Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

jadi, vorbeai la un moment dat - nu am mai gasit unde - despre o carte, aia care e acum la karligutza. Ne poti spune si noua despre ce e vorba? Din cate am retinut e e ceva interesant si educativ pentru mamici. Ne-o recomanzi si noua? Te rugaaaaam!!!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Daca aveti dureri de picioare sau dureri fizice in general va recomand masajul pentru gravide si gimnastica pentru cine are voie. Eu fac asta din luna a 6 a si ma simt foarte bine. Si am simtit o mare diferenta cand din diferite motive nu m-am mai dus doua saptamani. Credeam ca am intepenit si mi s-au umflat piciorele, si cum am fost din nou mi-am revenit. Cred ca o sa ma duc pana o sa nasc, pentru ca ma simt foarte elastica dupa fiecare sedinta si imi da incredere ca o sa fie bine in travaliu.

Va pup,
Madalina 38+ si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ioana, fetelor, va multumesc mult pt urari si pt majorete si pt ca imi sunteti alaturi!

Intr-adevar, desi la inceputul capitolului scrie la mine: DPN 1 august, nastere la Spitalul Universitar-Municipal cu dr.Alexandru Badiu, s-au mai schimbat putin datele: va fi cezariana programata pt maine, 29 iulie, la CMU-Elias, cu dr. Corina Grigoriu, o fetita dolofana (conform ultimei ecografii de acum 2 zile), Ilinca-Teodora.

Va pup pe toate!

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 11 luni
si in sapt.40 cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

oana, frisoanele pot aparea dupa nastere, ca urmare a modificarilor hormonale.

cartea despre care vorbea deni este un manual special pentru alaptat, pe care m-am tinut de capul ei sa-l fotocopieze si sa-l citeasca. si eu zic ca i-a prins bine. este f interesant (principiile de baza le-am tot explicat eu pe aici) si cred ca ar trebui citit in primul rand de catre colegii care sunt de moda veche, ca sa ma exprim elegant. dar si de catre mamici, care ar deveni mult mai increzatoare si mai sigure in ceea ce priveste alaptatul.

nasucul se curata cand este cazul.

despre alaptatul in public...nu stiu care sunt parerile pe aici, insa eu nu am nici o problema sa alaptez acolo unde cere copilul: in parc, la restaurant (cand am cununat acum un an, am alaptat-o pe anya chiar acolo, intr-un loc mai retras), la cosmetica etc...cand anya avea 4 luni am fost la baby expo si ea era in marsupiu. a inceput sa urle de foame si atunci am pus-o la san acolo...asta e, doar nu era s-o las sa tipe cat o tinea gura si sa atraga atentia si mai tare.

de cand am ajuns acasa, i-am facut baie arinei in cadita o singura data. restul...la chiuveta. ea este f rea de foame si evit sa o las sa urle mult in timpul baitei, pt ca oboseste si nu mai are forta sa suga (ea trebuie sa creasca bine sa recupereze). asa ca o spal imediat la chiuveta. in 2 minute e gata. plus ca inca e usurica si mi-e f simplu si mie. mi-e teama ca din comoditate am sa fac asa mult timp de acum incolo.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo felicitari!
Matei bine ai venit pe lume. Sa ai o viata perfecta alaturi de mami si de tati, sa-i faci fericiti!

Anca

Anya multumim de sfaturi, eu sper sa o urmez pe ghinez si sa fiu in stare sa alaptez chiar si cu sfarcurile mele.

Ioana am vazut pozicile, superbe fetele tale, sa-ti traisca si multa sanatate Smaranditei.

Apropos de alaptat in public, azi dimineatza am fost sa o vedem pe prietena care a nascut acum 9 zile (mai exact pe fetita ei care e superba) si cand a inceput sa planga tipa a scos titi si i-a dat sa suga. Am ras in sinea mea de sotul meu ca in momentul ala vorbea cu noi (daca s-ar fi uitat la mine ar fi vazut-o si pe ea) dar se uita pe pereti.I-am zis cand am iesit ce haios a fost saracu' nu stia ce sa faca. Desi si el zice ca e normal si nu exista nimic sexual intr-o femeie care alapteaza ci dinpotriva, e chiar duios sa vezi o asa imagine.

Acum despre mine. Daca n-am nascut azi nici ca mai nasc asa usor. Am colindat Londra la greu azi, Dupa ce am vazut papusica superba ne-am dus la magazinul de jucarii de care va povesteam (e faimos si are 4 etaje in Londra, si gasesti jucarii mai rare si frumoase acolo) cu Cosmin sa-si aleaga cadoul. Si-a ales un elicopter cu telecomanda (si mie imi place si m-am jucat cu el in parc) un bumerang, un autobuz shmecher, un joc super care dezvolta cultura generala cu planete (intrebari si apasa pe butoane pt informatie) si un ceas desteptator care cand pui alarma canta un cantec personalizat cu numele lui (de genul "buna dimineatza Cosmin, e timpul sa-ti incepi ziua, spala-te pe dinti, fa-ti patul). In fine pt toate astea sa le aleaga ne-a luat 4 ore. Am crezut ca o iau razna. Nu va zic ce picioare am, cat buturuga.

Apoi plimbare prin parc, etc. Si tot n-am nascut. Deci voi naste la termen clar.

Va pup pe toate.

Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Nu, nu m-a trezit aia mica, ci aia mare, care n-a mai avut somn de la ora 6 si a venit sa ma verifice ce fac. La noi in continuare e totul ok, Smaranda maninca doar sin, si restul timpului doarme; singura 'problema' e ca e foarte kkcioasa, si sper ca asta sa ramina cel mai mare inconvenient. Si furia laptelui a trecut rapid, am rezolvat-o cu comprese reci non-stop.

Luna, mersic; oau, ce fain ca ai fost la cumparat jucarii. Eu sint inebunita dupa jocuri. Sa se joace sanatos Cosmin cu toate.
Dana, sa treci usor peste noptile albe.
greieras, mie pediatra mi-a spus clar, pepene rosu si piersici e ok de mincat (si mere, caise, nectarine, etc).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Nu da nimeni o ?
Eu sunt zombie, aia mica a dormit asa de bine ieri (a se intelege cu tot cu ieri-noapte), dar asta-noapte m-a tinut cu ochii pe pereti, nu de colici, ci pt ca nu prea avea somn.

Oana ieri am avut ceva vizite, ca de chefuit nu am putut chefui - am schimbat prefixul . Sa ma vedeti pe mine la 30 de ani... cu cearcane, palida ca hartia si cu o gura cat o sura de atata cascat
Deci vor roi baietii in jurul Lorinutei, hihi . Noi inca nu am ajuns in Copou, doar prin parcul din Alexandru.

Simo felicitariiiii si sa vii frumusel cu poze multe cu Mateias ca sa vad si io cine face curte fetii mele

Felicitari fetelor care au mai nascut si se bucura acum de calitatea de mama si tinem pumnii pt burticile care asteapta sa isi vada puiutii

Ma duc sa fac nanica, pana nu se trezeste aia mica. We placut in continuare pt toate burticile si mamicile

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Dau eu o cafea pentru toata lumea!
Scriu repejor pana nu se trezeste Liana, ca e jale! Dupa prima zi acasa, cand a dormit neintoarsa, acum suntem scancita mai toata ziua. Am si eu nevoie de un sfat de la mamicile cu experienta. Liana adoarme la san dupa vreo 20 de minute de supt neintrerupt. Daca o pun sa ragaie, se trezeste si nu mai adoarme nicicum, plange aproape incontinuu. Singura modalitate de a o linisti, e numai sanul si o luam de la capat. Se foieste, se strange, boxeaza si da-i planset. Dupa baita, doarme extraordinar de bine, dar trebuie sa o trezesc sa pape. Ne chinuim mai bine de juma de ora sa o trezim, atat de adanc doarme, papa si apoi doarme binisor. Numai noaptea. Ziua daca doarme 4-5 ore e bine. Eu stiam ca bebelusii de o saptamana pap si dorm, doar asa cresc! ce sa fac? Si stranuta destul de des! De la spital mi-au spus sa nu ma ingrijorez ca stranuta, pentru ca mai scoate din nu stiu ce, dar stranuta cam mult! Febra nu are.
Simo, sa-ti traiasca Matei si sa fie sanatos si papacios!
Si facem galerie pentru fetele care se apropie de marea intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata.Ce parere aveti de dispozitivul acela de scoatere a mucozitatilor care se pune la aspirator.L-a incercat cineva?NU se sperie bebelusul?

David Alexandru 16.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata si de la noi!

Au anuntat fetele de la FIV ca a nascut Lachi. Am sunat-o si eu aseara, era la terapie si mi-a povestit ca nu a nascut usor, dimineata dupa ce s-a internat, i s-a rupt apa si abia dupa 3 ore de travaliu a intrat in cezariana programata (doctorul facea punctii la FIV si nu avea cum sa amane). Ambele fete au luat nota 10, Iris are 2.950 iar Karina are 3.450 grame, Iris a fost cea grabita care s-a lansat pe orbita si i-a rupt membranele mamei.

Felicitari Lachi si multa putere ca sa le dovedesti pe cele 2 nazdravane grasane.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput