Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
Catalina spune:
Dana, nu stiu cum si unde sa pun poze ca le-as face.
Mai, ati auzit ca a murit Patriarhul Teoctist? Dumnezeu sa il ierte!
dinzo spune:
Salutam si noi fetele!!!
Desi nu postez mai deloc sa stiti ca citesc in permanenta(cred ca m/am obisnuit asa). Am invatat ff multe de la voi
Noi sintem bine avem deja 6 dintisori 75 de cm si kg inca nu stiu ca acum la sf lunii ne cintarim sau mai bine zis eram bine pina sa vina caldura asta ca ne/a dat destul de mult peste cap.....
Se chinuie saracu sa adoarma de nu va sp se intoarce pe toate partile se enerveaza ca nu isi gaseste locul si apoi plinge...
Mincam ffff bine inainte acum mai deloc....
Si de joi ne chinuim si cu o diaree
alinuk spune:
Gabitza asa cum ti-am zis si privat... daca nu e sa fie dorinta de a merge pe acelasi drum si de a lupta impreuna deopotriva, oricat te-ai stradui tu si oricate compromisuri ai face... tot acolo ajungeti!! Asa ca sunt mai radicala, ca si Liuda... pune conditii si du lucrurile la extrem, daca doreste sa fie langa voi, va fi si veti gasi solutii, daca nu....la revedere...inseamna ca nu va merita Viata iti ofera surprize si poate pt tine vor fi unele frumoase. Ai asa un amre avantaj... esti asa de tanara, la inceput de drum... ai o lume la picioare
Nadiutza poi io zic ca trece si are fata apoi imunitate...
Lilica bravo..iote ca si ea a aplicat la un moment dat o solutie radicala... brava ca ti-a iesit duamna
Catalinan bravo pt dl Mateiash... zi sursa si cat a fost afacerea.. ca poete ne luam si noi sa ni-l mai punem in cap ca in alta parte momentan nu mai avem loc 
Cristiana complet de acord!! Am invatat sa-mi cer singura drepturile... nimeni nu se sinchiseste sa-ti ghiceasca neajunsurile... Eu si sotul meu avem un pact... spune domne cu vorbe simple si pe'ntzelesu meu ce vrei..ce te nemultumeste... ca rezolvam noi cumva daca avem un interes comun.
Si mai cred ceva Gabi: fereste-te de vorbe grele... acolo unde ranesti adanc (sau esti ranit) chiar daca rana se duce, urmele raman... nimic nu mai pote fi ca inainte.
Kate sa va relaxati acolo voi...profitati ca e super, vad din poze...
multumim de foricica
auleu Catalina cu vesti d'aste vii?? a murit popezul
?? sarmanu comunist... avea si bietu fo noujdeani pe putin! Dzeu sa-l ierte..de morti numa' de bine 
Dana si io zic la fel in ce-o priveste pe Liuda. Ea e cu clontzu'... da e rea de buna...sau proasta de buna...
Liuda iote fata si fatza, sau mai detail aici
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dinzo spune:
Am chemat joi seara pediatru si am trecut la regim de atunci adica minam doar banana orez fiert morcov pasat lapte facut cu zeama de orez bem ceai de menta si luam debridat si hidrasec si nimic curios este ca are 2 scaune mai inchegate cand zic gata a scapat si apoi iar face zeama......
Fetele care ati trecut prin asa ceva mai spuneti si voi ce ati facut
ce mincare le/ati mai dat ca s/a saturat saracu de morcov cu orez
dinzo spune:
I/am dat intr/o seara si o juma de pliculet de smecta l/a luat cam greu ca este naspa rau la gust si mi/a mai zis o prietena de biotics baby
Help me!!!!!
Mihaela si Mihnea 17 feb 2007
marinar spune:
alinukule ai fost ff sexoasa! bravo!
liuda pai mai poti sa faci masaj? emmi nu mi sta nici la inbracat/dezbracat, dar la masaj!
hihi ce haios e dshorul anelin, seful iepurashilo!
catalina distractie placuta in tzarc!.....daca zici ca e mare poate ne primitzi si pe noi ![]()
Catalina spune:
Dinzo cu ce te putem ajuta?
Marina, da mama, va primim oricand, poftiti.
Alinuk, l-am comandat la bebelusul tau sambata dimineata si azi la 3 l-am avut, 400 RON, Neonato Colloseum. POt sa pun link aici?
Catalina spune:
Mai dar ce cuminti sunteti in seara asta? V-ati topit? Pe mine pur si simplu curge apa asa stand la birou aici. Pe Matei l-am tot sters de transpiratie dar ... mai bine il las sa doarma linistit. Ca tot nu e mare branza ce ii fac eu. Bea saracul la apa de nu imi vine sa cred. Cred ca abia acuma s-a prins el ca foloseste si asta la ceva. :)
Mai duamna Alinuk, acu' vazui si io poz(n)ele. Taaaare bine mai aratai madam. Dar nu te-ai copt cu ciorapi?
Despre tarc, iata, acesta este: http://reclama/detalii.php?cod=NO15
(sper sa nu il interzica)
Chiar doarme toata lumea?
Daconst spune:
Mey ce se intampla de nu mai scrie nimeni aici?Unde sunteti???
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
criss68 spune:
Dana, Catalina, eu tot vreau sa postez de vreo cateva saptamani dar nu ma lasa piciutania. Azi eram foarte hotarata dar nu stiu ce a avut ca m-a facut terci. La batranetele mele nici nu-mi trebuia mult. Sper ca dupa ce o culc sa reusesc sa va raspund, daca mai tin minte ceva.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut