vigantol gratuit?

vigantol gratuit? | Autor: Crocus

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca am dreptul sa iau reteta gratuiota pentru copilul meu, care nu are inca vartsa de doi ani, si nici nu are rahitism. medicul meu de familie nu vrea sa-mi dea pentru ca, zice el, doar copiii cu rahitism beneficiaza de gratuitate. eu am auzit ca foarte multi medici de familie dau gratuit vigantolul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mie pediatra mi-a dat mereu. Din cate stiu eu, fara rahitism, tr sa ia copilul vigantol, tocmai pentru a-l preveni.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

noi am primit vigantolul gratui pana a implinit alexa un an jumate...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si noua ne da pediatra vigantol gratuit, nu reteta, ni-l da ea direct

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Si noua la fel,ni-l da asistenta si ma pune sa semnez un tabel ca sa nu-mi dea de 2 ori in aceeasi luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gratuit. pt profilaxia rahitismului.

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mie pediatra imi dadea cand ceream. La un moment dat i-am spus ca am auzit zvonuri ca picaturile astea nu sunt bune mai mult de 2 saptamani. Si ea mi-a zis, ca daca nu sunt sigura ca e bun, sa vin sa imi dea de doua ori pe luna.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

eu iau vigantolul gratuit pentru ambii pitici(cel mare are 2ani si 9 luni)

doar ca ultima data cand am cerut nu aveau.
in general mi_l dadea direct doctoritza,dar am mai auzit mamici care nu au primit niciodata......

mami de danutu si monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Multumesc pentru raspunsuri tuturor, dar eu cum sa o fac pe doctorita mea sa mi-l scrie, daca ea nu vrea? Cui m-as putea adresa? Ea a mai facut asa si cu alte medicamente la care aveam gratuitate, fiind insarcinata; imi spunea ca nu se dau gratuit si cu asta basta. As vrea, daca poate sa-mi spuna cineva cum o pot determina sa-mi scrie medicamentele gratuit. Ca sa nu mai zic ca eu de acum inainte va trebui sa consult listele cu medicamente gratuite inainte sa merg sa-i cer reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

nu trebuie sa ti_l scrie,ti_l da personal.si vigantol si fier hausman!

nu stiu ce sa spun despre....cum sa ii spui....spune_i ca ai scris pe forum si toate maMICILE TI_AU SPUS CA IAU NUMAI TU NU
BAFTA!E DREPTUL TAU!

mami de danutu si monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mie mi-a dat vigantol gratuit cu reteta, fara sa cer, pt prevenirea rahitismului.
Nu poti sa schimbi medicul de familie?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Mergi la inceput