile alea. Cand ne-am intoras acasa dupa 5 zile nu vroia sa ne vada, era suparata pe noi. Acum vad ca ii trece, uita ea pana la urma...

M-am intalnit cu Criss, macar atat am realizat,am baut o cafea impreuna, si am vazut-o pe Ligiuta zgatiuta, mai putin si pleca la plimbare prin Mall! Cata energie avea, si frumusica foc! Lasa Criss data viitoare venim cu Ella cu siguranta, si sa vezi ce or sa se joace impreuna...Daca poti sa pui pozele, te rog, eu intampin niste probleme tehnice momentan, crfed ca o sa ti le trimit pe mail.

Va pup pe toate, mai citesc cate ceva pana adorm

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Rali, am vazut si eu filmuletul, dar daca tu ai 51 kg inseamna ca esti mai slaba decat prietena ta. Mamicule, dar cat vrei sa slabesti? Eu nu zic, sunt innebunita dupa slabanoage, insa ma intreb in cazul tau daca 51 kg e mult, eu cu 63 ce sa mai zic? Depinde, na si de inaltime, dar eu nici inalta nu-s cu 1,62m. A, si eu nu ma pot atinge de sali de sport pana nu ma fac bine cu spatele (adica never, dar eu de vreo 2-3 ani tot sper), cu dietele nu-s prietena... in fine.

Mihacarm, dar ce seara ai avut cu ocazia concertului lui Julio! Stiu ca Eva bea mult ceai - la fel si Ligia e innebunita. Tu ii indulcesti cu ceva? Eu ii pun glucoza, o lingurita, dar ma gandesc ca la 200-300ml cat bea pe zi sa nu fie nici asta prea mult. Oricum, daca termina un biberon de ceai pe zi, sanatate, altul nu mai pupa. Apa sau tzitzi.
Azi m-a innebunit cu tzitzi, oare nu stie ca asta-i cu portia? Serios, am sai-i dau calumea cam de 3 ori pe zi. Daca vrea mai mult iese naspa. Si asta cu ceai de chimen plus 1-2 pastile de metoclopramid. Ma tot gandesc daca fac bine ce fac cu pastilele astea, dar efectiv cred ca as pierde laptele altfel. Si nu ma gandesc decat la chinul meu sa-i fac formula uneori dimineata la 6 dau 7 ca d-zeu stie cand se trezeste, niciodata nu pot estima.

Am facut si eu intr-o zi branzica din lapte praf, am zis ca la inceput asa ii voi face. Moamaaaaaaaaaa, am consumat juma de punga de Humana si branzica am mancat-o eu!!!!!!!!!!!!! I-am dat-o cu banana, ca banana ii place mult si am zis ca asa sigur mananca - da de unde. A luat cateva lingurite si gata. Acum inteleg ca intr-adevar e un meniu scump, nu degeaba s-au aprins Catalina si Adinush.
Pana la urma cele care faceti branzica din lapte din comert, care ar fi laptele cel mai potrivit? Mie Dorna imi placea la gust, mama zice ca zuzu are gustul cel mai apropiat de cel natural. Laptele UHT ar fi ok sau sa-l evit? Teoretic nu ar trebui sa aiba conservanti dar mai vreau si eu niste pareri.

Salina, eu stiu ca se spune ca nu e voie sa stea copilul in fund de la nu stiu cate luni, in picioare de la alta varsta, dar daca copilul a initiat singur miscarea, inseamna ca poate, are muschii si tot ce trebuie pentru gestul respectiv. Totul e sa nu-i fortam noi sa stea cum vrem noi.
Si Ligia sta demult in picioare in patut, practic de cand a cazut, de atunci progreseaza in felul ei. Intr-o zi ma striga.. un fel de plans, ca si cum avea nevoie de ajutorul meu. Ea se ridicase singura in picioare si vroia sa o vad. Mi-a zambit gales, dupa care a desprins o manuta de pe gardutul patului sa-mi arate ce mai stie sa faca. Asta seara vroia sa se ridice si mai sus, incerca sa se agate cu mainile de extremitatea superioara si sa ridice corpul. Doar nu credeti ca a reusit, nu am nascut vreun campion. Am o mica belea trasa prin inel de "bine" ce mananca si, na, idei ii vin garla, ea fiind usurica le pune mai usor in aplicare.

Ieri a avut ce a avut cu ta'su. Toate firele si cablurile i le tragea. S-a apucat el sa fixeze cablul tv daca tot s-a ivit momentul, Ligia ba ii fura sculele, ba tragea de fir de nu-l putea fixa. O sa ma intrebati ce cauta ea acolo. Pai credeti ca sta mult in premergator? Sta cat sta, dar libertatea e ingradita, in plus daca intalneste diferente de nivel se blocheaza. In leagan sta cca 5 min, mai are o piscina cu bile - sta langa ea, ca oricum daca o punem in ea imediat e dincoace. Asadar, pe covor in sufragerie, unde tot timpul mi-e teama sa nu fie obiecte mici, mi-e teama ca nu-i destul de curat, ca duce la gura papuci etc. De curand a descoperit peretii. Vrea sa se ridice tinandu-se de pereti si apoi sa-i linga. Se pare ca-i place gustul.

Azi am fost zombie, ca azi noapte am fost la o nunta - adica numai pana la vreo 2 am stat. Pana atunci am gasit bona. Ne-am dat seama ca e prima noastra iesire fara fata. Si exact azi fiica-mea s-a gasit sa fie ca argintul viu.

Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput