Chist sau Nodul pe gat.Obligatoriu punctie ?
Raspunsuri - Pagina 2
aidaciolac spune:
Uite ce zic eu , degeaba iti faci ganduri negre si te stresezi ca tot nu vei schimba rezultatul punctiei.
In 2 ani de zile am invatat ca pot sa ma dau si cu capul de pereti in fiecare zi si tot nu pot sa schimb rezultatul RMN-urilor fetitei mele.Ba mai mult nu fac decat sa ii enervez si pe cei din jur si sa o agit pe fetita mea care lupta cu o crunta boala.
Asa ca mai bine bucurate de zilele care au ramas pana la punctie .
Sper sa fie totul bine si sa fie doar o sperietura de o vara.
Aida - mama de pisica mica.

sanse spune:
aidaciolac ce pot spune...multa sanatate si putere sa treceti peste toate problemele voastre.
Ma voi ruga pentru pisicuta ta mica 

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
aidaciolac spune:
Eu zic sa nu te sperii si sa privesti cu calm problema ca sa gasesti rezolvare .
Uite , si eu acum cand am fost cu Emma la transplant , am avut niste dureri in partea dreapta la gat , iar la pipaire se simtea un mic bob de orez , acum nu il mai gasesc .
Asa ca ... , nu te mai stresa pana nu stii nimic cu certitudine.
Sanatate la maxim!
Aida - mama de pisica mica.

sanse spune:
aidaciolac multumesc de intrebare
Sint bine dar inca nu am rezolvat mare lucru...Pentru punctie trebuie sa astept pina vine medicul care se ocupa cu asta din concediu iar pana atunci mi-a mai fost recomandat un alt medic la care voi merge saptamana viitoare.Luni sint programata la o alta ecografie la Medsana. Vreau sa vad ce parere au si cei de acolo.
Nu am mai scris aici pentru ca m-am mutat la celalalt subiect unde multe dintre fete deja s-au operat.
Voi cum va simtiti?Pisicuta
e bine?
Va pup si multa sanatate!
POZICI
POZE NOI
matildasep spune:
Buna! In primul rand vreau sa-ti spun sa te relaxezi si sa nu te grabesti la nicio operatie sau altceva inainte de a urma un tratament. Acum 4 ani m-am trezit la gat cu un nodul de marimea unei nuci, se vedea de cate ori inghiteam cum se misca in sus, jos, speriat mai mult medicul meu de familie, mi-a dat trimitere de urgenta la Parhon, pt. analiza, scintigrama si altele, rezultatul imediat la operatie, astea prin ian-feb.. Eu urmand sa ma casatoresc in vara, neavand asigurare , a trebuit sa astept sa devin coasigurat prin casatorie sa ma opereze la parhon. Pana atunci mi-a dat euthirox , si pana in vara la nunta mi-a disparut, nu credeam sa dispara asa repede, imi facusem si rochia de mireasa la comanda un model, cu dantela pe gat, sa nu se vada, dar degeaba, nodul a disparut si nici operatie n-am facut.
Chiar zilele astea am fost la un ctrl endocrinolog si totul e bine, trebuie doar sa ma duc la fiecare 6 luni pt. urmarire.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
sanse spune:
Ideea e ca eu iau eutirox de 4 ani....Analizele mi-au iesit bune(tsh)iar doctora mi-a recomandat sa nu-l mai iau 2-3 saptamini si sa repet analizele sa vedem daca mai am nevoie de el.Eu nu l-am luat la recomandarea endocrinologului ci a medicului ginecolog cu care am nascut in urma unor anlize pe care de atunci nu le-am mai repetat
Oricum voi mai consulta si alti medici pana iau o decizie.
Multumesc pentru incurajare
POZICI
POZE NOI