vigantol gratuit?
Raspunsuri - Pagina 2
soanso spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Mie pediatra imi dadea cand ceream. La un moment dat i-am spus ca am auzit zvonuri ca picaturile astea nu sunt bune mai mult de 2 saptamani. Si ea mi-a zis, ca daca nu sunt sigura ca e bun, sa vin sa imi dea de doua ori pe luna.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lilia,sunt valabile picaturile mai mult de doua saptamani ,unde ai auzit asa ceva? se primesc gratuit la cerere de la med. de familie ,nu tb semnat nimic pt ele ,trece asistenat intr-un registru.se dau pama la 2 ani,2picaturi/zi,seara.
crocus,dr. tau de fam e ,mai bine il schimbi!
SOSO
Eseea spune:
noi luam Vigantolul pe reteta gratuita. Cum poti sa o determini sa ti-l dea? Te duci cu lista de medicamente compensate la ea, pur si simplu si ii ceri sa ti-l prescrie conform listei! Asa am facut eu in sarcina cu dr meu de familie si apoi nu am mai avut probleme! M-am dus cu toate medicamentele prescrise de ginecolog subliniate pe liste ( cele care se puteau lua compensat, bineinteles )si pur si simplu nu a mai avut ce zice, mi le-a prescris si gata! Fii ferma si cere-ti drepturile!!
my baby, Lara
m_monique spune:
eu merg in fiecare luna cu copilul la control si cer reteta. pana la 6 luni am luat vigantol, acum luam vigantoletten.
chiar dr mi-a spus ca avem dreptul la vigantol gratuit.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ririan spune:
Subscriu,si medicul meu de familie mi-a dat vigantol de la cabinet.
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times
alinusha06 spune:
eu i-am cerut si a spus ca se da doar pana la un an gratuit de acum trebuie sa il cumpar, iar faza ca nu trebuie folosit decat 2 sapt nu stiam eu ii dau pana termin sticluta,dar exista cava scris un comunicat cu care sa ii dau in freza asistentei ca sigur nu mai vrea ea sa il elibereze.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 20sapt